- 18 Kasım 2019
- 22
- 12
- 38
- 33
- Konu Sahibi torukojintsubasa
-
Yazıda okuduğum kadarıyla doktoru tavsiye ediyorum dememiş ameliyat olana kadar ki beklentilerimi karşıladı, en sonda fikir olsun diye paylaşıyorum demiş sizin hassasiyetinizi de anlıyorum ama doktor arayışı icerisinde olanlar da burdaki bir fikirle doktorla gorusmeden yakin tarihte yapilan ameliyatlarini incelemeden imkanı varsa uzun donem burun ameliyati sonuçlarını doktordan talep etmeden bıçak altına yatmasın daha birkac gün önce haberlerde estetik mağduru bir kadını gösteriyordu, diger yandan çok popüler doktorların hastası olup da revizyon arayışı içine girenler var.Hayır bir yıl demiyorum 1ayı bile anlarım ben sadece 24 saati anlamadım bu benim düşüncem doktoru tanımıyorum bi lafım yok kendisine ameliyat sürecinizden bahsetmeniz çok normal ameliyat olacaklara faydanız dokunur ama 24 saat içinde tavsiyede bulunmak bana sıkıntılı geliyor sonra sorun yaşasanız güncelleme yapacak mısınız ilerde bu doktoru araştıranlar olur neyse ki dün olduğunuzu yazmışsınız ona göre dikkate alırlar benim amaçım kimseyi yargılamak değil sadece yanlış buldum ve dilegetirdim
sizin dediğini gibi olsun o haldeYazıda okuduğum kadarıyla doktoru tavsiye ediyorum dememiş ameliyat olana kadar ki beklentilerimi karşıladı, en sonda fikir olsun diye paylaşıyorum demiş sizin hassasiyetinizi de anlıyorum ama doktor arayışı icerisinde olanlar da burdaki bir fikirle doktorla gorusmeden yakin tarihte yapilan ameliyatlarini incelemeden imkanı varsa uzun donem burun ameliyati sonuçlarını doktordan talep etmeden bıçak altına yatmasın daha birkac gün önce haberlerde estetik mağduru bir kadını gösteriyordu, diger yandan çok popüler doktorların hastası olup da revizyon arayışı içine girenler var.
Doktorun hastaya yaklaşımını ya da hastane personelinin ilgisini anlatmak tuhaf bir durum degil bence.
Ben de yavuz selim yıldırımı instagramdan görüp burda ameliyat olacak birine soylemistim ama söylemeden önce hakkında şikayet olup olmadığına baktım, akademik geçmişini araştırdım, istanbulda yaşadığı ve görüşme imkani oldugu için de isim olarak vermiştim çünkü ben de doktor arayışı içindeyim ve gorusmeyecegim bir doktorun ismini vermem son kararı kişi kendisi verir, aynı konu altında torukojintsubasa yavuz selim yıldırım hakkında bilginiz var mı diye soru sordu ve burda pek hastası olmadığından cevap alamamıştı neticede de kendisi görüşüp ameliyat olmus
Çok teşekkür ederim.Yazıda okuduğum kadarıyla doktoru tavsiye ediyorum dememiş ameliyat olana kadar ki beklentilerimi karşıladı, en sonda fikir olsun diye paylaşıyorum demiş sizin hassasiyetinizi de anlıyorum ama doktor arayışı icerisinde olanlar da burdaki bir fikirle doktorla gorusmeden yakin tarihte yapilan ameliyatlarini incelemeden imkanı varsa uzun donem burun ameliyati sonuçlarını doktordan talep etmeden bıçak altına yatmasın daha birkac gün önce haberlerde estetik mağduru bir kadını gösteriyordu, diger yandan çok popüler doktorların hastası olup da revizyon arayışı içine girenler var.
Doktorun hastaya yaklaşımını ya da hastane personelinin ilgisini anlatmak tuhaf bir durum degil bence.
Ben de yavuz selim yıldırımı instagramdan görüp burda ameliyat olacak birine soylemistim ama söylemeden önce hakkında şikayet olup olmadığına baktım, akademik geçmişini araştırdım, istanbulda yaşadığı ve görüşme imkani oldugu için de isim olarak vermiştim çünkü ben de doktor arayışı içindeyim ve gorusmeyecegim bir doktorun ismini vermem son kararı kişi kendisi verir, aynı konu altında torukojintsubasa yavuz selim yıldırım hakkında bilginiz var mı diye soru sordu ve burda pek hastası olmadığından cevap alamamıştı neticede de kendisi görüşüp ameliyat olmus
Merhabalar ikinci gün biraz gözlerim şişti 4.gün geçti hiç ağrım olmadı. Yarın tamponlar çıkacak aslında bugün çıkması gerekiyordu ama işlerim olduğu için bugün gidemedim.Geçmiş olsun, üzerinden 1 hafta geçmiş merak ettim nedir durumunuz?
Merhabalar ikinci gün biraz gözlerim şişti 4.gün geçti hiç ağrım olmadı. Yarın tamponlar çıkacak aslında bugün çıkması gerekiyordu ama işlerim olduğu için bugün gidemedim.
