Yaz' a Merhaba Çekilişimiz ve İşte Hediyelerimiz...

hepinize teşekkür ederim hatunlar,
xxyıldızxx cığımın paketlerini yavaş yavaş ve heyecanla açtım :)) paketlerimin içinden

sarı, yaldız işli kadife yüz havlusu
melekli gece lambası
yapma çiçekli cam vazo
kokulu mum çiçek
vee çok şık bir çerçeveli tablo çıktı

hepsi beni çok mutlu etti,özellikle melekli gece lambasına bayıldım.tabloda benim gibi bir karadenizliye alınacak en iyi seçim bence,gemili :))
yıldızcığım hediyelerin ve samimi mektubun için çok teşekkür ederim canım.doğum günümüde unutmamış şimdiden kutlamışsın sağolasın arkadaşım,kesene bereket

hediye paketlerimmmmm
thumb-17000.jpg
[/URL][/IMG]
thumb-17006.jpg
[/URL][/IMG]

havlummmmm
thumb-17001.jpg
[/URL][/IMG]

melekli gece lambam
thumb-17003.jpg
[/URL][/IMG]

çiçekli cam vazommm
thumb-17004.jpg
[/URL][/IMG]

veeeeee güzel mi güzelll tablommm :))
thumb-17005.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
canım gül güle kullan melekli gece lambana bayıldım yıldızında kesesine bereket versin

sağolasın şekerim , melekli lambama bende bayıldım valla,hemen odama astım ama tabloya ve diğerlerine kıyamadım çeyizime koydum :))

moon hediyelerini güle güle kullan canım

Moon hediyelerin çok güzel melekli gece lamban çok güzel yıldızın kesesine bereket özenle seçmiş hediyelerini

moon cok güzel hediyelerin bende encok melekli gece lambasına bayıldım
yıldızım kesene bereket nekadar özendigini cok iyi biliyorum tatlım

moon hediyelerini güle güle kullan canım

sağolasın ablacığım :))

Moon hediyelerin çok güzel melekli gece lamban çok güzel yıldızın kesesine bereket özenle seçmiş hediyelerini
evet canım meleklime bende bayıldım sizin gibi :)

İyi günlerde kullan mooncum, birazda olsun mutlu edebildiysem seni ne mutlu banaopuyorumnanaktan
sağolasın şekerim,kesene bereket canım çok mutlu ettin beni cidden opuyorumnanaktan

moon cok güzel hediyelerin bende encok melekli gece lambasına bayıldım
yıldızım kesene bereket nekadar özendigini cok iyi biliyorum tatlım

sen birde onu ışığı yanıp sönerken gör :)) seni gidi yıldızın kankisi seni kaydirigubbakcemile3

moon çok güzel canım hediyelerin iyi günlerde kullan inş

sağolasın ecceciğim,bu arada geçmiş olsun canım inegölde huzursuzluk ve karışıklık olmuş.umarım senin yakınlarından zarar gören kimse yokdur.

sağolasın ecceciğim,bu arada geçmiş olsun canım inegölde huzursuzluk ve karışıklık olmuş.umarım senin yakınlarından zarar gören kimse yokdur.

sağol canım
çok yakınım yok ama bi tanıdığım abi hastanede şuanda
umarım bir daha bu tarz şeyler yaşamayız

hehee evet o ben oluyorum yıldızım kankiliğe kabul ediyomusun beni tatlım olumunekankayizsmile

Moon, iyi günlerde kullan canım hesini.
Benim katilim de dün arayıp hediyemin yolda olduğunu söyledi. Merakla bekliyorum...

ya ben hediyelerimi hala yükleyemedim kart okuyucumda sorun var sanırım
evde de denedim olmadı burda da kac pcde denedim acılmıyor
aksam evde tekrar deniycem

sevindim anuşka ablacım umarım biran önce kavuşursun hediyelerine

Back