• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz tatili

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Arkadaslar merhabala benimki kucuk bir dert hatta dertte degil ama sıkintı diyelim bu sene tatil planlar herkes gibi bizimde degisiklige ugradi 2 cocuk esim ve ben bu arada hamileyim guvenli ve hijyenik bir tatil istiyoruz .Gecen sene 5 sehir dolastik kültür turu yaptik bu yuzden bu sene denizli yada havuzlu bir tatil istiyorum ama ozel villalar cok pahali yani haftalik 5bine bulsak amenna ama yok siz ne tur bir tatil onerirsiniz yada havuz falan olmadan da olsa eglenceli bir tatil icin nereyi tavsiye edersiniz simdiden tesekkur ederim

Edit:otel yada pansiyon tarzi degil sadece kendimizin olacagi villa yada kamp alani yada bilemiyorum baska bu tarz tatil onerisi varsa onlari ogrenmek istiyorum bayanlar.

Son düzenleme:
Tatile gidilecek zaman değil, ortam hiç uygun değil malumunuz.

Biz salonun ortasına şişme havuz koymayı düşünüyoruz o noktaya geldik. :halay:

Ucuza kaçmayın derim malum korona var küçük işletmeler ne kadar hijyenik olur bilemeyiz

Herkesin gidemediği lüks otellerde villa kiralamayı tercih ediyorum. Haftalığı 5 bine gideceğiniz otelde kesin hasta olursunuz hiç bulaşmayın.

Biz salonun ortasına şişme havuz koymayı düşünüyoruz o noktaya geldik. :halay:

Ucuza kaçmayın derim malum korona var küçük işletmeler ne kadar hijyenik olur bilemeyiz
Kendimize ait bir yer olsun istiyoruz ortak kullanim alani olmayan bir yer ve gercekten bende en sonunda sizin gibi yapcam sanirim bunaldik iyice

Oyuzden hijyenik ve sadece kendimiz olacagimiz tarzda birseyler ariyoruz evdeyiz 4 aydir ve cildirma noktasina geldik malesef.
Sürekli evde kalmak herkesi çıldırttı haklısınız. Bi dağ evi falan bulup oraya gidin, kimse olmayan yer bir orasıdır herhalde😃

Herkesin gidemediği lüks otellerde villa kiralamayı tercih ediyorum. Haftalığı 5 bine gideceğiniz otelde kesin hasta olursunuz hiç bulaşmayın.
Hayir zaten otel kesinlikle degil villa kiralamak istiyoruz yada farkli sadece bizim olabilecegimizz bir yer ama neresi iste

biz Antalya çıralıya gittik. birbirinden uzak bungalowların olduğu pansiyonlar var. hatta bizim kaldığımız bir oda bir salondu. sahil şeridi çok uzun olduğu için insanlarla temas az. çarşısı küçük restoranları hem gayet hijyenik hem de geniş. sadece pansiyonlar olduğu için çok da hesaplı oluyor

biz Antalya çıralıya gittik. birbirinden uzak bungalowların olduğu pansiyonlar var. hatta bizim kaldığımız bir oda bir salondu. sahil şeridi çok uzun olduğu için insanlarla temas az. çarşısı küçük restoranları hem gayet hijyenik hem de geniş. sadece pansiyonlar olduğu için çok da hesaplı oluyor
Tesekkur ederim yorumunuz icin.🙏

Elbette siz bilirsiniz ama hem 2 cocuk hem de hamilesiniz ekstra dikkat etmek lazım,riski almaya değer mi bence değmez.Uygun fiyatlı havuzlı villa var mıdır sanırım yoktur.Deniz zaten riskli bölge.Haftalık 8-10 bine belki bulunur havuzlu villa ya da karadenizin tatillik yerlerine bakın ya da Sakarya/Karasu,Yalova gibi yerler.Ege akdeniz pahalı

İsmi neydi acaba pansiyonun Rica etsem söyleyebilir misiniz 🤗

Nasıl önlemler alındı bilmiyoruz ama nasipse gelecek hafta sonu Aydın Didim'e 5 yıldızlı bir otele gidicez. Aynı zamanda da Muğla'ya kadar gezmeyi planlıyoruz. Korona var evet ama önlemlerimizi alıp gezicez sanırım. Bilemiyorum bizi nasıl bir ortam karşılayacak havuzu kullanmazsak denizi var. Bu koronanın ne zaman biteceği belli değil belki gelecek yaz da olacak bilmiyoruz ki önlemleri alıp tatilimizi yapmayı düşünüyoruz biz.

Back
X