Ne düşündünüz ki?Doktor baktı bisey bulamadı deyince aklıma psikoljik olabileceği geldi..inşallah düşündüğüm gibi değildir Allah korusun
Benimde aklıma direk istismar geldiDoktor baktı bisey bulamadı deyince aklıma psikoljik olabileceği geldi..inşallah düşündüğüm gibi değildir Allah korusun
Bebeginize hep siz mi bakiyorsjnuz? Yorumlardaki gibi supheleneceginiz bir durum oldu mu?Ne düşündünüz ki?
Iki doktor muayene etti. Ne zaman yaptığı hiç belli olmuyor. Gece bile kivraniyorBaska bir doktora goturun..tek doktora bagli kalmayin..cocugu gozlemleyin..ne zaman hangi durumlarda yapiyor.
Hayir suphelenecegim bir durum olmadi. Peki istismar olsa bunu doktor anlamaz miydiBebeginize hep siz mi bakiyorsjnuz? Yorumlardaki gibi supheleneceginiz bir durum oldu mu?
Çocuğu bıraktığınız biri oldu mu?Iki doktor muayene etti. Ne zaman yaptığı hiç belli olmuyor. Gece bile kivraniyor
Hayir öyle bir durum yaşanmış olamazAcaba bez alerjimi yapıyor .kilolu bir bebekse bezi sikiyordur.bqska markaları deneyin .umarım taciz gibi bir durum yoktur.kotu şeyler düşünmek istemiyorum
Hayır eşim ve ailem dışında olmadiÇocuğu bıraktığınız biri oldu mu?
Neye maruz kaldığını bilemezsiniz ki.. Allah korusun..Hayir suphelenecegim bir durum olmadi. Peki istismar olsa bunu doktor anlamaz miydi
Umarım nasıl emin olabiliyorsunuz?doktor anlaadi demeyin zorlanmadan taciz edilince doktorlar anlamıyor çok afedersiniz parmakla taciz edilen çocuğu doktorlar anlamadı .diyorum ve uyarıyorum siziHayir öyle bir durum yaşanmış olamaz
Fiziki bir sorun olsa anlardi. Acaba psikolojik bir durum olabilir mi hassasiyet gelistirmis olabilir mi diye dusundum. Umarim degildir tabi kiHayir suphelenecegim bir durum olmadi. Peki istismar olsa bunu doktor anlamaz miydi
istismara ugramis olsa bile neden surekli uf uf desin ?Bana da istismara uğramış gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?