- Konu Sahibi Kinoalihatun
He tamam melikemNanam nevreste aksam kendisi yazacakmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He tamam melikemNanam nevreste aksam kendisi yazacakmis
Teşekkür ederim canım.Bu çorbayı sevmeyen çok az kişi vardır sanırım.Nefis olur.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
Teşekkürler canım.ah keske imkan olsa versem herkese buradan birer kase.sen gel ankaraya yaparim sana ben yenidenEllerine saglik canim cok guzel görünüyor canim cekti simdi
Tesekkur ederimEllerinize,emeğinize sağlık
Herkesin sevdiği özellikle hastayken mutlaka yaptığımız çorbalardan biriMissss gibi
Yarışmada bol şans diliyorum
Kusura bakmayın resimleriniz küçük olduğu için, düzenlemek için pc ye geçmeyi bekledim
Tesekkur ederimellerinize sağlık :) bizde yaparken yumurta ve yoğurt çırpılır ardından içine pirinç eklenir ve su konulup ocakta kaynayana kadr karıştırılır ardından naneli yağ yakılır :)
Saol canım ablam gel ankaraya senin icinde yapayım insallah.@melike06 canım kardeşim canimisi cektirdin ne kadar güzel gorunuyor ellerine saglik yarışmada başarılar dilerim canım
Teşekkür ederim canımBak yayla çorbasınıda çok severim ben.Annemin en sevdiğim çorbasıdır ve bana çocukluğumu hatırlatır.Özellikle bir gün sonra ısıtıp yemeyide severim.Ellerinize sağlık.Bol şanslar diliyorum
Teşekkür ederim canım.Ellerinize sağlık.Yayla çorbası olmadan olmaz tabii bu kategori.Özellikle hem yetişkinlerin hem de çocukların sevdiği bir çorba.Yarışmada başarılar dilerim.
Canım çok teşekkür ederimAnnemin corbasi gibi olmusss
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım çorba çok güzel görünüyor, yarışmada başarılar dilerim