- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi _NarCicegi_
-
Canim kiyafetten baska bir sey gelmiyor aklima...tatile nereye gidiyrsun..bide gidecegin yer muhafazakar mi nasil
benim başım kapalı değil ama ben de ikizlerimle tatil fikrini kafama yerleştirmeye çalışıyorum :S biberonla besleniyorsa birkaç yedek biberon, biberon temizlemek için fırça, temizleyici, eğer sterilizatör kullanıyorsanız çok da büyük değilse onu götürürsünüz,mayo bebek bezi, güneşten korunması için bebeklere uygun koruma faktörlü krem, birkaç şapka, küçük su matarası ( plajda susadıkça su almaya gitmemiş olursunuz, küçük bir termos sıcak ya da ılık su koymak için ( mama için ), pişik kremi, pamuk, kulak temizleme çubuğu ( otelde bebekler içni olanından var mıdır bilemicem ama yanınızda götürürseniz iyi olur ), lif ya da banyo süngeri, birkaç kat havlu plaj ve banyo için ayrı, ter bezi, emzik saklama kabı ( eğer kullanıyorsanız ), tek kullanımlık önlükler ( sizin için pratik olur otelde ).
benim aklıma bunlar geliyor ihtiyaçlarınıza göre şekillendirirsiniz akşlıma geldikçe yazayım yine.
kıslar tatil demişken birde fyat olarak uygun yerler önerirseniz bende fikir edinebilirim güzel konu olmuş
didime canım gayet rahat bi yer
açık kapalı sorunu olmayan
kimsenin kimseye karışmadıgı sakin bi yer
cık caprice nin yanındaki otel
caprice te çok güzel bir yer geçen yaz oradaydım ve hayran kaldım
evet çok güzel görünüyor aslında oraya gitmeyi istedik ama tarihler uymuyor nasip olmadı ora birtürlü
hayırlısıama dediğim gibi tavsiye isteyen olursa orayı hiç düşünmeden tavsiye edebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?