• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapalı kolay atlatılıyor açığa göre, ben açık olacağım içerden komplike bir burnum olduğu için
Hoca görüşmede "kapalı deneyeceğim ameliyat sırasında dönebilirim belki ama ilk kararım kapalı" demişti. ben de sizin dediğiniz gibi bildiğim için süreç çok zorlamayınca kapalı oldum herhalde dedim.:))))değilmiş... Kapalı olması daha konforludur tabi ama açık da çok zor değil içiniz rahat olsun.

Kapalı yaptı sanırım ameliyattan önce öyle demişti hoca gerekirse açığa dönerim demişti açıkçası sonra hiç aklıma gelip de sormadım 🙈 . Kıkırdak da eklendi burun ucuma. Tamponlarım Cumartesi çıkmıştı. Çok rahat bi fıs sıkıyor uyuşturmak için hiç acı duymadım o nedenle. Şeklinden de çok memnunum burnum hafif şiş olmasına rağmen. Yüzümde hiç şişlik kalmadı.
Şuan şeklinden memnun musunuz

Kendisine burun ameliyatı olmuş biri olarak yazıyorum. Asla ve asla tavsiye etmiyorum. Korkunç burun yapıyor.Yaptığı burun yüz ile son derece uyumsuz. Dik , ucu sivri, burun delikleri geniş bir aşağıda biri yukarıda. Yüzümün güzelliğini mahvetti. Yavuz selim ortada burun yapıyorum diye gezme. İnsanlar kadavra değil. Cesaretin varsa hastaların uzun dönem fotoğraflarını da paylaşırsın, sadece operasyon esnasındaki fotoğrafı paylaşıp insanları kandırma. Beni her yerden engelleyerek yaptığın işi ört pas edemezsin.

Merhabalar dün yavuz Selim hocaya ameliyat oldum şu an hastaneden yazıyorum. Hiç ağrım, şişliğim morarmam olmadı. Sitede ameliyat sonrası hakkında sahte hesaplar reklam yapanlar harici kimse detaylı dönmediği için😬 Bilgi vermek istedim. Doktor çok ilgili çok sabırlı tanıdığım en nazik en samimi insanlardan biri. Her ulaşmak istediğimde ulaştım. Çok ciddi nefes problemim vardı şu an tamponlara rağmen müthiş iyi nefes alıyorum. En önemlisi de bu benim için. Şekil olarak açıkcası nefes alamadığımdan benim için ikinci plandaydı ben doğal olsun burnumu değil yüzümü ortaya çıkarsın deyip hocaya bıraktım ucu ödemli olmasına karşın beni şimdiden mutlu etti sonuç. Hastane de çok ilgiliydi. Fiyat olarak özel sigorta anlaşmalı olduğu için çok uyguna (Allianz sigorta 7bin) oldum ama ücretimin içinde üç ameliyat dahil sizin daha uygun ya da pahalı olabilir operasyonlara göre sadece fikir olsun diye paylaşıyorum hocanın instagram hesabından foto görebilirsiniz.
Ameliyattan çıkıp yazmak çok tuhaf gerçekten. Burun ameliyatlarında son derece başarısız bir doktor. Kendisine burun ameliyatı olmuş biri olarak yazıyorum.

Merhabalar kötü tecrübeniz için çok üzgünüm. Yavuz Hoca babamın oğlu değil kötüyse kötüdür. Yüzün tam ortasında mutsuz olacağınız bir sonuç gerçekten çok can sıkıcı umarım çözersiniz sizin için en kolay ve en hızlı şekilde.
Bir doktordan branşı ne olursa olsun herkes memnun kalmıyor. Bunun için beni zan altında bırakmanıza gerek var mı bilemedim.
Yavuz hocaya benden sonra eşimin kuzeni ve iş arkadaşım da ameliyat oldu inanın onlar da bir sorun yaşamadı.
Bu ara çok fazla yurtdışı hastası var onlara yapa yapa doğal burun algısı bozulmuş olabilir. Ameliyat öncesi burada sürekli insanlara soru sorup sonuçları yazacağım diyip sonra dönüş yapmayan insanlardan olmamak için çıkar çıkmaz yorum yaptım. Ama sürekli zan altında kalıyorum gereksiz yere.

Kendisine burun ameliyatı olmuş biri olarak yazıyorum. Asla ve asla tavsiye etmiyorum. Korkunç burun yapıyor.Yaptığı burun yüz ile son derece uyumsuz. Dik , ucu sivri, burun delikleri geniş bir aşağıda biri yukarıda. Yüzümün güzelliğini mahvetti. Yavuz selim ortada burun yapıyorum diye gezme. İnsanlar kadavra değil. Cesaretin varsa hastaların uzun dönem fotoğraflarını da paylaşırsın, sadece operasyon esnasındaki fotoğrafı paylaşıp insanları kandırma. Beni her yerden engelleyerek yaptığın işi ört pas edemezsin.
Merhaba. ben de kendisinden ameliyatı dusundum ama eski yeni resminizi ozelden paylasma sansiniz olur mu?

Back