Yavaş yükselen Beta Hcg

Yumakbebe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2017
26
5
1
34
Şanlıurfa
7 aralık günü ilk kan testinde 724 çıkan hcg seviyem 9 aralık günü 1800’lerde çıkmış vajinal ultrason ile 4 mm kese görünmüştü, doktor iki hafta sonra yani bugün tekrar gelmemi söylemişti önce ultrason ile baktı kese 15 mm olmuştu ama doktora göre küçüktü doktorum beta hcg seviyeme tekrar baktırdı değerim 6400 civarındaydı, değerin düşük olduğunu gebeliğin sağlıklı olmayabileceğini söyledi bir hafta sonra tekrar gideceğiz bu tarz bir durum yaşayan var mı kanama vs yok

Bebek görünmeliydi ya da Yolk kesesi.Göründü mü bunlar peki

Vajinal ultrasonla bakmadı 1 hafta bekle dedi kese 15 mm olarak normal ultrasonda gözüktü beta hcg seviyesi düşük olunca vajinal ultrasonla bakmadı
Valla hatırlamıyorum ama ben 4 mm iken keseyi gördüm 13 gün sonra Bebek kalp atışı görüldü.En azından içindeki yolk kesesi görünür.Benim de karından baktı hep.

Valla hatırlamıyorum ama ben 4 mm iken keseyi gördüm 13 gün sonra Bebek kalp atışı görüldü.En azından içindeki yolk kesesi görünür.Benim de karından baktı hep.
Ama benim hcg seviyesi olması gerekenden az çıktı doktor o yüzden yolk kesesi vs bakmadı çünkü hcg düşük çıktı haftaya bi daha gideceğim tekrar

Ama benim hcg seviyesi olması gerekenden az çıktı doktor o yüzden yolk kesesi vs bakmadı çünkü hcg düşük çıktı haftaya bi daha gideceğim tekrar
Ne saçmalık baksaymış ya 15 mm oldugunu Nasıl anladı bakmadıysa acaba?Hcg az çıksın çok çıksın doktorun ilk bakması gereken şey yolk kesesi.O varsa boş gebelik degildir.

Canim ilk asamasi benimki gibi yukselmis ben de su anda telaslardayim bak smdi ilk beta hcg 56 cikti iki gun sonra 210 cikti anormal artis degil midir bu da ??? Cok korkuyorm

Degerlerim gayet guzel,sadece gebelik cok yeni.
Mesela bazisinin degeri yuksek olur ill haftalarda hemen gorunmez yine bebek cunku gelisim sureci budur ama sadece deger yuksektir.
Seninde boyle yeni bebisin.
Degerlerinde gayet guzel.
Ama 9 ay bu doktorla guzel gecneyebilir firsatin varsa birine daha görün derim :)

Malesef hcg seviyem 2300 düştü doktorla görüştüm boş gebelik dedi haftaya kadar bekle dedi kendliğinden düşer zaten çok küçük dedi nasip başka zamanaymış rabbim hayırlısını versin

Malesef hcg seviyem 2300 düştü doktorla görüştüm boş gebelik dedi haftaya kadar bekle dedi kendliğinden düşer zaten çok küçük dedi nasip başka zamanaymış rabbim hayırlısını versin

Amiinn..Insallah hic mudahaleye gerek kalmaz.
Sen yine de beta takibini yaptır doktorunda soylemistir,sıfırlandığını gör.

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım adetimden 2 gün önce kan testinde beta 11.1 çıkmıştı doktor 2 gün sonra tekrarlamamı istedi bende tekrar yaptırdım daha sonra 26.7 fakat 4 gün sonra ise 74,6 geldi tam iki kat bir artık değil 3. Sonucum yaklaşık % 70 artmış korkuttu bu durum beni var mi aranızda böyle olan yardımcı olurmuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…