yavru kedim balkondan düştü

nazzo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
82
0
iyi günler kızlar, bugun yavru kedim balkondan düşmüş arka bahçeye... beli tutmuyor ama arka patilerini hafifçe sıktığımda çekiyor ... acaba kalıcı birşey olur mu? sabah ilk işim veterinere gitmek olucak ama sizinle paylaşmak istedim içim çok sıkılıyor... çok üzülüyorum. bir de karnı şiş tuvaletini de yapmıyor ya da yapamıyor korkudan mıdır? lutfen yardım edin..

iyi günler kızlar, bugun yavru kedim balkondan düşmüş arka bahçeye... beli tutmuyor ama arka patilerini hafifçe sıktığımda çekiyor ... acaba kalıcı birşey olur mu? sabah ilk işim veterinere gitmek olucak ama sizinle paylaşmak istedim içim çok sıkılıyor... çok üzülüyorum. bir de karnı şiş tuvaletini de yapmıyor ya da yapamıyor korkudan mıdır? lutfen yardım edin..

canım geçmiş olsun..
ama sabahı beklememen lazım bence çünkü iç kanama geçiriyor olabilir..
24 saat açık bir klinik bulamaz mısın acaba?

:KK5:ay yazik ya kim bilir nasil aci cekiyordur...
bencede sabahi beklemeyin...
COK GECMIS OLSUN...ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN(AMIN):KK5:

canım geçmiş olsun..
ama sabahı beklememen lazım bence çünkü iç kanama geçiriyor olabilir..
24 saat açık bir klinik bulamaz mısın acaba?

off çok sıkılıyor içim yok canım edirnede zorr... bitane saglam veteriner vvar zaten :KK43: buarada babamdan gizli bakıyorum zatn.. off şansımı..... Allah ım yardım et sabahı çıkaralım... haraket edemediği için mi acaba kulakları üşüyor :KK43:

:KK5:ay yazik ya kim bilir nasil aci cekiyordur...
bencede sabahi beklemeyin...
COK GECMIS OLSUN...ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN(AMIN):KK5:

AMİN...! Allah ım onu korusun zaten gözleri doğuştan kör :KK43: buyuzden düştü... omurgasına dokundurtmuyor... Tek dilegim iç kanama olmaması Çok duaya ihtiyacı var kızlar o cok masum hiç bi sucu yokki :KK43: gozleri kör diye hayata da küsmedi çok neşeliydi oyun bile yapıyordu hayata inat...
Allah ım nolurrr şifa ver bu verdigin cana..

off çok sıkılıyor içim yok canım edirnede zorr... bitane saglam veteriner vvar zaten :KK43: buarada babamdan gizli bakıyorum zatn.. off şansımı..... Allah ım yardım et sabahı çıkaralım... haraket edemediği için mi acaba kulakları üşüyor :KK43:

veti arasan???
belki açar kliniği..

AMİN...! Allah ım onu korusun zaten gözleri doğuştan kör :KK43: buyuzden düştü... omurgasına dokundurtmuyor... Tek dilegim iç kanama olmaması Çok duaya ihtiyacı var kızlar o cok masum hiç bi sucu yokki :KK43: gozleri kör diye hayata da küsmedi çok neşeliydi oyun bile yapıyordu hayata inat...

ayy :KK5: simdi goturme sansin yoksa bari fazla hareket ettirme istersen belki bi yerine zarar felan verirsin bilmiyorumki ne yapmali ama uzuldum:KK50:

veti arasan???
belki açar kliniği..

aradım acmıyor telunu :KK43: şuan yavrum çok güzel şarkılar söylüyor mır mırrr :) süt annesi onu yalıyo :)) o bile kıyamıyoyaaa kendi yavrusu olmadığı haldee.. şimdi o anın fotografını yukluyırum sizinle paylaşmak istedim

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun kaçıncı kattan düştü.İnşallah sabah herşey için çok geç olmaz:26:Şimdi hemen götürme şansın olsa iç kanama ihtimaline karşı iğne yapılırdı..Kaburgasında kırık olsa sürekli miyavlardı diye düşünüyorum belki hafif bir incinmedir.Ama iç kanama riski var.Şuan yürüyüp koşabiliyormu.

$Fotoğraf041.jpg
:KK5::KK5:Allahım onları korusun

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun kaçıncı kattan düştü.İnşallah sabah herşey için çok geç olmaz:26:Şimdi hemen götürme şansın olsa iç kanama ihtimaline karşı iğne yapılırdı..Kaburgasında kırık olsa sürekli miyavlardı diye düşünüyorum belki hafif bir incinmedir.Ama iç kanama riski var.Şuan yürüyüp koşabiliyormu.

