torukojintsubasa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
22
12
38
33
Merhabalar dün yavuz Selim hocaya ameliyat oldum şu an hastaneden yazıyorum. Hiç ağrım, şişliğim morarmam olmadı. Sitede ameliyat sonrası hakkında sahte hesaplar reklam yapanlar harici kimse detaylı dönmediği için Bilgi vermek istedim. Doktor çok ilgili çok sabırlı tanıdığım en nazik en samimi insanlardan biri. Her ulaşmak istediğimde ulaştım. Çok ciddi nefes problemim vardı şu an tamponlara rağmen müthiş iyi nefes alıyorum. En önemlisi de bu benim için. Şekil olarak açıkcası nefes alamadığımdan benim için ikinci plandaydı ben doğal olsun burnumu değil yüzümü ortaya çıkarsın deyip hocaya bıraktım ucu ödemli olmasına karşın beni şimdiden mutlu etti sonuç. Hastane de çok ilgiliydi. Fiyat olarak özel sigorta anlaşmalı olduğu için çok uyguna (Allianz sigorta 7bin) oldum ama ücretimin içinde üç ameliyat dahil sizin daha uygun ya da pahalı olabilir operasyonlara göre sadece fikir olsun diye paylaşıyorum hocanın instagram hesabından foto görebilirsiniz.

Bir gün önce ameliyat olup bir günle sonuçtan mutlu olup birkaç gönderiye yorum sonra da konu açıyorsunuz doktoru tavsiye ediyorsunuz ilginç

Bana da her gönderide insanlara doktor sorup sonra hiç bir deneyim paylaşmayanlar garip geliyor. Burada çok dolaştım gerçekten yardımcı olan çok az geri dönüş var. Hocayı ekşi sözlükten buldum orda çok övmüşler ama burada ne yorum ne bir başlık görmedim. Giderken tedirgindim.o yüzden başlık açtım. Çoğu doktor asistanlarına yazdırıyor yazan kişi kendini de övüyor falan çok haklısınız neler gördük. Benim beklentim iyi nefes almaktı ameliyatı kolay atlatmaktı beklentilerimi karşıladı. Eski mesajlarıma da bakabilirsiniz Mert beyi övdüğüm için de linç yemişliğim var

Ben sizi linc etmedim yalnız bunu belirteyim, dün ameliyat olup bugün doktor tasviyesi kaliteli nefes vs garip geldi tavsiye icin 24 saat çok erken değil mi sizce tam anlamıyla sonuç aldığınızda elbette herkes gibi tavsiyede bulunursunuz ama dediğim gibi bana garip geldi zaten dün ameliyat olup bugün tavsiye veriliyorsa kimsenin dikkate alacağını sanmıyorum yine siz bilirsiniz geçmiş olsun diyelim

Size linç ettiniz demedim ki Ben gerçekten anlamıyorum ameliyattan çok korktuğum için senelerdir erteledim bu kadar rahat geçeceğini bilsem daha önce olurdum. Bi sürü doktor ameliyat hemen sonrası video paylaşıyor örneğin onları da böyle yargılıyor musunuz? Burun ameliyatı kesin sonuçları bir yılda belli olur bir yıl sonra mı yazmalıydım. Kimin aklına gelir ki bir yıl sonra... siz istediğinizi düşünmekte istediğinizi dikkate almakta serbestsiniz. Tüm iyi niyetimle yazdığım bir yazı.

Hayır bir yıl demiyorum 1ayı bile anlarım ben sadece 24 saati anlamadım bu benim düşüncem doktoru tanımıyorum bi lafım yok kendisine ameliyat sürecinizden bahsetmeniz çok normal ameliyat olacaklara faydanız dokunur ama 24 saat içinde tavsiyede bulunmak bana sıkıntılı geliyor sonra sorun yaşasanız güncelleme yapacak mısınız ilerde bu doktoru araştıranlar olur neyse ki dün olduğunuzu yazmışsınız ona göre dikkate alırlar benim amaçım kimseyi yargılamak değil sadece yanlış buldum ve dilegetirdim

