Önerileriniz neler? Kalıcı bir şey istiyorum. Aynı zamanda herkesin kokumu alabilmesi içinde parfüm banyosu yapmak istemiyorum... Birkaç fısla bile duyulmasını istiyorum açıkçası. Kısaca dönüp baktırsın :)
teşekkürler :) umarım bana uygun bir parfüm bulabilirim. açıkçası artık max. 3-4 parfümüm olsun istiyorum sürekli kullanabileceğim yaz/kış gece/gündüz şeklinde...
küçük ama birebir deneme yollu bir araştırmayla kısa zamanda tenine uygun doğru parfümü bulacağından eminim şimdiden kolay gelsin. sonrasında yazarsın neler bulduğunu
Burada verdiğiniz tavsiyeler ve diğer başlıklardaki tavsiyeleri de göz önünde bulundurarak birebir deneme yapacağım kesin baya bir yakın zamanda :) Burada sizlerle de paylaşırım tabi:)
Parfümümü sevilden aldım:) Neredeyse bütün kokularını merak ettiğim parfümlere de baktım ama çoğu o kadar koku yoğunluğunda kaynamış olabilir arada :) Hypnotic poison süperdi! tabi jadore de :)Kış için mutlaka alıcam poison'ı:) Kendi parfümüme gelirsek acele olmuş olabilir belki ama tenime gittiğini düşünüyorum. Light blue ve cool water'ı denedim. Light blue hoş bir koku olsa da tenime pek gitmedi heralde. İşte aldığım parfüm tous edp;
Parfümümü sevilden aldım:) Neredeyse bütün kokularını merak ettiğim parfümlere de baktım ama çoğu o kadar koku yoğunluğunda kaynamış olabilir arada :) Hypnotic poison süperdi! tabi jadore de :)Kış için mutlaka alıcam poison'ı:) Kendi parfümüme gelirsek acele olmuş olabilir belki ama tenime gittiğini düşünüyorum. Light blue ve cool water'ı denedim. Light blue hoş bir koku olsa da tenime pek gitmedi heralde. İşte aldığım parfüm tous edp;