Yaz geldi tatil derdi başladı- tesettür ve bebekle tatil

_NarCicegi_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
7.819
1.534
248
merhaba arkadaşlar herzamanki gibi gene ben
bu seferki derdim de tatil telaşı
ilk defa tesettürlü olarak tatile gidecegim
otelimiz hazır rezervazyon tamam da ben hazır degilim
tesettürlü bayanlar tatile giderken yanınıza neler alıyorsunuz nasıl giyiniyorsunuz
nelere ihtiyaç duyuyorsunuz
ve 14 aylık mamayla beslenen bir kızım var
hem onun için hemde kendim için yanıma neler almalıyım
bizim için valizde olmazsa olmazlar neler
düşündüm işin içinden çıkamadım ve sizlere muhtacım arkadaşlarım
belki benimle aynı telaşı yaşayanlarda vardır hem onlara hemde bana fikir vermiş olursunuz
şimdiden hepinize çok teşekkür ederimm

benim başım kapalı değil ama ben de ikizlerimle tatil fikrini kafama yerleştirmeye çalışıyorum :S biberonla besleniyorsa birkaç yedek biberon, biberon temizlemek için fırça, temizleyici, eğer sterilizatör kullanıyorsanız çok da büyük değilse onu götürürsünüz,mayo bebek bezi, güneşten korunması için bebeklere uygun koruma faktörlü krem, birkaç şapka, küçük su matarası ( plajda susadıkça su almaya gitmemiş olursunuz, küçük bir termos sıcak ya da ılık su koymak için ( mama için ), pişik kremi, pamuk, kulak temizleme çubuğu ( otelde bebekler içni olanından var mıdır bilemicem ama yanınızda götürürseniz iyi olur ), lif ya da banyo süngeri, birkaç kat havlu plaj ve banyo için ayrı, ter bezi, emzik saklama kabı ( eğer kullanıyorsanız ), tek kullanımlık önlükler ( sizin için pratik olur otelde ).

benim aklıma bunlar geliyor ihtiyaçlarınıza göre şekillendirirsiniz akşlıma geldikçe yazayım yine.

teşekkür ederim canım
bu liste işime yarayacak

birkaç şey daha geldi aklıma. paranox fitil alın yanınıza ne olur ne olmaz, onun haricinde ateş düşürücünüz yanınızda olsun hangisini kullanıyorsanız calpol vs., ateşölçeriniz bulunsun her ihtimale karşı, yedek mama kaşıklarınız mama tabaklarınız bulunsun. kalacağınız otelde bebek menüsü var mı bilmiyorum ama yoksa kavanoz mamalardan alırsınız yanınıza, bebeğin tırnak makası, burun aspiratörü, burun damlası serum fizyolojik ya da hangisini kullanıyorsanız bruno vs., bir de uni baby' nin yenidoğan ıslak mendilllerinden alın sadece su ve pamuktan yapılmış o da elinizin altında olsun plajda vs. elini yüzünü silmek için pratik olur el ve yüzde kullanılıyor onlar, işte oyuncakları vs. suya sokacaksanız plaj oyuncakları, kolluk, simit bunları şişirmek için ufak el pompası. 2 tane penye battaniyelerinizden alın yanınıza akşam serinliğine karşı, yine uzun kollu bodyleri, pantolonları bulunsun. bunun haricinde de tişrtlerini, şortlarını bol bol koyun valizinize. kaç valiz çıkar böyle bilmiyorum ama mecburen bebek olunca malzeme de çok oluyor :)

kendiniz için de şampuanınızı, plaj ve banyo havlunuzu, güneş koruma kreminizi veya bronzlaşmak istiyorsanız bronzlaştırıcı yağınızı, törpünüzü ya da tırnak makasınızı gerçi törpü vardır otelde , saç fırçanızı, diş macunu ve fırçanızı,kullanıyorsanız waterproof göz kaleminizi ( ben sürmeden duramam da ) yine lazımsa küçük paket makyaj temizleme mendilinizi ( ben göz kalemimi silmek için kullanıyorum ), elinizin altında bulunsun her ihtimale karşı diye minik el sıvı sabununuzu ya da kağıt sabunlardan alırsınız kozmetikçilerde satılanlardan, saç kreminizi alırsınız :)

yine aklıma geldikçe yazarım ama bana uyarsanız 6 valiz falan çıkacak eşinizin bedduasını almak istemem

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…