Yavrumun bu haline çok üzülüyorum

mercan147

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
1.247
806
323
33
Arkadaşlar merhaba. Konunun yeri burasi değil belki ama bi çare arıyorum belki burda benzer seyler yasayan olmuştur. Kızım 2 yaşında. Tam 3 aydır ön tarafını tutup uf uf diyor ve kıvranıyor anne diye agliyor çok canı yanıyor.😔 Altini degistirirken de aşırı tepki veriyor kasıyor kendini ve her seferinde ağlıyor. 3 aydır çözüm bulamadık.
İdrar tahlili yapıldı kültür de yapıldı temiz. Ultrason da yapıldı o da temiz. Doktor orasını muayene etti bir sorun görmedi. Ama dile kolay 3 aydır sıkıntıdayız. Kizim benden yardim ister gibi ağlıyor. Var mıdır bir fikir verebilecek olan

Hayir suphelenecegim bir durum olmadi. Peki istismar olsa bunu doktor anlamaz miydi
Fiziki bir sorun olsa anlardi. Acaba psikolojik bir durum olabilir mi hassasiyet gelistirmis olabilir mi diye dusundum. Umarim degildir tabi ki🙏 ama durumunu gozlemlemenizi ve bir teshis konulamazsa bir pedagoga gorunmenizi tavsiye ederim. Hem iciniz de rahat olur. Ya da belirlenemeyen bir seye de alerjisi olabilir. Benim de 4 yasinda genital bolgemde kasinti olmus ve denizden kaynaklandigi anlasilmis neden sonra.

Back