- 25 Temmuz 2016
- 230
- 92
- Konu Sahibi Papatya010
Hanımlar bebeklerinizi yazın nasıl giydiriyorsunuz özellikle evde, gece uyuturken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim meleğim şuan karnimda ama yazın baba atletleri aldım ayağına çorap sırtına atlet altına bez evde öyle takılır çünkü çok sıcak ona da yazık. Uyuturken de atletin üzerine ince uzun veya kısa kollu bebeğimin uyuma alışkanlığına göre bir tişört altına da yine uyuma şekline durumuna göre şort veya ince bi pijama. Yani üstünü açıyo mu? Sıcaktan bunalarak uyanıyo mu ? Uyurken çok fazla hareket ediyor mu gibi. Ancak kesinlikle çocuğu sıcaktan bunaltmayacak şeyler olur. Nasipse Ekim ayında doğum yapıcam yaz gelince yaklaşık 8 aylık olucak. Aslında şimdiden böyle yaparım vs diye düşünmüyorum eğer bebeğim çok üşüyen bir bebek olursa o zaman herkes çocuğunu şöyle giydiriyor diyip giydirmem kendi cocugum neye uygunsa öyle giydiririmHanımlar bebeklerinizi yazın nasıl giydiriyorsunuz özellikle evde, gece uyuturken
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinn ben kendi pimpirigimden kurtulamiyorumki mantigima uyani yapamiyorum oglum 8 aylik suan sıcaklıyo farkediyorum gunduz serbestiz ama gece için tedirgin oluyorumBenim meleğim şuan karnimda ama yazın baba atletleri aldım ayağına çorap sırtına atlet altına bez evde öyle takılır çünkü çok sıcak ona da yazık. Uyuturken de atletin üzerine ince uzun veya kısa kollu bebeğimin uyuma alışkanlığına göre bir tişört altına da yine uyuma şekline durumuna göre şort veya ince bi pijama. Yani üstünü açıyo mu? Sıcaktan bunalarak uyanıyo mu ? Uyurken çok fazla hareket ediyor mu gibi. Ancak kesinlikle çocuğu sıcaktan bunaltmayacak şeyler olur. Nasipse Ekim ayında doğum yapıcam yaz gelince yaklaşık 8 aylık olucak. Aslında şimdiden böyle yaparım vs diye düşünmüyorum eğer bebeğim çok üşüyen bir bebek olursa o zaman herkes çocuğunu şöyle giydiriyor diyip giydirmem kendi cocugum neye uygunsa öyle giydiririm
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinn ben kendi pimpirigimden kurtulamiyorumki mantigima uyani yapamiyorum oglum 8 aylik suan sıcaklıyo farkediyorum gunduz serbestiz ama gece için tedirgin oluyorum
Doğru diyorsunuz ben uyanmadigi surece rahatsiz etmem oglumu kalin giydirmiyorum uzun oluyo sadece ama biraktim artik havalardan dolayi corapsiz ve kisa kollu yatrmaya basladim daha ii olduÇok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Gece kıyafet değiştiren anneler var eğer aşırı terleme olmuyorsa ben değiştirmem ama çok terliyorsa değiştirmek doğru olur. Eğer kalın giydiriyorsaniz da inceltin .sizin içiniz rahat edecek diye meleğinizi sıcaktan sıkmayın