• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz için kokular...

karamellitrilece

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
2.603
680
248
kızlar selam,

dünden beri yorumları okuyorum begenilen parfümleri bir kenara not ettim.. escada magnetism de karar kıldım hem fiyat hemde beğenilme acısından. ama kış için ideal bir kokuymus sanırım. yine de onu alip kenara koymak istiyorum..

yaz için tercihleriniz neler?

ve Lacoste Pour Femme nasıl bir koku kardesimde bunu alacak sanırım..

simdiden teşekkür ederiim.. :16:

Escada magnetism çok şekerli ve ağır. Kış için kullanmak en iyisi.
Lacoste Pour Femme çiçeksi pudralı ve çok güzel bir koku.
Dönüp dolaşıp alacağım bir parfümdür.

lacoste femme bence her mevsime uyugun hafif krremsi bi koku.
escada şekerli tatlı bi koku.ama yanık şeker,karamel şeker gibi koktuğu için yaz için biraz ağır kaçar.baharat notaları da baskın çünkü.

Escada magnetism çok şekerli ve ağır. Kış için kullanmak en iyisi.
Lacoste Pour Femme çiçeksi pudralı ve çok güzel bir koku.
Dönüp dolaşıp alacağım bir parfümdür.

lacoste femme bence her mevsime uyugun hafif krremsi bi koku.
escada şekerli tatlı bi koku.ama yanık şeker,karamel şeker gibi koktuğu için yaz için biraz ağır kaçar.baharat notaları da baskın çünkü.

evet yorumları okumustum, çok teşekkür ederim bu ikisini de aldım.

İnternetten mi yoksa parfümeriden mi?

benim kardesim trendyolda calışıyor bugun işinden ayrılacağı için indirimlerimizi kullanalım dedik...
trendyoldan magnetism olan 120 TL ydi. 75 e geldi. diğeri de 100 TL ydi 79 a geldi.

dediğim gibi indirimlerimiz vardı da kullandık.
bugun markafoni misperayi kesfettik, kesinlikle trendyoldan daha uygun. orayı bakmanızı öneririm.

benim kardesim trendyolda calışıyor bugun işinden ayrılacağı için indirimlerimizi kullanalım dedik...
trendyoldan magnetism olan 120 TL ydi. 75 e geldi. diğeri de 100 TL ydi 79 a geldi.

dediğim gibi indirimlerimiz vardı da kullandık.
bugun markafoni misperayi kesfettik, kesinlikle trendyoldan daha uygun. orayı bakmanızı öneririm.

Parfüm için en uygun site bellamola bence.
Hayırlı olsun parfümleriniz, yaz için meyveli şekerli tarzda kokulardan hoşlanıyorsanız Escada'nın yaza özel çıkardığı parfümleri de öneririm^^

Son düzenleme:
ben bu aralar calvin klein beauty kullanıyorum
çok sevdim miss gibi.. zaten yasemin kokularını da çok severim

misspera dan aldım gayet iyi bir fiyata
100 ml si 129 du sanırsam.. 119 da olabilir

ben bu aralar calvin klein beauty kullanıyorum
çok sevdim miss gibi.. zaten yasemin kokularını da çok severim

misspera dan aldım gayet iyi bir fiyata
100 ml si 129 du sanırsam.. 119 da olabilir

Ben de bayılıyorum bu kokuya. Gerçekten mis gibi ve sıcacık kokulardan biri.
Bir dahaki parfüm siparişimde mutlaka olacak beauty.

kızlar selam,

dünden beri yorumları okuyorum begenilen parfümleri bir kenara not ettim.. escada magnetism de karar kıldım hem fiyat hemde beğenilme acısından. ama kış için ideal bir kokuymus sanırım. yine de onu alip kenara koymak istiyorum..

yaz için tercihleriniz neler?

ve Lacoste Pour Femme nasıl bir koku kardesimde bunu alacak sanırım..

simdiden teşekkür ederiim.. :16:

ikisinide denemeden alma derim. çok öneri gelen bir parfüm hiç kokusuna bakmadan aldım dolabımda yatıyor.. verdiğim paraya mı yanayım yoksa boş boş orda durmasına hiç bitmeyecek olmasına mı yanayım bilmiyorum.:50::50: her tene her kokuda gitmiyor. muhakkak bir parfümeride önce dene sonra yine indirimle başka bir yerden alırsın bence

Escada Magnetism uretimden kalkiyor bilginiz olsun,yedeklemek isteyen elini cabuk tutmali.

Benim herkese yakisabilecek yaz kokusu onerim:

Versace Bright Crystal.

Fragrantica - Club - Tips for Women - Definitive Discontinued List.

Evet biri öyle yazmış ama kesin bir şey yok duydum demiş.
Gerçi resmi sitesinde de Magnetismin resmi yok bilemedim kalktı sanırım..
Gerçi yine 2-3 yıl bellamola,mizu gibi sitelerde bulunur diye düşünüyorum.

Armani mania !! Nasil misss nasil fresh nasil sakin nasil seksi bi kokuu !! Tam yaz kokusu..tavsiye ederim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yakında açılacakmış, güncellenme aşamasındalarmış şuan.:3:
Magnetism reformule veya daha acik renk sise olmus galiba.Benim sevmedigim bir koku ama seveni cok.

Bellamola'dan bana gelen yanit:

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. İnternet sitemizde güncelleme çalışması devam etmektedir. Çalışmanın bitiş tarihi hakkında İngiltere merkezimizden henüz bize net bir tarih ulaşmadığını.belirtmek isteriz..Bu nedenle de.sizlere net bilgi veremediğimiz için üzgünüz..İlerleyen günlerde yeniden sitemizi ziyaret etmenizi rica etmekteyiz.

Konu hakkında yardımcı olabildiğimizi umar, keyifli alışverişler dileriz.

Saygılarımızla,

BellaMola.com Ekibi

Magnetism reformule veya daha acik renk sise olmus galiba.Benim sevmedigim bir koku ama seveni cok.

Bellamola'dan bana gelen yanit:

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. İnternet sitemizde güncelleme çalışması devam etmektedir. Çalışmanın bitiş tarihi hakkında İngiltere merkezimizden henüz bize net bir tarih ulaşmadığını.belirtmek isteriz..Bu nedenle de.sizlere net bilgi veremediğimiz için üzgünüz..İlerleyen günlerde yeniden sitemizi ziyaret etmenizi rica etmekteyiz.

Konu hakkında yardımcı olabildiğimizi umar, keyifli alışverişler dileriz.

Saygılarımızla,

BellaMola.com Ekibi
Aynen banada böyle dediler canım..
Magnetism'in kalkmamasına sevindim ben beğeniyorum:21:

Back