Rica ederim kızımda acıycak diye yapmıyorfu aynn tuta tuta birde diyet ve bağırsak çalıştırıcı yiycekler muhakk hurma ,mürdüm eriği vs iy çalıştrıyor hemn atlatr inşallhÇok teşekkür ederim, bizimki yapmaktan korkuyor acıyacak diye, tuttuğu için kabız oluyor ama dediğiniz probiyotigi soylicem sağolun tekrar
Buradaki arkadaslar bezle ilgili tavsiye verdi. Degistirdim.bezini 1 2 gün bakacağım. Bezsiz durmak istemiyor kendisi rahatsiz oluyor. Taciz ihtimali çok çok uzak ama hayatta hicbi sey imkansiz degil. Her yolu deneyecegiz. Cocuk cerrahına da gitmeyi düşünüyoruz.Yani doktora götürmüşsünüz herşey normal geriye iki ihtimal kalıyor biraz bez olmadan deneyin düzelirse tamam,düzelmezse diğer sebepten olabilir maalesef ve ayrıca doktor da bez hakkında uyarı yapmadı mı yani tuvalet eğitimi hakkında falan,bide eğer tacizse illa yırtılması gerekmiyor affedersiniz elle falan da olabilir Allah korusun
Hayir gelse bile annem kesinlikle yalniz birakmazPeki kızınızı ailenize bıraktığınız da hiç evlerine misafir falan gelmiş mi? Komşu olur tanıdık olur
Insallah teşekkür ederim. kahrediyor zatenBu konu cok moralimi bozdu. Okuduklarima cok uzuldum. Allah butun tacizcilerin belasini versin.
Konu sahibi insallah hemen caresini bulursunuz. Yavrucaga cok uzuldum. Derdini bile anlatamamasi, o haldeyken yardim edememek insani kahreder.
Tamam sonucu haber ver, birşey olmamıştır inşallah kuzucuğaBuradaki arkadaslar bezle ilgili tavsiye verdi. Degistirdim.bezini 1 2 gün bakacağım. Bezsiz durmak istemiyor kendisi rahatsiz oluyor. Taciz ihtimali çok çok uzak ama hayatta hicbi sey imkansiz degil. Her yolu deneyecegiz. Cocuk cerrahına da gitmeyi düşünüyoruz.
O zaman başka belki de fiziksel bir sıkıntısı var belki de sadece bebeklerde olan değişik takıntılardan birisi. Taciz olsa büyük bi ihtimal o kişinin yanına gitmek istemezdi gitmemek için çaba sarf eder en azından ağlardı. Bence içinizi ferah tutun lakin tedbiri elden bırakmayın devir çok kötü kimse kimseye güvenemiyor bu herkes için geçerli bi durum. Bir psikiyatırla görüşün belli yardımcı olabilirOf çok geçmiş olsun. Ne kadar çok kişi yaşamış böyle tacizleri. Ne pis bi dünyadayız. Hayir kizim aileme gittigimizde cok cok mutlu olur hepsini cok sever. Esimi de oyle babacidir zaten
İstismar olmuş olacağını düşünmüyorum ben açıkçası fakat şöyle bir bilgim var sizinle paylaşmak istedim yırtılma olmuyor o yaşlarda kızlık zarı dediğimiz şey zamanla gelişen bir şeymiş yırtılma falan olmuyor ama bence zorlanma gibi birşey olsaydı doktor bencede anlardi benim tahminim ya alerjik yada izlemiş olduğu herhangi bir çizgi filim yada arkadaş ortamı vs etkilenmiş olabilir üzerinde durup kaşıma elleme diyorsanız eğer demeyin dikkatini dağıtmaya çalışın benim yigeniminde poposu kasinirdi surekli tahlilde yaptılar ama bir türlü cikmadi bende anlamadım megersem kıl kurdu varmış yani kıl kurdu varsa oda bezinden sızıp genital bölgeyi kasinidiriyor olabilir bence ve yıkarken sabunla yıkamayın sadece duru su ile yıkayınistismara ugramis olsa bile neden surekli uf uf desin ?
yani oyle bisey olsa cocuk duramazdi ve 2 dr birden görmüş
muhakkak anlarlardi yirtilma olsa
Kafaya iyi gelen bir sabunun, ph’inin cok farkli oldugu bilinen vajinaya da iyi gelecegini dusunen bir kadin ve bir anneyorumları okumadım ama vajina bölgesinde herhangi bir enfeksiyona karşı size bir sabun önereceğim. Benim oğlumun kafası deli gibi kaşınıyordu, kafatasında kabarcıklar vardı, internetten baya bir araştırdım, doktor zeytinyağı önerdi, neler yaptık, işe yaramadı, kremler falan sürdük, en son 45 dakika kafasını kaşımıştım ve kollarım artık ağrımaya başlamıştı. ardıç katranı diye bir sabun varmış, bu tip kaşıntıları gideriyormuş, onunla saçlarını yıkadık, ikinci yıkayışımızdan beri kaşıntı bıçak gibi kesildi, belki vajina bölgesini birkaç kez bu sabunla yıkarsanız bölgedeki bakteri enfeksiyonları temizler. yalnız hemen durulamıyoruz biz, sabun kafasında 4-5 dakika kalıyor.
