Yay Burcu 23 Kasım - 22 Aralık Yay İle Başım Dertte

tanıdığım bütün yay burçları şıpsevdiydi ve maymun iştahlıydı,
bi coşkuyla atılırlar çabuk sıkılırlar, değişiklik yenilik isterler
bence merak etme çabuk unutur, kalbini kırdım mı acaba diye de düşünme yay burcu bu :KK9: bir gün yüzü asılır ertesi gün yolda görüp de hoşlandığı başka birine açılır

Son düzenleme:
canım sen hiç mi hoşlanmıyorsun ? kafanı karıştırdığına göre biraz da olsa hoşlantın var demek ki?

İnanki bilmiyorum diyorum ya .. Bugün bana yalnız başına taşıyamadığı için söylediğini ona kızmamamı vs vs söyledi .
Ama elimde değil .. Çok kızdım
kalbim karmakarışık .. öyle bir bakışı varki tamam diyorsun seviyo yani...
Bende balık burcuyum bu arada . Balık Yay en olmaz ikililerden diye biliyorum. Yaylar malum zaten .
tanıdığım bütün yay burçları şıpsevdiydi ve maymun iştahlıydı,
bi coşkuyla atılırlar çabuk sıkılırlar, değişiklik yenilik isterler
bence merak etme çabuk unutur, kalbini kırdım mı acaba diye de düşünme yay burcu bu :KK9: bir gün yüzü asılır ertesi gün yolda görüp de hoşlandığı başka birine açılır
Ondanda korkmuyor değilim.. Hoş reddettim zaten ama ne bileyim kafam içim karışık ...
Fikirlerinizi almak istedim .. Teşekkür ederim gerçekten bir günde konuya baya cevap gelmiş .. İlginiz için sağolun :)

Neden konduramiyorsun ki??? Harika bir dostsa anlasabilmeniz kolay..onun hakkinda olumlu yazdigina göre olabilirligi var bu isin.. acaba konduramadigin icin mi asiri tepki verdin? insallah kagidi gözlerinin önünde yirtip atmadin:KK1: sakin kafayla düsün, olumlu bakarsan konus... sen ona ilani ask etsen, sana nasil davranmasini isterdin, sende öyle davran.. hayir diyeceksende kibarca olmaz de, ama kirmadan, sonucta isyerinden tanisiyormussunuz zaten...bak yaylar hakkinda da yorumlar geliyor...hayirlisi olsun:KK34:

Konduramadığımdan olabilir. . Güveniyordumda ona ciddi manada insanın sahip olabileceği en iyi dostlardan birisi .
Kağıdı yırtıp attığımı oda gördü :KK70: Olurluluğu normal şartlar altında kesinlikle yok .Ama işte kafam çok karışıyor ...

Son düzenleme:
Burcu Balık olanların çok duygusal olduklarını biliyorum.Yükselen burç faktörü de çok önemli ama.Esas Balık burcu olan birinin Yükseleni Aslan'sa kendini bir Aslan burcu gibi ifade edecektir.
canım yükselenini hiç bilmiyorum doğduğu saati falan..balık burçlarının duygusal olduğunu biliyorum da erkekleri de öyle midir ki acaba ?

İnanki bilmiyorum diyorum ya .. Bugün bana yalnız başına taşıyamadığı için söylediğini ona kızmamamı vs vs söyledi .
Ama elimde değil .. Çok kızdım
kalbim karmakarışık .. öyle bir bakışı varki tamam diyorsun seviyo yani...
Bende balık burcuyum bu arada . Balık Yay en olmaz ikililerden diye biliyorum. Yaylar malum zaten .
canım bak sende hiçbir duygu olmasa hiçbir his olmasa nasıl olur; olmaz böyle birşey der , kestirip atardın, buraya konu da açmazdın..demek ki sende de birşeyler var, farkında değilsindir , madem çok da iyi arkadaşsınız neden olmasın ki , sen de onu sevebilirsin gibi geldi bana..senden hoşlandığı için de iyi bir dost olmuş olabilir sana..

kizlar bu yükselen burclarda cok kafa karistiriyor ya.. artik burcun ne derken birde en iyisi yükselen burcun ne diye sormak:KK1:

bence de bir insanı burcuna göre karar vermemek lazım,, o çok okuduğumuz yerlerde yok yaylar evlenmez sadık olur bilmem ne yazıyor yay erkekleri için ama ben de yayım erkek arkadaşım da yay burcu, ve evlilik lafını bana ilk o açmıştı ilerde evlensek ne güzel olur gibisinden, sonra çok sadık bana, hem de benim ona sadık oldugumdan daha fazla sadık bana,, bence burcuna göre değerlendirme bu kadar aklın takıldıysa bir şans verebilirsin, üstelik iyi de bir arkadaşsa sevgili olarak da iyi geçinebilceğini ve bir şansı hakettiğini düşünüyorum arkadaşının.

X