Yaygın anksiyete bozukluğu ve geçmeyen belirtiler

Cakil35

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2023
63
4
28
Yaygın anksiyete bozukluğu ve buna bağlı gelişen depresyon teşhisi kondu. Çok fazla ilaç kullanmama rağmen hiçbiri çare olmadı.
Sabahları perişan halde uyanıyorum içim daralıyor yerimde duramıyorum midem bulanıyor ve ağlama krizine giriyorum. Her gün aynı şeyleri yaşıyorum. Biraz iyi gibi hissettiğimde bir anda içime bir sıkıntı ve çaresizlik çöküyor çıldıracak gibi oluyorum. Ellerim kollarım uyuşuyor çekiliyor sanki. Benzer durumlar yaşayan ve önerisi olan var mı?

Merhaba,peki Dr ne diyor?Başka bir Dr araştırıp ona bir danişsaniz?Ben kendi sürecimde de bunu anladım ki Dr çok önemli,deneyimli olması ve en önemlisi sorularıma cevap vermesi

Ben bir hafta içersinde 3 Dr değiştirdim,ve iyi yaptığımı düşünüyorum,en son Dr içime sindi , isallah böyle devam eder ve iyi sonuç olur,tüm soruların cevapsız kalınca ,evde sonra anksiyeteye dönüşüyor o sorular,ilaç içmeye başlayınca ilk bir ay yoğun oluyor,siz kaç zamandır kullanıyorsunuz ilaç ve hiç mi iyi olmadınız?

ben varım bende böyleyim ilaç almama rağmen ara ara anksiyete ataklarım oluyor, ve uzun sürüyor mesela şuan kalbime koskoca bir kaya oturmuş gibi hissediyorum, birşeylerin ters gittiğini düşünüyorum. kafamı boşaltamıyorum 3 gündür.

Bende de var yaygın anksiyete. Gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun. İlaç kullanarak frenliyorum sadece ben. Yoksa sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum

Keşke ya ilaçlar beni çok sakinleştiriyor ama atağım tuttuğunda kendimi sakinleştiremiyorum. Son 3 gündür ne yaşadığımı sorguluyorum
O atak durumu kötü zaten yoksa normal yaşantı bi şekilde ilerliyor. İlaç kullandığınız halde mi atak yaşıyorsunuz?

O atak durumu kötü zaten yoksa normal yaşantı bi şekilde ilerliyor. İlaç kullandığınız halde mi atak yaşıyorsunuz?
Evet bazı zamanlarda özellikle stresli süreçlerden geçtiğimde ilaca rağmen atak geçiriyorum. Son günler biraz fazla stres altında kaldım o tetikledi muhtemelen ama şuan sakinleştim son 2saattir daha iyiyim.

Evet bazı zamanlarda özellikle stresli süreçlerden geçtiğimde ilaca rağmen atak geçiriyorum. Son günler biraz fazla stres altında kaldım o tetikledi muhtemelen ama şuan sakinleştim son 2saattir daha iyiyim.
Çok üzüldüm. Acaba ilacınız yeterli gelmiyor olabilir mi?

Hiç iyi olmadım 7 aydır bu durumdayım

Çok üzüldüm. Acaba ilacınız yeterli gelmiyor olabilir mi?
her zaman olmuyor, ilacım çok iyi geldi. ataklar çok sık olmuyor sadece çok stres yaptığım zamanlarda oluyor en son mayıs gibi atak geçirmişştim bide şimdi. aslında çok iyi geliyor. ama bazen strese yenik düşüyorum.

Umarım stressiz güzel günleriniz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…