2 fetih suresi daha 5 fetih suresi
Allah razı olsun canım benim3 daha toplam 10 fetih suresi
Mete iyi olur inşallah cumlemizden canim dagittim toplayabildigim kadar yazacagim inşallahAllah razı olsun canım benim
kalbimin üzerinde bir yumruk var ağır mi ağırMete iyi olur inşallah cumlemizden canim dagittim toplayabildigim kadar yazacagim inşallah
Hikmetinden sual olunmaz ahiretimiz ve dünyamız için her iki taraf için sonuç ne olursa olsun en güzeli en kolayı olsun yanlız Mevlam bilir biz istiyor bekliyoruz büyüklüğüne sığınıyoruz canim bende üzgünümkalbimin üzerinde bir yumruk var ağır mi ağır
Gece gündüz aklım da bunca kişi dua okuduk birlik olduk mübarek günler ve Berat kandili yaklaşıyor Rabbim bir mucize yollasın...
Allahım ne ayarladı hayırlısı ne olucak yanlız mevlam bilir
+41 yasin okumuş bi arkadaşımın annesiFetih suresi 11 oldu ben karıştırmayayim diye sürekli yazıyorum kızlar kusura kalmayın
Toplam 11 fetih suresi
+41 yasin okumuş bi arkadaşımın annesi
Tamam canım mesaj atuyorum hemen.RedGirl canım anneciğin kabede Adem mete için dua etsin çok ihtiyacı var yavrumuzun ve annemizin duaya K KurkmantoluS
Tamam canim ben ilk mesajda okunanları güncelliyorum nasipse cumartesi akşamı Beraat Kandilinde hepsini toplu bir şekilde bağışlama yapar dualarız+41 yasin okumuş bi arkadaşımın annesi
Kalan Ya Hayyu Ya Kayyum: 33. 0001000 Ya Nafi aldım
Kalan Ya Hayyu Ya Kayyum: 33. 000
Kalan Ya Nafi: 32. 000
Fetih Suresi: 12
Yasin Suresi: 113
ADEM METE yavrumuza kalıcı şifa niyetine okumalarımıza devam ediyoruz. RABBİM mucizeler yaratıp tez vakitte şifa versin AminnnnnnnADEM METE yavrumuza kalıcı şifa niyetine okumalarımıza devam ediyoruz. RABBİM mucizeler yaratıp tez vakitte şifa versin Aminnnnnnn
Toplam okunan Ya Şafi Cc 332.000
Toplam okunan Rabbi Yessir duası 6.000
Toplam okunan Yasin-i Şerif süresi 113
Toplam okunan Fetih süresi 15
Toplam okunan Ya Hayyu Ya Kayyum 37.000
Toplam okunan Ya Nafi Cc 38.000
Okuduklarımızı ekleyerek ilerliyoruz hepinizden ALLAH razı olsun
Amin inşallahADEM METE yavrumuza kalıcı şifa niyetine okumalarımıza devam ediyoruz. RABBİM mucizeler yaratıp tez vakitte şifa versin Aminnnnnnn
Toplam okunan Ya Şafi Cc 332.000
Toplam okunan Rabbi Yessir duası 6.000
Toplam okunan Yasin-i Şerif süresi 113
Toplam okunan Fetih süresi 15
Toplam okunan Ya Hayyu Ya Kayyum 37.000
Toplam okunan Ya Nafi Cc 38.000
Okuduklarımızı ekleyerek ilerliyoruz hepinizden ALLAH razı olsun