Yaz Tatilinde Vücudumu Şekillendirmek İstiyorum

S

sudokoo

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi sudokoo
Merhabalar ablalar ve arkadaşlar:)

Ben kendimde fazlalık olarak vermem gereken bir 6 kilom olduğunu düşünüyorum.basen kalça kısmında ağırlık olan biriyim ne yazık ki.Forma gimek istiyorum ama şöyle bir durum var beslenmeyle yapmak istemiorum buunu çünkü diyete girdiğim zamanlarda bünyem zayıf düşüyor(kansızlık problemi).doktorum bana diyetle kilo vermemem gerektiğini söylemişti.

Bana biraz tavsiye verebiir misiniz nasıl bir program izlemeliyim sizce?

Kilo vermek istiyorum ancak aynı zamanda kollarımın da sıkılaşıp biraz kaslı görünmesini istiyorum açıkçası:)

elimdeki malzemeler
elimde 1 tane plates cd si var (ebru şallı ile plates).ancak malzeme olarak o adını bilmediğim büyük toplardan olan hareketlerden yapamam. :)
dambılım var ama kollarım güçsüz inanın 15 defayı zorla denemek için yarım kilo kaldırabiliyor.

bütün gün boşum üniversite öğrencisiyim ve tatildeyim.yaz tembelliği var öğleyine kadar da yatıyorum işte berbat olan kısım da bu ya.

bu yaz okullar açılana kadar vücudumu kendi imkanlarımla şekillendirmek istiyorum açıkçası

çok fazla ağır olmadan kastettiğim ilk zamanlarda beni kas ağrısından hareketsiz duruma düşürmeyecek şekilde.tecrübeli olanlarımız bana bir program yapabilir mi?

Buna gerçekten ihtiyacım var psikolojim için kendime güvenmem için ne yazıkki kendimi güvenim azalmış durumda böyle olunca da pskolojimi çok zayıf hissediyorum ve buaralar da psikolojim zaten zayıf.Spor yaparak kendimi düzene sokarım diye düşünüyorum

yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum :)

• Konu Sahibi sudokoo
bende 20 gün sonra tatile çıkıcam 57 kiloyum 54 kilo olmak istiyorum

• Konu Sahibi sudokoo
bende senınle aynı durumdayım kalcalar malum:) bende kansızım agır dıyet yapamıyorum ve ogrencı ımkanalrıyla evde bol bol meyva bulunduramadıgım ıcın hemen kansız kalıyorum gozlerım sararıyor halsızlesıyorum bas agrısıda cabası , bı kac yıl once pılatese sarmıstım ıkı hafta yaptım ve az yedım baya fark etmıstı kalcalarda sıkılasmıstı sankı, ıkı gun once tekrar basladım bende ebrunun programdan yapıyorum cd den degıl programın vıdeolarından haftayada top ve lastıgıde alacagım, sabah ve aksam yapıyorum gunde ıkı kez ve hemen arkasından yesıl cay ıcıyorum, kılo evrmek ıcın pılatesı tavsıye etmem pılates zayıflatmıyor sıkılastırıyor sadece bunun yanında yedıklere dıkkat ederek ekmegı azaltarak ve yemek tabagını kuculterek basarıya ulasılabılır ben deneyecegım bu sefer bozmayacagım, en son bolumden basladım yapmaya dogal olarak hareketler zor eglıyor ama dayanıyorum:)

• Konu Sahibi sudokoo
merhaba kızlar kısa sürede kalıcı kilo vermek için benim size tavsiyem hypoxi,ben ankaradayım hypoxiyle 12 seansta 1 beden zayıflatıolar,öyle cok agır diet yapmanıza gerek yok cihazın içinde de egzersiz yaptığınız için sağlıklı kilo veriyosunuz,before after sağlıklı yaşam ve hypoxi merkezi internetten bulabilirsiniz,test edip onaylamıs bulunuyorum :)

• Konu Sahibi sudokoo
bende tvde gordugum basen eritme egzersizini yapiyorum sanirim ise yariyo devam edecegim bakalim sizlerde yapin ayaga kalkip bi elinizi duvara yada sandalyeye tutunup destek alin sol bacaginizi onden bir saga bir sola goturun yirmi kere tekrarlayin diger bacagida ayni yapin zaten hissedeceksiniz basenlerinizin yandigini
ben vucudun heryerini calistiran egzersiz gordumde ilk kez bi basen eritme egzersizi olarak bunu gordum deneyina.s

• Konu Sahibi sudokoo
ben pilates yapıyorum ama uc gundur bıraktım top ve lastık sıparısı verdım p.tesı gelır galıba o zaman tekrar baslayacagım , bu arada da her gun sabah aksam walk at home yapıyorum. sabah 5mıl aksam 5 mıl yapıyorum umarım ıse yararlar sımdılık pek bır degısıklık yok,

• Konu Sahibi sudokoo

Ücreti nedir ?bilmiyorumkismile

• Konu Sahibi sudokoo

Ayakta durup, sol bacağı öne yürüyüş yönünde öne ve arkaya sallayıp sonra diğer bacakta da mı aynı işlemi yapıyoruz? Yoksa yürüyüş yönü değilde yanlara mı sallıyoruz bacağı ?

• Konu Sahibi sudokoo
aynı dertten muzdaribiz sanırım bende fazla 5 kilom olduğunu düşünüyorum ama diyet pek bana göre değil hem bünyem kaldırmıyor hemde kendimi halsiz hissediyorum ama bu kilolar da oturdugum yerden gitmiyor senağlama

• Konu Sahibi sudokoo
kızlar oruçken bu egzersizleri yapmak sakıncalı olabilir diye ben yapmıyorum
off zaten hep bir bahanem oluyor:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…