• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz Parfümü

kume

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2010
55
0
86
Kars
kızlar ben christian dior hypnotic poison hayranıyım ama yazım bu koku ağır kaçıyor.bu kokuyu kullananlar bilir. bana tavsiye edebileceğiniz bu tarz bir YAZ kokusu varmıı.D&P den alıcam kalıcı da olması lazım :) acil cevap lütfn şşimdiden teşekürler :)

burberry london a bakıcam yarın burberry nin parfümleri güzel oluyor

bnde lancome hypnose aldım ama orjinal değil bi parfüme 200 lira veremem harika kokuyorrrrrr

casmir çok kötü kokuyo ben beğenmiyorum,hediye geldi öylece duruyo,nerde olduğunu bile bilmiyorum...yaz kokusu değil o koku

kızlar ne yapmıssınız the one dısında hepsı kıslık burda yazanların yanı agır kokular lodan cok ozel bır koku ama yagmurlu hava gıbı buruk bır hıs verıyor yaza uymaz

Gelin makyajı yarışmamız başlamış bulunmaktadır :asigim:
Tüm makyaj severleri davet ediyoruz
f50ce668ab4b83ca304de9f68966d1f0.gif
bayanssulusmile

detaylı bilgi:
170d985308aaf568a45ddec75add25d6.gif

http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-urunleri-stilleri-resimli-paylasimlar/363826-gelin-makyaji-yarismasi-icin-basvurular-alinmaya-baslanmistir.html

noivasmagiagifs78.gif

bence d&p'nin dkny be delicious parfümü süper kokuyor ve de çok kalıcı.yeşil elma kokusu miss gibi.ya da davidoff cool water'ı tavsiye ederim o da kalıcıdır ve harika kokar.bunlar benim yazın d&p'den alıp kullandığım, memnun kaldığım parfümlerdir.bir de lacoste

bende tam böyle bir konu açacaktım, isabet oldu
bende arıyorum kızlar şöyle yazlık ama herkezde buram buram kokmayan bi koku
biraz ferah birazda kokladıkça koklayacağın çekici bir koku istiyorum :kedi:

cacharel noa
nina ricci nina
lancome miracle
davidoff echo bunlar aklıma gelen yazlık kokular bi deneyin kızlar

d&p den yeni denedim kalıcı olanlar davidof cool water (kokusunu bn beğenmedim),pure poison ve armani cio

Back