kafamı karıştıran tek şey "uf uf" demesi, ağrısı varsa bu çözüm işe yaramaz. Kaşıntıysa çözer. Kolaylıklar dilerim
yahu öneri verilir, araştırılır, uygunsa kullanılır, anneliğimle kendinizce dalga geçmeniz sizin kendi seviyenizi gösteriyor. bahsettiğim sabun kafada kullanılmak üzere önerilen bir sabun değil. ön araştırmanız olmadan ne kadar kendinizden emin konuşmuşsunuz. Benim kız çocuğum yok, ayrıca oğlumun vücudunu da yıkadık, ben de yorumuma "beğenmedim" yapanların bana doyurucu bir bilgi vereceğini düşünmüştüm, bu sabunun ph derecesi ile ilgili araştırma var da ben mi bilmiyorum? eskilerin kaşıntı için kullandığı doğal bir sabunmuş bu. Hani ph dışında bir argümanınız varsa memnuniyetle dinlerim ve tekrar araştırırım. Ayrıca bu sabunu bir bloggerdan öğrendim, baya yazıştık, dermotog doktorun önerdiğini söyledi.Kafaya iyi gelen bir sabunun, ph’inin cok farkli oldugu bilinen vajinaya da iyi gelecegini dusunen bir kadin ve bir annecani gonulden tebrik ediyorum sizi, ph farkliligini mi bilmiyorsunuz? Yoksa size gore insanin kafa derisiyle vajina ayni sabunla yikanabilir mi? Pessss dogrusu
bu arada konu sahibi arkadasim, bence bezle alakali bir sorun var. Bir anda alerji gelismis olabilir ya da belki bez firmasi anlayamayacaginiz ufak tefek icerik degisiklikleri yapmistir
yirtilma derken zardan degil vajinanin yada makatin direk kendisinden bahsediyorumİstismar olmuş olacağını düşünmüyorum ben açıkçası fakat şöyle bir bilgim var sizinle paylaşmak istedim yırtılma olmuyor o yaşlarda kızlık zarı dediğimiz şey zamanla gelişen bir şeymiş yırtılma falan olmuyor ama bence zorlanma gibi birşey olsaydı doktor bencede anlardi benim tahminim ya alerjik yada izlemiş olduğu herhangi bir çizgi filim yada arkadaş ortamı vs etkilenmiş olabilir üzerinde durup kaşıma elleme diyorsanız eğer demeyin dikkatini dağıtmaya çalışın benim yigeniminde poposu kasinirdi surekli tahlilde yaptılar ama bir türlü cikmadi bende anlamadım megersem kıl kurdu varmış yani kıl kurdu varsa oda bezinden sızıp genital bölgeyi kasinidiriyor olabilir bence ve yıkarken sabunla yıkamayın sadece duru su ile yıkayın
Sadece bu sabun degil, hicbir sabunla vajina yikanmaz, mantar olur cunku. Size gore yarar zarar dengesi, bana gore basbaya cehalet; cunku sabunlar vajinanin ph dengesini bozarak yararli bakterileri de oldurup mantar olusumuna sebep olur.yahu öneri verilir, araştırılır, uygunsa kullanılır, anneliğimle kendinizce dalga geçmeniz sizin kendi seviyenizi gösteriyor. bahsettiğim sabun kafada kullanılmak üzere önerilen bir sabun değil. ön araştırmanız olmadan ne kadar kendinizden emin konuşmuşsunuz. Benim kız çocuğum yok, ayrıca oğlumun vücudunu da yıkadık, ben de yorumuma "beğenmedim" yapanların bana doyurucu bir bilgi vereceğini düşünmüştüm, bu sabunun ph derecesi ile ilgili araştırma var da ben mi bilmiyorum? eskilerin kaşıntı için kullandığı doğal bir sabunmuş bu. Hani ph dışında bir argümanınız varsa memnuniyetle dinlerim ve tekrar araştırırım. Ayrıca bu sabunu bir bloggerdan öğrendim, baya yazıştık, dermotog doktorun önerdiğini söyledi.
20 aylık bebeğimin vücudunda da birkaç kez denedik, bir sorun olmadı, sadece kokusu kötü, bu nedenle kullanmıyoruz ama sakıncası varsa da bilmek isterim. Tabii bu sabunu bilen birisinden. Boş beleş beğenmedim atanlardan değil.
