Yay Burcu 23 Kasım - 22 Aralık Yay Erkeğine Hediye

E

EU1

Ziyaretçi
merhaba kızlar...erkek arkadaşıma çok beğeneceği bir hediye almak istiyorum ama değişik bişey olmalı..ve o bir yay erkeği...
önerilerinizi bekliyorum...çok az kaldı..sadece 10 günüm var düşünebilecek....yardım edin...

yay erkegide,yay kadini gibimidir bilmemki ama,ben yay oldugum icin abartili hediyelerden hoslanmam
gecen esim bana uzerinde LOVE yazan ve ikimizin resmi bulunan bi pembe cerceve almisti.....heralde dunyanin en pagali hediyesini alsa bu kadar sevinmezdim,,,,,
hihoyyyt

Erkek arkadaşım bana bayağı pahalı bir fotoğraf makinesi almıştı canım...yani şimdi ona göre bir hediye almam lazım...aslında uzak şehirlerdeyiz...yanındayken alayım dedim ama pahalı bişey istemiyorum dedi ısrarla...yinede içim el vermiyor...
ikimizin fotoğraflarından oluşan güzel bir albüm hazırlıyayım ve yanına bişey daha almam lazım..ama ne ??? :KK43:(

mesela saat alabilirsin kendi sesini kayit edebilecegin her sabah senin sesinle uyansin,,,artik espirili biseylermi soylersin,yada romantik mi sen bilirsin...simdi aklima geldide...

:))) güzel fikir canım sağol..ama çok sevdiği bir saati var...başka fikrin varmı??

X