- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.406
- 32
Allah oglunuzu size bağışlasın. Hayırlısını nasip etsinOğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
1000 okudum1000 aldım.
Kalan 130.000
Çok üzüldüm iyi haberlerini alırız inşallah Allah şifa versinŞunları paylaştı benle
"Bi gelişme yok malesef hayati tehlikesi devam ediyor değerlerine göre uyutmak için verdikleri ilacı keseceklermiş şuan sadece dua edebiliyoruz"
"Uyandıktan sonra beyin kalp ciğer de bi hasar var mı diye bakılacakmış"
16.02.2024 13:25
Henüz farkı bir gelişme yokÇok üzgünüm. Gidip gelip buraya bakıyorum, o kadar üzgünüm ki; Kazen’in ilettiğinin üzerine farklı bir gelişme yok değil mi? Evladına sağsalim kavuşursun umarım arkadaşım, tekrar şifâ diliyorum…
Allah acil sifalar versin
5.000 okudum bende
Rabbim evladını sana bağışlasın allah acil şifalar versin inşallahOğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
Hayatayken okunuyormu ?Oğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
Evet okunur esmadirHayatayken okunuyormu ?