• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz okulu

azrasxixla

dukancan
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2007
718
3
318
İstanbul
arkadaşlar,
Yaz tatili geliyor. Okullar kapanınca çocukları yaz okula göndereceğiz. (Çoğumuz)

Tavsiye edebileceğimiz yaz okullarını yazalım mı?

Avrupa yakasında Yeşilyurt Spor Kulubü, Ataköy Spor Kulübü var.

Geçen sene oğlumu Yeşilyurta göndermiştim, bu sene Ataköy'e yollayacağım.

Ben geçen sene Cemal kamacı ya göndermiştim.Memnundum.Yine düşünüyorum.Bir de Kağıthane de Spor kolaj var mış.ıngilizce ağırlıklı.Ona da bakacağım bu sene.

Cemal Kamacı ve belediyenin diğer spor tesislerinde de yaz okulu açılmıyormuş bu sene:(:kızgın:
Ücretsiz üyelikler varmış.Onda da kontenjan doluymuş.

Son düzenleme:
Sayın Veli; Yaz okulu programımız 22 Haziran Pazartesi günü başlayacak, 28 AğustosCuma Günü sona erecektir. Yaz okulu programımız 3-12 yaş çocuklarını kapsamaktadır. Ücretli olan: -Yüzme, -Buz Pateni, -Binicilik, -Kamp, Bale-Modern Dans-Halk Oyunları derslerimiz dışında ücretsiz olarak : -Yoğun ıngilizce, -Bahçevanlık, -Aşçılık, -Park Gezintileri -Deneyler ve Keşif -Zeka ve Hafıza Çalışmaları -8-12 yaş için Matematik - Türkçe -Basketbol -Aşçılık -Bahçevanlık -Sosyal faaliyetler bulunmaktadır. · Yüzme haftada 2 gün (Bezli çocuklarımızı kabul edemiyoruz) · Binicilik haftada 30 dk. · Buzpateni haftada 1 saat · Kamp dersimiz ise Kemerburgaz ve Sarıyer ormanlarındadeneyimli eğitmenlerimiz, gönüllü velilerimiz ve rehberimizle sabahkahvaltısı ile başlayacak, eğlenceli yarışmalar ile devam edecekunutulmaz bir piknik ve heyecanlı aktivitelerle devam edecektir.Sağlık koşulları göz önünde bulundurulup gerekli önlemleralınmaktadır. Kamp ayda bir keredir. · Bale-Modern Dans-Halk Oyunları dersimiz uzman eğitmenimizlehaftada 1 saat yapılacaktır. · ıngilizce Günde 2 saat uygulamalı yapılacak, gün içerisindeyaş gruplarına göre tekrarlar uygulanacaktır · Bahçevanlık dersimizde okulumuzun bahçesinde organik sebzeyetiştireceğiz · Aşçılık dersimizde ikindi kahvaltımızı kendimizhazırlayacağız · Zeka ve Hafıza Çalışmalarını bilgisayarda, kitaplarımızla,materyallerimizle görsel ve sözel olarak uygulayacağız Yaz Okulu Ücretlerimiz 475 TL olup bahsedilen bütün dersler bu fiyatıniçindedir. Bazı derslere katılım olmaması durumunda fiyatta indirimyapılacaktır. NOT: Servis ücrete dahil değildir Özel Dört Mevsim Anaokulu & Etüd Merkezi 0212 506 01 93 0506 276 75 29 Dört Mevsim Eğitim Anaokulu - Bahçelievler, Bakırköy, Bağcılar, Florya, Şirinevler, Avcılar, Yenibosna

Back