xchenn Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Aralık 2008 314 1 116 İstanbul 10 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi xchenn #21 annb .!.: evet canım kahve falan değil yani hatta açıksa saçların 7,65 toffee çok güzel olur palettenin hafif ışıltılı dorelik var çünkü Genişletmek için tıkla... bak bunu söylemen beni nekadar mutlu etti :) daha yeni altın karamele boyamıstım aktı hep şu toffle ile ilgilide adam akıllı resim koyan olmamış hiç.. bi kişi koymuş oda bariz açık tonlarında senin dediginle alakası yok
annb .!.: evet canım kahve falan değil yani hatta açıksa saçların 7,65 toffee çok güzel olur palettenin hafif ışıltılı dorelik var çünkü Genişletmek için tıkla... bak bunu söylemen beni nekadar mutlu etti :) daha yeni altın karamele boyamıstım aktı hep şu toffle ile ilgilide adam akıllı resim koyan olmamış hiç.. bi kişi koymuş oda bariz açık tonlarında senin dediginle alakası yok
annb Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2011 651 2 46 İstanbul 10 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi xchenn #22 arkadaşımın saçları doğal koyu sarıydı böyle olmuştu aynen diğerlerini bilemiycem canım :S