• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz için çekici koku önerileriniz

-denizkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
197
182
23
Merhabalar yaz için güzel çekici bir kokuya ihtiyacım varrr. Şuan çikoltalıı bir koku kulkanıyorum dpden aldım yine dpden alcagım.
Tam bir vanilyalı parfüm hastasıyımdır ama artık bi tık daha fresh kokulara geçiyim diyorum. Önerilerinizi bekliyorummm

Merhabalar yaz için güzel çekici bir kokuya ihtiyacım varrr. Şuan çikoltalıı bir koku kulkanıyorum dpden aldım yine dpden alcagım.
Tam bir vanilyalı parfüm hastasıyımdır ama artık bi tık daha fresh kokulara geçiyim diyorum. Önerilerinizi bekliyorummm
Yazin vanilyali ve cikolatali kokular agir geliyor kotu kokuyor
Prada candy
Coco chanel
Britney spears midnight oneririm.

Vanilyalı kokuları yaz için uygun bulmuyorum. Dp' den Gucci flora tavsiye ederim.

Armani intense seviyorum ben, şu an bitti benim FREE shoptan aldıricam inş yurt dışına giden gelen olursa

Victoria secret love me, victoria secret dark angel ,calvin klein one shock tarzı kokular tercih edebilirsin. Hem tatlı kokulardır hemde diğer vanilyalı kokular gibi yazın çok baymazlar.. ysl manifesto edt olanını da yaza uygun buluyorum aynı sekilde kenzo amour da vanilyalı hafif buldugum her mevsime uyabilen güzel yumusak tatlı bi kokudur

cacharel noa, estee lauder modern muse, versace brigt cristal, lancome miracle yaz kokuları sevdiğim...

Kolaylıkla bulabileceğin avon cherish cok hafif
Bir koku

Back