Premature Bebekler yavrum benim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
E

EU1

Ziyaretçi
merhabalar arkadaşlar ben bebeğimi 34 haftalıkken dünyaya getirdim ve bebeğim doğduğunda 2 kilo 750 gramdı herhangi bir rahatsızlığım yoktu şeker hastalığı falan gibi... normal doğum yaptım ve bebeğim küveze de alınmadı şimdi yaşıtlarından daha iyi ve çok zeki... Çok ağlamıştım erken doğum yaptım diye...

ne guzel canım cok gecmıs olsun. ama cok mutlu oldum bebegının saglıklı olmasına bende 31 haftalıgım erken dogum olur dıye korkuyordum benı cok rahatlattın. allah yardıcınız olsun....

cok cok gecmıs olsun ama copcugun kılosu cok ııı ııbeslenmıs allah analı bababulı buyutsun bebısını bızde hayırlısıyla bı kucagımza alsaydık baska ne derdımız olurdukı

canım ne guzel bak bebegın yanındaa sımdı kocaman olmus
benımde 24 haftadan sonra erken dogum rıskım baslamıstı ve 37 haftada dogum sancılarım basladı ama bebek kanala gıemedıği için sezeryan olmak zorunda kaldım ve oğlum dunyaya merhaba dedı oglumda 3,170 gr dogdu maşşallah su anda cok ıyı tam 31 gunluk oldu:)

Ay simdi benim gibi haftalarda olan anne adaylarinin en buyuk korkusu erken dogum.Allahim herkese yavrusunu zamaninda versin kucagina.Aminn

Canim çok Geçmiş Olsun Ama çok Sevindim Bebeğinin Sağliğinin Yerinde Olmasina çok şanslisin Canim Maşallah ...

çok Sevindim çok Sagliginin Yerinde Olmasina Umarim Benimde Bebegim Sag Saglim Dogarda Bende Rahatlarim Cnm Dulariniza Ihtiyacim Var

masallah bebegine benimki 4 ay 16 gunluk 6200kg
kilo almayi birakti nedense 2 haftadir kilo almiyo canim sIKILIYOR ne yapcam builmiyorum
oyle kucucuk duruyor gelenlerhep ne kadar kucuk diyorlar biktim ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…