1.kattan altımız dükkan 3-4metre yükseklikten.. gözleri kör olduğu için çevirememiştir kendini diye tahmin ediyorum evde çünkü yataktan bazen atlıyo ezberledi alçak diye.. off :KK43: yürüyemiyor ama yürüme cabası var sürüklemeye calısıyor kendini... şuan keyfi yerinde sobanın yanına koydum sütannesi de başında bize şuan mırmırmır şarkılar söylüyor mırıldanışı odada duyuluyor :) ihşallah daha iyi olucak.. veteriner uzak ve ben bu saatte çıkamıyorum :KK43: veteriner de telefonunu acmıyor :KK43: tek ihtiyacımız duaa ve şanss..

Allah yardım etsin pisine canım..
yarın sabah ilk iş olarak götür ama e mi..

1.kattan altımız dükkan 3-4metre yükseklikten.. gözleri kör olduğu için çevirememiştir kendini diye tahmin ediyorum evde çünkü yataktan bazen atlıyo ezberledi alçak diye.. off :KK43: yürüyemiyor ama yürüme cabası var sürüklemeye calısıyor kendini... şuan keyfi yerinde sobanın yanına koydum sütannesi de başında bize şuan mırmırmır şarkılar söylüyor mırıldanışı odada duyuluyor :) ihşallah daha iyi olucak.. veteriner uzak ve ben bu saatte çıkamıyorum :KK43: veteriner de telefonunu acmıyor :KK43: tek ihtiyacımız duaa ve şanss..

hangisi dusen siyah olanimi :26:iyi gibi gorunuyor...INSALLAH BIRSEY OLMAZ CANIM...normalde gozleri gorse atlamistir birsey olmaz diycem cunku kediler ordan oraya atiyor kendini birsey olmuyor ama gozleri gormedigi icin aniden dusmusse birsey olabilir...:26:

kemiklerde zedelenme olmuşsa eğer,hareket ettirmeden taşıma kutusuna koymalısın..
nasıl olucak bilmiyorum..
şu vet açsa telini ya :KK47:

Allah yardım etsin pisine canım..
yarın sabah ilk iş olarak götür ama e mi..

götürücem canımmm eve geldiğimiz gibi haberdar edicez sizi de... ihşallah gülümseyerek girmek istiyorum eve dünyalar benim olur.... teşekkürler ilginize Allah razı olsun
iyi geceler Allah rahatlık versin

hangisi dusen siyah olanimi :26:iyi gibi gorunuyor...INSALLAH BIRSEY OLMAZ CANIM...normalde gozleri gorse atlamistir birsey olmaz diycem cunku kediler ordan oraya atiyor kendini birsey olmuyor ama gozleri gormedigi icin aniden dusmusse birsey olabilir...:26:

evet siyah olan şuan keyfi ve bilinci gayet yerinde.. neyse sabah veterinerden geldiğim gibi haberdar edicem çok teşekkür ederim ilginize yalnız bırakmadığınız içinn..

götürücem canımmm eve geldiğimiz gibi haberdar edicez sizi de... ihşallah gülümseyerek girmek istiyorum eve dünyalar benim olur.... teşekkürler ilginize Allah razı olsun
iyi geceler Allah rahatlık versin

iyi geceler canım,haberini bekliyorum..
güzel haberlerle gel inşallah..

kemiklerde zedelenme olmuşsa eğer,hareket ettirmeden taşıma kutusuna koymalısın..
nasıl olucak bilmiyorum..
şu vet açsa telini ya :KK47:

taşıma kutusu yokki sokakta arabanın motorunda dogurmuş annesi orada buldum onu... neyse bişey elbet bulunur o iyi olsunda elüstünde taşırım onu. canı sagolsun yeterkiii keyfi yerine gelsin yeter buna şükür

Geçmiş olsun çok üzüldüm

Eşime sordum veteriner sinir ezilmesi olabilir diyor yada kırıkta olabilir dedi röntgen çekilmesi gerekirmiş

Bide kolanya yada ispirto ile sürüp ovalasın dedi...

Son düzenleme:

1. katsa ve yürümeye çabalıyorsa kırığı yoktur diye düşünüyorum.İnşallah öyledir ama yarın mutlaka veterinere götür inşallah basit bir incinmedir ve en kısa sürede iyileşir.Bende 1. katta oturuyorum benim keidmde yazın balkondan düştü yarım saat yürüyemedi.Yarım saat ağladım başında buz koydum bacağına birazda kafasına ama çok bekletmedim neyseki yarım saat sonra koşup oynamaya başladı.İnşallah senin pisiciğinde iyileşir.Ama gözleri görmüyorsa bundan sonra biraz daha dikkatli olman gerekir:KK19:

X