yaz geliyor ve ben yardim istiyorum bilenlerden

now or never

°Ragnarok
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
456
250
merhaba. kizlar benim buyuk bir sorunum var . kış mevsiminde iyi hos ama yaz gelince depresyona giriyorum. cunku vucudumda tüyler var. bir kadinin omzunda ensesinde sirtinda tuy olur mu yya. benim var. kalin ve siyah degiller ama sari da degil. cok beyaz oldugum icin oyle belli oluyor ki. hormon testi yaptirdim hersey normal. yuz ense omuz bu gibi sacma yerlere lazer etkili olur mu ki ? ince tuyu de gorur mu. tecrubeli olanlar yaptiranlar bilgi verebilir veya beni teselli edebilirsiniz :)

İnce ve sarı tüylere etkisi az. Yaptursanız bile hepsi gitmez. Kalan yine rahatsız edebilir. Lazere gitseniz büyük ihtimal orda size jilet vurun kalınlaşsın biraz siyahlaşsın öyle yapalım gibi şeyler derler. Hiç bulaşmayın derim. Benim de göbeğimde vardı mesela ama her yerde değil çevresinde. Ağda yaptırdığım zaman orayı da almalarını söyledim. Azaldı. Ve çok geç çıkmaya başladı. Hiç rahatsız etmiyor artık. Sanki ağda olmaması gereken yerlerde olan tüylere baya etki ediyor

Yüz için de ben de iğneli yaptıracaktım geçen yıl. Çok ince sarı ve sık olduğu için hepsini alamayacağını çekerken yanındakileri yanlışlıkla çekebileceğini falan söyleyip yapmamıştı. Bu kişi de bu işte baya iyi ve tanıdığımdı. İğneli yaptıracağım derseniz çok iyi bir yer bulun. Hatta öncesinde bikaç kere başka işlem yaptırmak için gidin tanıyın. Oraya iğneliye gelen varsa gözlemleyin. Yüz bu şakaya gelmez

evet jilet yap diyecekler ve bende sonra o kalinlasan tuylerle ugrasir dururum . acaba dediginiz gibi agda mi yapsam ? ayrica tuylerim sari degil acik renk sadece. keske sari olsa

igneli ve ipl lazerden de korkuyorum. adanada yasiyorum kisin bile gunes var ve beyazim . iz kalir mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…