Yazıda okuduğum kadarıyla doktoru tavsiye ediyorum dememiş ameliyat olana kadar ki beklentilerimi karşıladı, en sonda fikir olsun diye paylaşıyorum demiş sizin hassasiyetinizi de anlıyorum ama doktor arayışı icerisinde olanlar da burdaki bir fikirle doktorla gorusmeden yakin tarihte yapilan ameliyatlarini incelemeden imkanı varsa uzun donem burun ameliyati sonuçlarını doktordan talep etmeden bıçak altına yatmasın daha birkac gün önce haberlerde estetik mağduru bir kadını gösteriyordu, diger yandan çok popüler doktorların hastası olup da revizyon arayışı içine girenler var.
Doktorun hastaya yaklaşımını ya da hastane personelinin ilgisini anlatmak tuhaf bir durum degil bence.
Ben de yavuz selim yıldırımı instagramdan görüp burda ameliyat olacak birine soylemistim ama söylemeden önce hakkında şikayet olup olmadığına baktım, akademik geçmişini araştırdım, istanbulda yaşadığı ve görüşme imkani oldugu için de isim olarak vermiştim çünkü ben de doktor arayışı içindeyim ve gorusmeyecegim bir doktorun ismini vermem son kararı kişi kendisi verir, aynı konu altında torukojintsubasa yavuz selim yıldırım hakkında bilginiz var mı diye soru sordu ve burda pek hastası olmadığından cevap alamamıştı neticede de kendisi görüşüp ameliyat olmus

sizin dediğini gibi olsun o halde

Çok teşekkür ederim. Umarım siz de beklentilerinizi karşılayacak birini bulursunuz.

Merhabalar ikinci gün biraz gözlerim şişti 4.gün geçti hiç ağrım olmadı. Yarın tamponlar çıkacak aslında bugün çıkması gerekiyordu ama işlerim olduğu için bugün gidemedim.

siz bu dr için araştırma yapmışmıydınız? Nasıl karar verdiniz? Ben siz den görüp takibe aldım daha yeni yani,nette de bilgi bulamadım çok fazla. Nasıl emin oldunuz ?

siz bu dr için araştırma yapmışmıydınız? Nasıl karar verdiniz? Ben siz den görüp takibe aldım daha yeni yani,nette de bilgi bulamadım çok fazla. Nasıl emin oldunuz ?
Merhaba aslında bu başlığı bu yüzden açtım. Ben doktoru ekşide yazılanlardan bulmuştum. Doktor takviminde de çok güzel yorumlar vardı instagram hesabı da organik görünüyordu. Ama hastalarından hiç görüş alamamıştım birebir. Muayenesi ücretli olmasına rağmen gittim görüştüm. Çok hastası var ve azıcık görünşünce neden reklamla uğraşmadığını anlıyorsunuz. Konuşmaları çok içime sindi çok alçakgönüllü güleryüzlü bir adam çok az ve öz konuşuyor Yurtdışında öğrenci olarak değil doktor olarak bulunmuş birisi vs. bana çok güven verdi. Önceki mesajlarımdan görürsünüz çok doktor araştırmıştım. Bugün de tamponlarım çıktı daha önce hiç nefes almamışım dedim görüntüsünden de çok memnunum

Çok geçmiş olsun yeniden,senelerdir bekletiyorum bu ameliyatı 40 ıma geldim nerdeyse yani çok basit bişey değil ya sorun çıkarsa diye düşünüp duruyorum hala.. gözümü kararttım artık. Paylaşım için çok teşekkürler ben de gidip görüşwceğim ilk fırsatta.. allianz lılara özel bir indirim varmış bir de sanırım işime gelir benim de :)

Allianz can gerçekten eskiden Anadolu sigortadaydım Normal burun konka doktor randevularımı bile karşılamamıştı. Ki o zaman özel sağlık sigortasıydı. Şu an tamamlayıcıdayım.O yüzden fiyat alırken hiç söylemedim bile umudum olmadığı için pazarlıkla en son 12 bin liraya anlaşmıştık ki fiyat bölümündeki arkadaş a siz allianzlısınız bi dk diyip bi anda 7 bine indirdi.

Benim özel sigorta belki daha da çekebilirm fiyatı, benim eğrilik var hatta ve içinde iki tatafta da et var.ona göre iyi bir fiyat verir umarım.gözümü kararttım zaten artık, ikna olursam hemen ameliyat günü alırım.
dr açık yada kapalı da yapıyor. Sizinki açıkmı?
bu arada bugün tamponlarınız çıkacaktı, ne yaptınız merak ettim

Kapalı yaptı sanırım ameliyattan önce öyle demişti hoca gerekirse açığa dönerim demişti açıkçası sonra hiç aklıma gelip de sormadım . Kıkırdak da eklendi burun ucuma. Tamponlarım Cumartesi çıkmıştı. Çok rahat bi fıs sıkıyor uyuşturmak için hiç acı duymadım o nedenle. Şeklinden de çok memnunum burnum hafif şiş olmasına rağmen. Yüzümde hiç şişlik kalmadı.

Merhaba geçtiğimiz hafta kontrolde sordum. Kapalı ameliyat olmuşum.

Benim 6 ay oldu memnun kaldım çok nefes sorunu yok ne istediğinizi anlayan bir doktor Burak olgun ismi resimde atabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…