• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Yavrum gözleri kapalı ağlıyor😓😭

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

smyy77

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
4
0
6
33
Merhaba! Arkadaşlar bebeğim 6.5 aylık 2-3 haftadır geceleri özellikle (gündüz cok güzel uyuyor bi sıkıntımız yok) saat başı bazen 10 dakikada bir gözleri kapalı ağlıyor kucağıma alıp sırtını pışpışlıyorum tekrar uyuyo ama kısa süre sonra tekrar aynı sabaha kadar bi kısır döngü içindeyiz desteksiz uyuyor bebeğim.. besin alerjimz vardı süt ve yumurtaya karşı biraz yumurta denedim döküntüsü oldu bıraktık bide sabahları uyanınca cok gaz cıkarıyo (normalde kendi cıkarır gazını) şaşırıyorm anlayamadığım şu bu ağların sebebi gazdan mı alerjiden mi yoksa dişten mi olur bu durumu yaşıyan varmı arkdaşlar cok çaresizim🥺🥺🥺😓

5 1 4 2 4 8 5 3 8 bu sayıları tek tek okuyarak tekrarlayın. Bebeğinizin beşiğine kağıda yazip koyabilirsiniz. Kendi bileginize yazabilirsiniz. Beş bir dört diyerek tek tek okuyacaksiniz beklemeden. Bebegi sallarken bu sayilari okuyun ve onun huzurlu sekilde sabaha kadar uyudugunu hayal edin. Yuzlerce belki binlerce annede işe yaradı.

5 1 4 2 4 8 5 3 8 bu sayıları tek tek okuyarak tekrarlayın. Bebeğinizin beşiğine kağıda yazip koyabilirsiniz. Kendi bileginize yazabilirsiniz. Beş bir dört diyerek tek tek okuyacaksiniz beklemeden. Bebegi sallarken bu sayilari okuyun ve onun huzurlu sekilde sabaha kadar uyudugunu hayal edin. Yuzlerce belki binlerce annede işe yaradı.
[/QUOTBu sayıl

Bu sayılar ne işe yarıyorki ilkkez duydum denicem teşkkrlr

Bu sayılar ne işe yarıyorki ilkkez duydum denicem teşkkrlr
Uyku sayisi bunlar. Rakam rakam soyleyin. Bunu yapip.cocugu deliksiz uyuyan bir suru anne var. Merak ederseniz instagramda home_byra diye bir hesap olmali. O hanimin sabitlenmiş hikayelerinde deneyimleyen annelerin mesajlari.mevcut.

Back