Yay Burcu 23 Kasım - 22 Aralık Yay İle Başım Dertte

YasminB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
685
5
Tecrübeli olan herkesten yardım bekliyorum gerçekten ..
İş yerinden tanıdığım yay burcu kişi bugün bana bir kağıda döktüğü mısralar şeklinde açıldı . İlan-ı aşk etti diyebiliriz .
Lakin ben beni sevdiğini zaman zaman hissetsemde konduramıyordum böyle bir şeyi. Harika bir dost çünki. Kağıdı aldım paramparça edip çöpe attım . . .
Ne olacak şimdi hiç bilmiyorum. Kafam için karmakarışık .. Yardım edin bana :2::18:

Son düzenleme:
canım sen hiç mi hoşlanmıyorsun ? kafanı karıştırdığına göre biraz da olsa hoşlantın var demek ki?

yaylar bildigim kadariyla hem yakisikli hem capkin oluyor.. allah kolaylik versin..
ne yapacagin konusunda bir yorum yapamayacagim, sana kalbine kalmis birsey:KK34:

yaylar bildigim kadariyla hem yakisikli hem capkin oluyor.. allah kolaylik versin..
ne yapacagin konusunda bir yorum yapamayacagim, sana kalbine kalmis birsey:KK34:

Çapkınlık pek değil de çocuksuluk var.
Lüzumsuz derecede de iyimserler.Dünya yansa yıkılsa umurlarında olmaz.

Çapkınlık pek değil de çocuksuluk var.
Lüzumsuz derecede de iyimserler.Dünya yansa yıkılsa umurlarında olmaz.

%1500 katılıyorum yay hakkındaki görüşüne arkadaşım :81:
bence koca olarak uyumlu ve şekerler ama..

nikah masasina oturtabilmek icin bi tavsiyeniz varmi:KK1: yay ve evlilik cok ama cok zor:97:

Aminnn çok çok teşekkür ederim arkadaşım :KK71:

aslında ona plan yapmak zor geliyordur..:86:
yani planları sen yaparsan,buna uyacaktır :KK34:

Tecrübeli olan herkesten yardım bekliyorum gerçekten ..
İş yerinden tanıdığım yay burcu kişi bugün bana bir kağıda döktüğü mısralar şeklinde açıldı . İlan-ı aşk etti diyebiliriz .
Lakin ben beni sevdiğini zaman zaman hissetsemde konduramıyordum böyle bir şeyi. Harika bir dost çünki. Kağıdı aldım paramparça edip çöpe attım . . .
Ne olacak şimdi hiç bilmiyorum. Kafam için karmakarışık .. Yardım edin bana :2::18:

Neden konduramiyorsun ki??? Harika bir dostsa anlasabilmeniz kolay..onun hakkinda olumlu yazdigina göre olabilirligi var bu isin.. acaba konduramadigin icin mi asiri tepki verdin? insallah kagidi gözlerinin önünde yirtip atmadin:KK1: sakin kafayla düsün, olumlu bakarsan konus... sen ona ilani ask etsen, sana nasil davranmasini isterdin, sende öyle davran.. hayir diyeceksende kibarca olmaz de, ama kirmadan, sonucta isyerinden tanisiyormussunuz zaten...bak yaylar hakkinda da yorumlar geliyor...hayirlisi olsun:KK34:

meg arada senden yaylarla ilgili tüyolar alabilirmiyim arkadasim, hep dogru tesbitler yapiyorsun:82::KK1:

hani çocuksu bi yanları var ya,hani gamsızlar biraz ama çocuksuluktan olan bi gamsızlık bu..
işte bu sebeple çok kafa yormazlar ama oturmuş bi plan varsa,uyarlar.. kolaydır çünkü..
havai falan derler,ama ben böyle düşünmüyorum..
idare edilmeyi severler..
dolayısıyla yayla beraber olan kişiye çok iş düşer..(plan proje üretmek,görev paylaşımı yapmak)
ama koca olarak sevimli,şeker,uysallardır..
vs vs vs..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hani çocuksu bi yanları var ya,hani gamsızlar biraz ama çocuksuluktan olan bi gamsızlık bu..
işte bu sebeple çok kafa yormazlar ama oturmuş bi plan varsa,uyarlar.. kolaydır çünkü..
havai falan derler,ama ben böyle düşünmüyorum..
idare edilmeyi severler..
dolayısıyla yayla beraber olan kişiye çok iş düşer..(plan proje üretmek,görev paylaşımı yapmak)
ama koca olarak sevimli,şeker,uysallardır..
vs vs vs..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aynen katılıyorum canım :21: benim eşimin burcu oğlak ama yükseleni yay,ve yayın bu özelliklerini hem yaşıyor hem yaşatıyor :nazar: :))

kızlar peki balık burçları için ne dersiniz ?

Burcu Balık olanların çok duygusal olduklarını biliyorum.Yükselen burç faktörü de çok önemli ama.Esas Balık burcu olan birinin Yükseleni Aslan'sa kendini bir Aslan burcu gibi ifade edecektir.

X