ben varım bende böyleyim ilaç almama rağmen ara ara anksiyete ataklarım oluyor, ve uzun sürüyor mesela şuan kalbime koskoca bir kaya oturmuş gibi hissediyorum, birşeylerin ters gittiğini düşünüyorum. kafamı boşaltamıyorum 3 gündür.Yaygın anksiyete bozukluğu ve buna bağlı gelişen depresyon teşhisi kondu. Çok fazla ilaç kullanmama rağmen hiçbiri çare olmadı.
Sabahları perişan halde uyanıyorum içim daralıyor yerimde duramıyorum midem bulanıyor ve ağlama krizine giriyorum. Her gün aynı şeyleri yaşıyorum. Biraz iyi gibi hissettiğimde bir anda içime bir sıkıntı ve çaresizlik çöküyor çıldıracak gibi oluyorum. Ellerim kollarım uyuşuyor çekiliyor sanki. Benzer durumlar yaşayan ve önerisi olan var mı?
Çok zor benim bütün hayatımı etkiliyor.Bende de var yaygın anksiyete. Gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun. İlaç kullanarak frenliyorum sadece ben. Yoksa sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum
Benim de canım. Etkilenmeyen yoktur sanırım sadece yaşayan bilir. Keşke bilmek zorunda kalmasaydıkÇok zor benim bütün hayatımı etkiliyor.
Keşke ya ilaçlar beni çok sakinleştiriyor ama atağım tuttuğunda kendimi sakinleştiremiyorum. Son 3 gündür ne yaşadığımı sorguluyorumBenim de canım. Etkilenmeyen yoktur sanırım sadece yaşayan bilir. Keşke bilmek zorunda kalmasaydık
O atak durumu kötü zaten yoksa normal yaşantı bi şekilde ilerliyor. İlaç kullandığınız halde mi atak yaşıyorsunuz?Keşke ya ilaçlar beni çok sakinleştiriyor ama atağım tuttuğunda kendimi sakinleştiremiyorum. Son 3 gündür ne yaşadığımı sorguluyorum
Evet bazı zamanlarda özellikle stresli süreçlerden geçtiğimde ilaca rağmen atak geçiriyorum. Son günler biraz fazla stres altında kaldım o tetikledi muhtemelen ama şuan sakinleştim son 2saattir daha iyiyim.O atak durumu kötü zaten yoksa normal yaşantı bi şekilde ilerliyor. İlaç kullandığınız halde mi atak yaşıyorsunuz?
Çok üzüldüm. Acaba ilacınız yeterli gelmiyor olabilir mi?Evet bazı zamanlarda özellikle stresli süreçlerden geçtiğimde ilaca rağmen atak geçiriyorum. Son günler biraz fazla stres altında kaldım o tetikledi muhtemelen ama şuan sakinleştim son 2saattir daha iyiyim.
Hiç iyi olmadım 7 aydır bu durumdayımBen bir hafta içersinde 3 Dr değiştirdim,ve iyi yaptığımı düşünüyorum,en son Dr içime sindi , isallah böyle devam eder ve iyi sonuç olur,tüm soruların cevapsız kalınca ,evde sonra anksiyeteye dönüşüyor o sorular,ilaç içmeye başlayınca ilk bir ay yoğun oluyor,siz kaç zamandır kullanıyorsunuz ilaç ve hiç mi iyi olmadınız?
Başka Dr gidin umudunuzu kaybetmeyin ,deneyimli işinde iyi olan Dr çok onemliHiç iyi olmadım 7 aydır bu durumdayım
her zaman olmuyor, ilacım çok iyi geldi. ataklar çok sık olmuyor sadece çok stres yaptığım zamanlarda oluyor en son mayıs gibi atak geçirmişştim bide şimdi. aslında çok iyi geliyor. ama bazen strese yenik düşüyorum.Çok üzüldüm. Acaba ilacınız yeterli gelmiyor olabilir mi?
Umarım stressiz güzel günleriniz olurher zaman olmuyor, ilacım çok iyi geldi. ataklar çok sık olmuyor sadece çok stres yaptığım zamanlarda oluyor en son mayıs gibi atak geçirmişştim bide şimdi. aslında çok iyi geliyor. ama bazen strese yenik düşüyorum.