Vajinal ultrasonla bakmadı 1 hafta bekle dedi kese 15 mm olarak normal ultrasonda gözüktü beta hcg seviyesi düşük olunca vajinal ultrasonla bakmadıBebek görünmeliydi ya da Yolk kesesi.Göründü mü bunlar peki
Valla hatırlamıyorum ama ben 4 mm iken keseyi gördüm 13 gün sonra Bebek kalp atışı görüldü.En azından içindeki yolk kesesi görünür.Benim de karından baktı hep.Vajinal ultrasonla bakmadı 1 hafta bekle dedi kese 15 mm olarak normal ultrasonda gözüktü beta hcg seviyesi düşük olunca vajinal ultrasonla bakmadı
Ama benim hcg seviyesi olması gerekenden az çıktı doktor o yüzden yolk kesesi vs bakmadı çünkü hcg düşük çıktı haftaya bi daha gideceğim tekrarValla hatırlamıyorum ama ben 4 mm iken keseyi gördüm 13 gün sonra Bebek kalp atışı görüldü.En azından içindeki yolk kesesi görünür.Benim de karından baktı hep.
Ne saçmalık baksaymış ya 15 mm oldugunu Nasıl anladı bakmadıysa acaba?Hcg az çıksın çok çıksın doktorun ilk bakması gereken şey yolk kesesi.O varsa boş gebelik degildir.Ama benim hcg seviyesi olması gerekenden az çıktı doktor o yüzden yolk kesesi vs bakmadı çünkü hcg düşük çıktı haftaya bi daha gideceğim tekrar
Canim ilk asamasi benimki gibi yukselmis ben de su anda telaslardayim bak smdi ilk beta hcg 56 cikti iki gun sonra 210 cikti anormal artis degil midir bu da ??? Cok korkuyorm7 aralık günü ilk kan testinde 724 çıkan hcg seviyem 9 aralık günü 1800’lerde çıkmış vajinal ultrason ile 4 mm kese görünmüştü, doktor iki hafta sonra yani bugün tekrar gelmemi söylemişti önce ultrason ile baktı kese 15 mm olmuştu ama doktora göre küçüktü doktorum beta hcg seviyeme tekrar baktırdı değerim 6400 civarındaydı, değerin düşük olduğunu gebeliğin sağlıklı olmayabileceğini söyledi bir hafta sonra tekrar gideceğiz bu tarz bir durum yaşayan var mı kanama vs yok
7 aralık günü ilk kan testinde 724 çıkan hcg seviyem 9 aralık günü 1800’lerde çıkmış vajinal ultrason ile 4 mm kese görünmüştü, doktor iki hafta sonra yani bugün tekrar gelmemi söylemişti önce ultrason ile baktı kese 15 mm olmuştu ama doktora göre küçüktü doktorum beta hcg seviyeme tekrar baktırdı değerim 6400 civarındaydı, değerin düşük olduğunu gebeliğin sağlıklı olmayabileceğini söyledi bir hafta sonra tekrar gideceğiz bu tarz bir durum yaşayan var mı kanama vs yok
Malesef hcg seviyem 2300 düştü doktorla görüştüm boş gebelik dedi haftaya kadar bekle dedi kendliğinden düşer zaten çok küçük dedi nasip başka zamanaymış rabbim hayırlısını versinDegerlerim gayet guzel,sadece gebelik cok yeni.
Mesela bazisinin degeri yuksek olur ill haftalarda hemen gorunmez yine bebek cunku gelisim sureci budur ama sadece deger yuksektir.
Seninde boyle yeni bebisin.
Degerlerinde gayet guzel.
Ama 9 ay bu doktorla guzel gecneyebilir firsatin varsa birine daha görün derim :)
Malesef hcg seviyem 2300 düştü doktorla görüştüm boş gebelik dedi haftaya kadar bekle dedi kendliğinden düşer zaten çok küçük dedi nasip başka zamanaymış rabbim hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?