Konu sahibi 3 aydır sıkıntı çekiyor, en önemlisi çocuk sıkıntı çekiyor. Böyle durumlarda kar zarar hesabı yapılır, tek bir parametre ile tedavi olmaz, bazen bir yeri tedavi ederken başka bir yere zarar verebilirsiniz ve her zaman kar zarar hesabı yapılır, en azından doktora sorar bir dermotolog önermiş diye. Neyse ya, siz beğenmedim deyip bana annelik dersi verin, ben konu sahibine yazıyorum, ister dinler ister dinlemez, çocuğa üzüldüğüm için kafa yorup yazdım
ayrıca sizin cılız çözüm önerinizle alakası olacağını hiç sanmıyorum, hiçbir çocuk bezdeki ufak kimyasal değişikliler nedeniyle uf uf diye acı çekmez.
Ardıç katranı sabunu 2 yaşındaki kızın genital bölgesine öyle mi siz çocuğunuzun kafasını yıkamışsınız onunla acaba genital bölgeye uygulanır mı diye düşünmeden nasıl da tarif etmişsiniz hay Allahım Yarabbim yayorumları okumadım ama vajina bölgesinde herhangi bir enfeksiyona karşı size bir sabun önereceğim. Benim oğlumun kafası deli gibi kaşınıyordu, kafatasında kabarcıklar vardı, internetten baya bir araştırdım, doktor zeytinyağı önerdi, neler yaptık, işe yaramadı, kremler falan sürdük, en son 45 dakika kafasını kaşımıştım ve kollarım artık ağrımaya başlamıştı. ardıç katranı diye bir sabun varmış, bu tip kaşıntıları gideriyormuş, onunla saçlarını yıkadık, ikinci yıkayışımızdan beri kaşıntı bıçak gibi kesildi, belki vajina bölgesini birkaç kez bu sabunla yıkarsanız bölgedeki bakteri enfeksiyonları temizler. yalnız hemen durulamıyoruz biz, sabun kafasında 4-5 dakika kalıyor.
kafamı karıştıran tek şey "uf uf" demesi, ağrısı varsa bu çözüm işe yaramaz. Kaşıntıysa çözer. Kolaylıklar dilerim
Vajina için sabun direkt kullanılmaz ki bi de bilmem adı değişik bir sabun üstelik 2 yaşındaki çocuğa uygulamak için pes doğrusuSadece bu sabun degil, hicbir sabunla vajina yikanmaz, mantar olur cunku. Size gore yarar zarar dengesi, bana gore basbaya cehalet; cunku sabunlar vajinanin ph dengesini bozarak yararli bakterileri de oldurup mantar olusumuna sebep olur.
ben cok sukur bebeklerim 20 aylikken onlari deneme tahtasi gibi gorup (hani yarar zarar dengesi diyorsunuz ya!) internette yazan “eskilerin kasinti icin kullandigi sabunMUS”, “kasintiya cok iyi geliyorMUS” diye dusunup herhangi bilmedigim bir sey kullanmadim, kimseye de kullanmasini salik vermedim.
Bu urunu bebekte-cocukta kullanimini oneren dermatologu da bana ozelden bildirirseniz kendisini zevkle saglik bakanligina sikayet etmek isterim
Ben de bunu dedim, aman ne var cocuk aci cekiyor bi deneyiversinler ne olacak ki? Tadinda bol azarlamali bir cevap aldim. Ustelik soyledigim seyler internet bilgileri vs ici bosmus yaniVajina için sabun direkt kullanılmaz ki bi de bilmem adı değişik bir sabun üstelik 2 yaşındaki çocuğa uygulamak için pes doğrusu
Evet yorumu gördüm şaşırdım açıkçası 2 yaşındaki bebek yahu kafa nere genital bölge nere sabun bile kullanmıyoruz küçükken bebe şampuanı ile yıkıyoruzBen de bunu dedim, aman ne var cocuk aci cekiyor bi deneyiversinler ne olacak ki? Tadinda bol azarlamali bir cevap aldim. Ustelik soyledigim seyler internet bilgileri vs ici bosmus yani
Butun karin ultrason yapılmıştı. Orda yumurtalıklar da görülmüştür değil miBen hala tacizi düşünmüyorum , eğer tacizse sürekli oluyor ama sizde sanirim birakmiyorsunuzdur. 2 yasinda çocuk duygusal olarak anlamayabilir dokunmayi kötülüğünü zArar verecek şekilde olsa en azindan muaynede çıkardı. Gaz sancisi olabilir ya da gerçekten bir kadin doğuma mi goturmelisniz yumurtalıklarında bir sıkıntı olup agri mi yapıyor.
İnanırmısınız yaşadığım tacizden çok anneme söylediğimde annemin benim arkamda durmaması hala o adamın yanına göndermesi benim için büyük travma. Hiç bir zaman annemi affetmeyeceğim.Allahim ben duymaya dayanamıyorum siz bide yaşamışsınız. Kim bilir nasil bir travma. Allah kahretsin böylelerini. Insan degil onlar
Nasil olur niye anneniz bile bile böyle bi seye musade eder ki aklim almiyoİnanırmısınız yaşadığım tacizden çok anneme söylediğimde annemin benim arkamda durmaması hala o adamın yanına göndermesi benim için büyük travma. Hiç bir zaman annemi affetmeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?