Yaz bebeği için neler alınmalı

curlygirll

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2022
10
5
Haziran sonlarına doğru doğum yapıcam kızlar Allah'ın izniyle. Kaçar tane zıbın kaçar tane atlet uzun kollu filan almalıyım neler almamalıyım neler almalıyım YouTubeda o kadar çok abartı videolar var ki anlatamam size yardımcı olursanız çok sevinirim

Haziran sonlarına doğru doğum yapıcam kızlar Allah'ın izniyle. Kaçar tane zıbın kaçar tane atlet uzun kollu filan almalıyım neler almamalıyım neler almalıyım YouTubeda o kadar çok abartı videolar var ki anlatamam size yardımcı olursanız çok sevinirim
Bende o zamanlarda doğum yapacam zaten 40 çıkana kadar uzun badi tarzı giyecekler yinede yazlık almak istiyorsan fazla alma

Bende o zamanlarda doğum yapacam zaten 40 çıkana kadar uzun badi tarzı giyecekler yinede yazlık almak istiyorsan fazla alma
Yazın uzun badi ile yanmaz mı çocuk 😐kısa kollu zıbınlar daha iyi olur bence ben de temmuz sonu doğum yapıcam uzun kollular eylül gibi olur hafif serinlemeye başladığında

İline göre yaz mevsimi farklıdır canım.
Ben İstanbuldayım. Yarım kollu giydiremem.
Kısa badinin üzerine tulum veya takım gene uzun kollu.
Hergpn değişiyorum üstünü başını. Minik minik kıyafetler makine dolmuyor. 10 tane kısa kollu 10 tane sıfır kollu badi fazla mı olur ?
5 er tane takım , 5er tulum. Az geleceğini sanmıyorum. Sen ne kadar almayı düşünüyorsun. Temmuz annesiyim inşallah. Ben bu şekilde düşündüm.

Yarım kol bodyler al çıtçıtlı. 0-3 ay al bence. Alttan açılan tulumlar alabilirsin alt alırken çok rahat. Hemde tek parça giymiş olur. Müslin kumaşa ağırlık verebilirsin bende ağustos sonu yapmıştım ferah ferah giydi bebeğim. Yenidoğan grubunda çok bişey alma derim çok az giyiyolar. 0-3 aya ağırlık ver. Bol bol ağız mendili alabilirsin. Duş sonrası takabilceğin ince pamuklu bereler olabilir özellikle akşam yaptırcağın duşlardan sonra takarsın. Zıbın 5-6 tane yeterli bence.5-6tane de yenidoğan zıbın işini görür. 3-4 tulum alsan 0-3 aylık o da yeter.

X