Merhaba aslında bu başlığı bu yüzden açtım. Ben doktoru ekşide yazılanlardan bulmuştum. Doktor takviminde de çok güzel yorumlar vardı instagram hesabı da organik görünüyordu. Ama hastalarından hiç görüş alamamıştım birebir. Muayenesi ücretli olmasına rağmen gittim görüştüm. Çok hastası var ve azıcık görünşünce neden reklamla uğraşmadığını anlıyorsunuz. Konuşmaları çok içime sindi çok alçakgönüllü güleryüzlü bir adam çok az ve öz konuşuyor Yurtdışında öğrenci olarak değil doktor olarak bulunmuş birisi vs. bana çok güven verdi. Önceki mesajlarımdan görürsünüz çok doktor araştırmıştım. Bugün de tamponlarım çıktı daha önce hiç nefes almamışım dedim görüntüsünden de çok memnunumsiz bu dr için araştırma yapmışmıydınız? Nasıl karar verdiniz? Ben siz den görüp takibe aldım daha yeni yani,nette de bilgi bulamadım çok fazla. Nasıl emin oldunuz ?
Çok geçmiş olsun yeniden,senelerdir bekletiyorum bu ameliyatı 40 ıma geldim nerdeyseMerhaba aslında bu başlığı bu yüzden açtım. Ben doktoru ekşide yazılanlardan bulmuştum. Doktor takviminde de çok güzel yorumlar vardı instagram hesabı da organik görünüyordu. Ama hastalarından hiç görüş alamamıştım birebir. Muayenesi ücretli olmasına rağmen gittim görüştüm. Çok hastası var ve azıcık görünşünce neden reklamla uğraşmadığını anlıyorsunuz. Konuşmaları çok içime sindi çok alçakgönüllü güleryüzlü bir adam çok az ve öz konuşuyor Yurtdışında öğrenci olarak değil doktor olarak bulunmuş birisi vs. bana çok güven verdi. Önceki mesajlarımdan görürsünüz çok doktor araştırmıştım. Bugün de tamponlarım çıktı daha önce hiç nefes almamışım dedim görüntüsünden de çok memnunum
Allianz can gerçekten eskiden Anadolu sigortadaydım Normal burun konka doktor randevularımı bile karşılamamıştı. Ki o zaman özel sağlık sigortasıydı. Şu an tamamlayıcıdayım.O yüzden fiyat alırken hiç söylemedim bile umudum olmadığı için pazarlıkla en son 12 bin liraya anlaşmıştık ki fiyat bölümündeki arkadaş a siz allianzlısınız bi dk diyip bi anda 7 bine indirdi.Çok geçmiş olsun yeniden,senelerdir bekletiyorum bu ameliyatı 40 ıma geldim nerdeyseyani çok basit bişey değil ya sorun çıkarsa diye düşünüp duruyorum hala.. gözümü kararttım artık. Paylaşım için çok teşekkürler ben de gidip görüşwceğim ilk fırsatta.. allianz lılara özel bir indirim varmış bir de sanırım işime gelir benim de :)
Benim özel sigorta belki daha da çekebilirm fiyatı, benim eğrilik var hatta ve içinde iki tatafta da et var.ona göre iyi bir fiyat verir umarım.gözümü kararttım zaten artık, ikna olursam hemen ameliyat günü alırım.Allianz can gerçekten eskiden Anadolu sigortadaydım Normal burun konka doktor randevularımı bile karşılamamıştı. Ki o zaman özel sağlık sigortasıydı. Şu an tamamlayıcıdayım.O yüzden fiyat alırken hiç söylemedim bile umudum olmadığı için pazarlıkla en son 12 bin liraya anlaşmıştık ki fiyat bölümündeki arkadaş a siz allianzlısınız bi dk diyip bi anda 7 bine indirdi.
Kapalı yaptı sanırım ameliyattan önce öyle demişti hoca gerekirse açığa dönerim demişti açıkçası sonra hiç aklıma gelip de sormadımBenim özel sigorta belki daha da çekebilirm fiyatı, benim eğrilik var hatta ve içinde iki tatafta da et var.ona göre iyi bir fiyat verir umarım.gözümü kararttım zaten artık, ikna olursam hemen ameliyat günü alırım.
dr açık yada kapalı da yapıyor. Sizinki açıkmı?
bu arada bugün tamponlarınız çıkacaktı, ne yaptınız merak ettim
Merhaba geçtiğimiz hafta kontrolde sordum. Kapalı ameliyat olmuşum.Benim özel sigorta belki daha da çekebilirm fiyatı, benim eğrilik var hatta ve içinde iki tatafta da et var.ona göre iyi bir fiyat verir umarım.gözümü kararttım zaten artık, ikna olursam hemen ameliyat günü alırım.
dr açık yada kapalı da yapıyor. Sizinki açıkmı?
bu arada bugün tamponlarınız çıkacaktı, ne yaptınız merak ettim
Merhaba geçtiğimiz hafta kontrolde sordum. Kapalı ameliyat olmuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?