Doktorlar için her şey çok kötü iyi şeylerin olması mucize. Ama mucizenin olması Rabbimden ve bu hiç zor değil. İnanıyorum
1000 Ya Hayyu Ya Kayyum aldımADEM METE yavrumuza kalıcı şifa niyetine okumalarımıza devam ediyoruz. RABBİM mucizeler yaratıp tez vakitte şifa versin Aminnnnnnn
Toplam okunan Ya Şafi Cc 332.500
Toplam okunan Rabbi Yessir duası 6.000
Toplam okunan Yasin-i Şerif süresi 114
Toplam okunan Fetih süresi 19
Toplam okunan Ya Hayyu Ya Kayyum 39.500
Toplam okunan Ya Nafi Cc 38.500
Ekliyoruz canım okunan Ya Hayyu Ya Kayyum 40.500 oldu1000 Ya Hayyu Ya Kayyum aldım
Kalan Ya Hayyu Ya Kayyum 38.500
Bir önceki sayfada kalan 32 bindi karıştı mı acaba1000 Ya Hayyu Ya Kayyum aldım
Kalan Ya Hayyu Ya Kayyum 38.500
Karışsa da bizler takip edip topluyoruzBir önceki sayfada kalan 32 bindi karıştı mı acaba
Kusura bakma canım şimdi duzenledimEkliyoruz canım okunan Ya Hayyu Ya Kayyum 40.500 oldu
Sıkıntı yok canım yeterki okunsun dua edilsin bizler düzeltir takip ederizKusura bakma canım şimdi duzenledim
Yaşayacağımız ömür alacağımız nefes bile sayılı ne 1 saniye önce ne 1 saniye sonra, aldığımız her nefes dahi bir mucize ve Rabbim nefes aldığımız sürece içimize umut doldurur ki sabır ve tevekkülle yalnız O’na sığınalım.kalbimin üzerinde bir yumruk var ağır mi ağır
Gece gündüz aklım da bunca kişi dua okuduk birlik olduk mübarek günler ve Berat kandili yaklaşıyor Rabbim bir mucize yollasın...
Allahım ne ayarladı hayırlısı ne olucak yanlız mevlam bilir
Selamün aleyküm kardeşim Adem Mete yavrumuz için 1000 tane ya Şafi çektim Rabbim tez zaman da şafi ismiyle şifa versin hasarsız çıksın hastaneden İnşaallahkalbimin üzerinde bir yumruk var ağır mi ağır
Gece gündüz aklım da bunca kişi dua okuduk birlik olduk mübarek günler ve Berat kandili yaklaşıyor Rabbim bir mucize yollasın...
Allahım ne ayarladı hayırlısı ne olucak yanlız mevlam bilir