Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruzz ...

bak olaya ya
bunlar niye böyle yaparki
yazık bu tür insanlara
sanada Allahım yardım etsin canım
evliliğinden oğlundan asla vazgeçme
hakkında hayırlısı canım.

canım benim seni çok iyi anlıyorum .çevremdeki baı arkadaşlarımın eşleri de aynı .
ama bu kadar üzülme ne olur.sütlerin kesilir.
korkma kimse seni oğlundan ayıramaz .öle bir hakları yok.
sen eşinle yalnız kaldığın anlarda ona bu üzüntülerinden bahset ama annesini suçlar gibi değil kendi duygularını anlatmaya çalış.umarım sana hak verir.

bütün kaynanalardan nefret ediyooooooooooooooruuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepsine bağırmak çağırmak istiyorum
hatta mümküğnse yok olsunlar istiyorum
:mymeka:

Allahtan birlikte değilsin dore, buna şükür bak. aynı evde olsan nasıl dayanıcaktın o açıdan bak. Allah beterinden korusun. sen eşinle aranı iyi tutmaya bak. o seni severse iki cihan biraraya gelse ayıramaz sizi. ayrıca Lelaela bütün kaynanalar da yokolsun ne demek böyle büyük konuşma herkes bir gün kaynana olucak. dua edelimde kayınvalidelerin kalbine merhamet indirsin Rabbim..

Allah mutluluk versin size. sevginiz o kadar büyüsün ki,her şey yoluna girsin. inan korku sardı içimi. çünkü yaklaşık 5 ay sonra evleneceğim. şimdilik bi sıkıntım yok şükür ama okudukça fena oluyorum. hiç mi gelin olmadı o insanlar, hiç mi genç olmadı. anlamıyorum. kafam almıyor.

sakardeniz, korkuyla başlama bence, kötü düşünme çünkü senin eşinin ailesi başka insanlar. herkes aynı olacak diye bişey yok

Allah böyle kaynanaları kahretsin diycem kahır bela okumak istemiyorum Allah ıslah etsin,insan nasıl göz göre göre evladının yuvasını yıkar yaa:mymeka:
bence eşini seviyosan bırakma canım bir de çocuk var yaa yazık günah:kızgın:
eşinle konuş seni seviyorum yuvamı yıkmak istemiyorum annen buna neden olmasın de azıcık aklı varsa dinler seni,
hey Allah'ım yaa sen böle cadaloz kaynanalardan koru:Saruboceq:

Oğlumun doğumun dan beri süre gelen bir gelin kayınvalide çekişmesi yaşıyoruzz belki her evde süre gelen bişi ama bizimki farklı kıslarr eşim annesini dinliyo vee ben dışlanıyorumm bugün gene fırtınalar koptuu ve eşim çekti kapıyı gitti yaa kadın resmen ayrılmamızı istiyoo bu kadar da yapılmaz yaa çocuğumu almak istiyolar belkide ama ben oğum olmadan ne yaparımm .Aslında eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat annesi aramıza girdiği vakit sanki o aşık olduğum sevdiğim adam gidiyo yerine başkası geliyo sonra pşman oluyo ama kırılıyorum çook yanlızlığım hat safada oğlum olmasa ne yapardımmm hayatta belkide yanlızca oğlum varr ötesi yokk yaa sütlerim kaçarsa ya meleğimi benden koparırlarsaa ben ne yapparımm dua edin kızlarr benim vee bebeğim içinn...mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

merhaba merak ettim çalışan birimisiniz ekonomik özgürlüğünüz varmı aileniz size destek çıkarmı arkanız sağlamsa o sizi kaybetmekten korkarda ondan sordum

gızemcım ben bu kadar cıddı boyutta oldugunu bılmıyordum ya canım..:1no2:
sona yaklaşmak falan dusunme canım boyle seyler..madem kaynanan ayrılmanızı ıstıyor,,neden onun ekmegıne yag suresın ki????
maşşalahhh bır evladın var,farklı sekıllerde cozmeye calısacaksın sorunlarını...

madem evınız ayrı da ne alıp veremedıgınız var ki?? eve mı karısıyor napıyorrr :oklava:

canım eşinle konuşmayı dene,ben herşeyi geride bırakıp herşeyi sen deyip sana geldim de.ben senin eşinim,çocuğunun annesiyim beni ezdirme kimseye annen olsa bile de.tatlı tatlı konuşursan arada sevgi de olduğuna göre eminim bir orta yol bulursunuz.

boyle bısey olmaz canm eger ayrılırsanız zaten cocugun yası kucuk ve buyuk ıhtımal sana verrler budan sakın korkma hak hukuk var hangı devirde yasıyoruz sen sakın uzlme

dogum yaptiktan sonra insan psikolojisi kesinlikle degisiyor...
ben kendi anneme bile bazen sinir oluyordum
kaldiki sen öyle birine dayanabileceksin.. ama düsünerek davranmak en dogrusu, esin seni seviyorsa sende onu onun seni anlamasi icin sabretmen gerekecek....
bir cocugun elinden anne baba sevgisini bir arada alma hakki cabucak alinmamali.. onu mahrum birakmamalisiniz... Umarim esin biran önce akillanir ve seni üzdügünü anlar anne sözü dinlemekten vazgecer

Oğlumun doğumun dan beri süre gelen bir gelin kayınvalide çekişmesi yaşıyoruzz belki her evde süre gelen bişi ama bizimki farklı kıslarr eşim annesini dinliyo vee ben dışlanıyorumm bugün gene fırtınalar koptuu ve eşim çekti kapıyı gitti yaa kadın resmen ayrılmamızı istiyoo bu kadar da yapılmaz yaa çocuğumu almak istiyolar belkide ama ben oğum olmadan ne yaparımm .Aslında eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat annesi aramıza girdiği vakit sanki o aşık olduğum sevdiğim adam gidiyo yerine başkası geliyo sonra pşman oluyo ama kırılıyorum çook yanlızlığım hat safada oğlum olmasa ne yapardımmm hayatta belkide yanlızca oğlum varr ötesi yokk yaa sütlerim kaçarsa ya meleğimi benden koparırlarsaa ben ne yapparımm dua edin kızlarr benim vee bebeğim içinn...mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canimm insallah hersey duzelmistir.....

yüce ALLAH'ım sen kaynanalarından çeken gelinlere sabır ver.bu kaynanalarada biraz cok az anlayış ver de herşeye burunlarını sokmasınlar sen dualarımı kabul eyle ya Rabbim.

Allah o kaynananın çenesini kapatsın size mutluluk versin eşinle evladınla uzun mutlu yıllar sürersiniz inş.

canım sende eşine mazlumu oyna annesini kötüleme ezilenenin kendin olduğunu göster durum tersine çevrilir görüceksin

Back