• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yavrumun küçücük vicdanı

AlayciKus1

Özlemin dili olsaydı...
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
849
358
648
mrb kızlar bugün kızımla dışarı çıktık,giderken meydanda küçük bir süs havuzu var,2.5 yaşındaki kızım ordan akan suyu seyretmeyi çok sever,oraya gittiğimizde fakir bir kadın ve yanında 4 çocuğu vardı,5 dk bile kalmadan markete gittik,kızım markette sevdiği çikolatadan istedi,aldım,poşete koymamı istemedi,sonra çıktık,tekrar havuza bakalım dedi,geldik banka oturduk,çikolata paketini verdi anne aç dedi,içinde 10 tane filan minik çikolata vardı,açtım birtane verdim çocuklara götürdü ,sonra hepsini çocuklara verdi,pakette 1 tane çikolata kalmıştı annecim hadi bunuda sen ye dedim çünkü çok sever o çikolatayı, öyle bir cvp verdiki inanamadım,annecim benim karnım tok bunuda kardeşler yesin,gözlerim öyle dolduki ,yavrumun minicik güzel kalbine sığdırdığı vicdanına bakın,çok duygulandım ve sizinle paylaşmak istedim,canım kızım sçs

maşallah canım yaa..inşallah ömrü boyunca böyle merhametli olur.. Allah bağışlasn

Gözlerim doldu, kiyamam ya... ne güzel tertemiz kalbi var minicigin...
bi zamanlar bizde böyleydik kim bilir :(

oy senin o vicdanını yerim ben ya
bu kadar masumlar işte
inşallah ilerde bu bozuk dünyada onlar da bozulmazlar
Rabbim bütün evlatlarımızı vatana millete hayırlı evlat olarak yetiştirsin:Saruboceq:

oy yavrum benim
Allah vatana millete hayırlı bir insan etsin onu kötüüklerden korusun :asigim:

oy kurban olurum onu veren rabbime
kurban olurum o minicik yüregine duygusuna düsüncesine
masallah:nazar:rabbim nazarlardan korusun melegini
inallah bu duygu yüreginden hic cikmaz
ne murlu sana ki böylesine minicik ama yüregi sevgi dolu bir evlada sahipsin canim benim

benim kizimda gecen yil
tv de afrikada gecen bir belgesel izliyoduk
ac ve ciplak cocuklari gördü
annecim bunlar neden böyle ciplaklar dedi
babasiyla anlattik
annem onlarin paralari yok
yicek giycek oyuncak alamiyolar dedik
kumbarasi vardi baktik aldi geldi onu
napiyosun annem dedik
tv ye dogru götürüyo anne bu paralari onlara verelimde biseyler alsinlar demisdi
cok duygulanmisdik cok inanilmaz bisey

rabbim evlatlarimizi dogru yollarindan hic ayirmasin insallah

sağolun canlarım rabbim hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın,allah acılarını göstermesin,şu kirlenen kötü dünyada minicik yürekleri tertemiz,inş hepsi vatana millete hayırlı birer evlat olur,:Saruboceq:

canım benim yaa.çocuklar büyüklerden hep daha merhametliler.çünkü çok saf,çok masum o minicik yürekleri..

maşallah canım yerim o pamuğu ben...
inşallah Rabbim de karşısına hep kendi gibi merhametli insanları çıkarsın...

Back