• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yaz Geliyorr... İşte Plajda Kullanabileceğimiz Süper Modeller

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

tremo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2008
46
0
86
35
İstanbul
renkler süper, boy süper,modeller süper ötesi... ben bayıldım bu modellere... siz ne dersiniz arkadaslar yerimseniben:teytey::dance::dance:

tara0001wq1.jpg

tara0002pc3.jpg

tara0002pc3.d976b9f1c1.jpg

böyle güsel dalgalar olamazz varsa da ben görmedim
tara0003hd3.jpg

tara0003hd3.99eb373c67.jpg

tara0004vt5.jpg

:roflol:......:roflol: ya saçıma uygun bulamassamCADIARZU

Uzun saç çok ağırlık yapıyor plajda, benim çok başımı ağrıtıyor ıslakken, bir de ıslak ıslak toplanırken acıyor. Ben her yaz kısaltıcam karar verdim...

ayol bu modellere plajda ne gerek varr yahuu.kıvır saçını toplaa yani.. ama saçlar hoşmuş uzun uzunn..ben de bu kadar uzatacam inşallah :1ninca:

ayy saçları dalgalı olan kızın saç rengi süper acaba neki rengi hiç boyatmadm saçmı birden boyatasım geldi görünce :dance:

Plajda güzel durur, denize girince de o güzel dalgalar özüne döner tabi... kaydirigubbakcemile3 Benim saçlar da belime kadar şimdi model arıyorum nasıl bişe kestirsem die ama çok kısalttırmaya da niyetim yok... fisfisfis

bu bi tutku galiba.
yada akım özenme.
ama bu akımda geçicek makul ve normal uzunluktaki saçlar geri gelicek.ne gerek var bu kadar uzunluğa ve çıtçıta felan anlamıorum..doğal deil zaten kzılarınkide takma.çok kötü..

bu benim fikrim tabi

Back