• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Yavuz Seçkin ile Dicle Güler'in Düğünü

you_know

Ne bu neşe ?
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
18.455
103
413
1.jpg

4.jpg

5.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

14.jpg

15.jpg

Beşiktaş Belediye Başkanı ısmail Ünal’ın kıydığı nikahta, çiftin şahitliklerini Zeynep Mansur, Ziynet Sali, Murat Evgin ve Veysel Diker yaptı. Çift ilk danslarını, Ziynet Sali’nin seslendirdiği “Rüya” şarkısı ile yaptı. ımza atıldıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Seçkin, “Çok doğru bir karar verdim. Hayatım boyunca karşıma çıkabilecek ve evlenmek istediğim tek kadın Dicle’dir” dedi. Pınar Aylin, Zeynep Mansur, Onur Kırış da arkadaşlarının bu mutlu gününde şarkı söyleyerek düğüne renk kattı.

BABASININ ARABASINI GELıN ARABASI YAPTI

Yavuz Seçkin, “Rahmetli babamın yadigarı arabasını gelin arabası yaptık. Onun da şu an bizi cennetten izlediğine inanıyorum” diye konuştu.

Yavuz Seçkin’in ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğuzhan ve kızı Zeynep de babalarını bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Gelin damat, nikah sonrası annelerinin elini öptü.

ben gelinliği çok kalabalık buldum. üstünde fırfır, gövdede desen, etekte kat, eteğin yanında ayrı bir hareket. çok fazla. bizde biraz gelinlik bir kere giyiliyor diye her sevdiğin ayrıntıyı üstüne boca etme hali oluyor, şusu da olsun busu da olsun diye, ama her baharatın katıldığı bir yemeğin iyi tatmayacağı gibi bu kadar fazla özellikli bir gelinlik de güzel durmuyor kanımca.

abbowwwwwwwwwwww ne zaman evlenmişler bunlar hem bu kadın kim tanımıyorum benbilmiyorumkismile

ben damatlığı beğenmedim dar paça yakışmıyor erkeklere :olmaz: bi de beyaz çizgiler cıkkk.. puanım 10 üzerinden 4 :P

kadın çok güzel ama ya
saçları kendisi falan çok beğendim
gelinlikte aynı şekilde çok güzel

Back