yavru kedişime isim arıyorum;))))

travon

KAÇ YENİLGİ VAR ÖMÜRDE???
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
113
1
merhaba arkadaşlar yaklaşık üç hafta önce eşim bi yavru kedi buldusokakta eve getirdi çok tatlı kıyamadık bırakmaya ogünden beri bakıyoruz ilk aşısını oldu... buraya kadr hersey iyide ama hala bi isim koyamadık çok kararsızım gerçi ben ona askım cnm tatlım vs diyorum pofudukmu ballımı fıstıkmı karasızım sizden gelcek isimleri bekliyorum yardımcı olrmusunuza.s.

valla erkekse haşmet ismi şahane olur...miçoda olur:))kızsa sarmansa karamel prenses:))

scallywag kedşim dişi, aslında karemeli bende düşündüm ama söylrken daha sevimli bi isim olsun istiyorum ama fikrlrn için tşk
yaa arkadaşlar site pek sık giremiyrm ama başka fikirleri olan yokmu :uhm: :sm_confused:

ben bekliyorum sizden güzel şeyler çıkar şu kıza bi isim bulalım birlikteyerimseniben

cindy olabılır çilek lilly nelly barbie kitty su olabılır prenses olabılır kızım olabılır

Son düzenleme:
kediyi görmek lazım önce foto koysana, ona göre bir isim yakıştıralım opuyorumnanaktan mesela şişkoysa "göbecik, tombi", kısa bacaklıysa "bıdıcık, bıdık" kabarıksa "pofiş, pofuk, pıfıdık" ... gibi şeyler olabilir. ben seviyorum böyle isimleri kaydirigubbakcemile3

$IMG0428A.jpg

$IMG0427A.jpg

$IMG0426A.jpg

$IMG0425A.jpg

$IMG0424A.jpg

Son düzenleme:
Bence bir an önce bir isim koy, bir süre sonra ismiyle seslenince dönüp bakıyorlar yiyesim geliyor.:)) seninki de çook tatlııı, bence ismini dişi mi bu arada? dişiyse pire koy, böyle esprili isimleri seviyorum ben

yaa isim konusunda hala kararsızım valla kız büyüdü ama ismi yok arkadaşlar güzel isiler bulmuşlar saolsunlar kafamçokkarıştı birazdaha düşüneyim

leydi,paris,balım,daisy.alice,pıtır,tırmık,sandy daisy güzel bence

benim düşündügün bikaç isim var sizinkiler hoşuma gitti bazıları söylemesi zor kulaga şirin gelsin isteiyorumkaydirigubbakcemile3

lilly,sisi limon,pofuduk,balım, bunları düşnüyorum. cnm kızımı yakından bi görseniz varyaa çok tatlıyaaopuyorumnanaktan eve neşe getirdi valla bidün bi kedim olacagı hiç aklıma gelmexdi ama etrafımdaki bazı şahıslar evde bakılmaz diyolar yaa ben ona çok alıştım bırakamam delikafadulden

:roflol: bu ne ya şirin şey... "cingöz" koy bence, cin gibi bakıyor çünkü

dogru söze negerek haylaz kızzzemuszemus
acaba birazdaha büyünce bu deli hallari devam edrmi kıarıp geçiriyo bizi gülmekten:roflol::roflol:

bence devam eder. arkadaşımın manyak bi kedisi vardı, deli gibi oynardı, ordan oraya zıplardı eğlenirdi kendi çapında. büyüdü hala komik bir kedi kaydirigubbakcemile3

zilli nasıl ??
zilli değişik bir isim olur bence
çok şekermiş bunun hemen hemen aynısından benimde vardı.. canım.. çok avcıydı benimki..
güle güle büyüt

UUUyyyyy.....Patilerini yerim ben onuuuunnnn...Nasıl da sevimli,PATıııııııııı.....PATııııı....
Bak nasıl da dönüp bakıyo:emir_bebek:kaydirigubbakcemile3

karar verildi onaylandı adı ballı koyuldu vatana milelete hayırlı olsun

X