Eşimin menisi sarı

yok bide üstüne arsızlık diz boyu. Allah çevresindekilere sabır versin
Devir bunların devri….
Onlara göre yanlış değilse kesinlikle ve kesinlikle yanlış olmuyor.
Oğlum ana sınıfına gidiyor bu tipleri görüyorum şaşkınlık içinde izliyorum. Okuluda karıştırıyorlar, asla kurallara uymayıp çocuklarına da dur durak had bildirmiyorlar.

Hayır bide o meniymiş sabaha kadar kalmış 🤣 ulan meni birkaç dk ya su gibi oluyor daha kendinden gelen akıntıdan haberi yok çocuk yapacaklar koştura koştura biride sizemi soraaacaaaz demiş ah keşke ya nerde cahil cuhela var seri doğuruyor bizde bakiyoruz öyle
İyi bari donunu indirerek cinsel birleşmeyi yapabiliyor. Ooo sperm sıvılaşma süresini bilmek bunlar için master yapmış akademik kariyere denk… cehalet pacalardan meni diye aktı bugün.
Bunlarla konuşmayıp mesafe koyunca da bozuluyorlar reel hayatta.

Oğlum hastalandı.
Eğitim araştırma hastanesine götürdük.
Çocuk parkı yapmışlar gerçekten çok güzel oynamak istedi kızım, ben oğlumla doktor vs hallettikten sonra gittik yanına eşim sinirden gerilmiş dedim noldu; bir çocuk kaydıraktan kaymak için çıkmış merdivenleri babası da kaydırağa asılarak çıkacakmış. Baktım kaydırak langır langır sallanıyor. Şok oldum.
Eşim gözgöze geldik o kadar bişey söylemesini bekledim ki dedi.
Devir bunların devri.
Medeniyet, görgü, edep, adap, toplum kuralları vs vs den bir haber, atın totosundaki sinekten farksız hayat sürüp bizlerin standartlarını bozuyorlar.

İçimize bitiyor eşimiz heeğğğ
IMG_6269.jpeg

X