Yaz' a Merhaba Çekilişimiz ve İşte Hediyelerimiz...

evet canım 2-3 çekiliş daha yaparsak evlenebiliriz.
ama sanırım en kolayı nişanlı birisine hediye almak klasik çeyiz hem işini görüyor hemde mutlu oluyor.

evet bende bidahaki cekilişte nişanlı hatunlardan birinin denk gelmesini istiyorum

:) yok yok evliler daha iyi biliyor bana 3 çekilişte de hep evli ve sohbetimin olmadıkları geliyor çekiliş saysinde sohbetimiz oluyor .

pamuğum aynen canım ya
birde ihtiyacım olan almayı düşündüğüm şeyler
mesela kalıp var ya o o tarz bişey almak istiyodum zaten rengi bile benim diğer mutfak eşyalarıma uyumlu
en çokta o runnera sevindim ya
annem doğum günümde gri bi masa örtüsü almıştı ama ona uygun runner bulamamış bi bulduğumda alırız demiştik kaç ay oldu hala bulamamıştık ki gelen tam benim örtüme uyan renkte :asigim:

hepsinide en güzel en mutlu günlerinde kullan canım benim
ne güzel tamda ihtiyacın olan seyler gelmiş
kesesine bereket anuska ablamızın

Evet arkadaşlar,kargomu verdim ve geldim,
kurbanım ,özellikle kesinlikle kırılmasın diye çok tembih ettim,
hatta kırılabilir yazısı yapıştırttım 2 tane,
inşallah sağlam bir şekilde eline ulaşır ve inşallah beğenirsin...
büyük ihtimalle yarın elinde olur...

tamamdır songül ablacım ben arar kargoyu tembih ederim dikkatli getirirler hediyelerimi :jeyyar:

tamamdır songül ablacım ben arar kargoyu tembih ederim dikkatli getirirler hediyelerimi :jeyyar:

Ece coştun sanırım, kız sen daha 2 saat önce hediyeleri almadın mı, çift dikiş mi yapıyon kızohaoldumsmile
Ay acep kime gidiyor Songül ablanın hediyeleri ama içimdeki his bana değil diyor, kim aceba bu şanslı hatunboshayallersmile

Back