Yaz tatilinde çalışmak istiyorum ne yapabilirim?

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
Okul için para biriktirmek ve yaz tatilinde boş durmamak için çalışmak istiyorum ama babam olumlu bakmıyor. Ne zaman konusunu açsam amaan diyor konuyu değiştiriyor. Ne iş yapacağımı da bilmiyorum Lcw'ya girmeyi düşündüm ama yardımınıza ihtiyacım var. Üsküdar'da veya civarlarında yaz tatilinde yapabileceğim işler var mı?

Ben hic bilmem canim ama arastir simdiden, bi markette, yada butikde falan bulursun heralde. Babani ikna etmeye gelince, arada bi çitlat, is ariyorum yaza gibisinden. Buldundada soyle baba ben buldum calismak istiyorum size yuk olmak istemiyorum...

Yaşın kaç bilmiyorum ama eğer çocuklarla aran iyiyse oyun ablası olarak part time çalışman mümkün..
Günde 2,3 saat gibi bir vaktini alır.
Hem harçlık çıkarırsın hem tatiline doymuş olursun.
Netten araştır istersen.

Belediye yazin ünv ogrenculerini turistlere danismanlik yapmak icin part time calistiriyor. Dilin varsa yapabilirsin.
Ucret durumunu filan bi arastir.

Bende ogrenciyken ve atanmadan once her yaz calistim. Koton a falan basvurabilirsin ben iki yaz orada calismistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…