Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam süper oluyor..iki dik kafa bir evde:))))))))
ben aslanım eşim yay..şaka bi yana biz hiç sorun yaşamadık...
yay aslanı idare ediyor....
ben yayım eşim aslan cok iyi eş, birliktelik olurmus ama pek söylenemez ikimizde inatciyiz ve aslanda acayip liderlik duygusu var ve bu yayın özgürlügünü kısıtlıyor yani benim :) bazen kendime kızıyorum neden bu kadar özgürlügüme düşkünüm diye.
ben aslan sevgilim yay 4yıldır 4kez ayrıldık barıştık kopamıyoruz birtürlü ayrılıklarımızda çok şiddetli oluyo tamam diyorum bu kez tamamen koptu nasıl oluyo bilmiyorum tekrar birlikteyiz ama bence biz birbirimiz için yaratıldık onca şeye rağmen bunu hissedebiliyorum buarada dün ayrıldık bana hep kendince bişeyleri kurma kendi kendine kararlar verip beni yargısız infaz etme derdi ve ve onu çileden çıkardım iyice buyüzden neyse aşk köşesi değil burası özür diliyorum kızlar
ben yay kocam aslan bazen çok iiyiz bzen çok çok kötü ben hep alttan alan tarafım buda artık hayatımı ve onu çekilmez kılıyor küstümü sürer bikaç gün ben çok sıkılırım ozaman yine küstükson durumunuz ne çok merak ettim
ben de aslanım nişanlım yay oda benim için aynı cümleleri kuruyor..
ne onla ne de onsuz bebeğim benim yaaa:))