Bebek Beslenmesi yavaş yavaş mamayı azaltan var mı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hadeng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
19
0
86
İzmir
oğluma mama takviyesi yapıyorum.kilo alımına bağlı olarak mamayı azaltan var mı?başarılı oldunuz mu?
1,5 aylık bebeğim.önce 230 gr kaybetti.üstüne 900 gr aldı.her hafta kilosu ölçülüyor ve mamanın ccsi düşürülücek inşllah.yardıııımmmm lütfennnnnnnnnn....bunu başaran anneler var mı

canım ben duydum..inşallah başarılı olursun..önce kendin inan ki sütün çok olsun...allah yardımcınız olsun...

Kilo kontrolu için yapılıyor canım..başaramayacağın birşey değilki endişelenme..eğer fazla mama isterse cc aynı kalır ama kattığın mama ölçeği düşürülür...

basaırısın canım benım oğlum 2ay nerdeyse sadece mama ıle beslendı şimdi gunde 3kez mama verıyorum sutum arrtsın dıye yapmadıgım kalmamıstı hiçbiri fayda etmeyınce artık kabullenmıstımkı acıktıkca kendımı verdım sonra mam derken baktımkı benı emdıkten sonra biberonu almıyor uyuyor oynuyor halbukı ackken nasıl doyuncaya kadar aglardı

her besleme saatınde önce kendını ver sonra bır olcek mama hazırda olsun ver bakalım içsin yavas yavas kes bırden kesme yanı bır aya yay bır bakmısın mama bıtmıs ben gunde 3kez verıyorum onuda kescem ama ılacını baska turlu icmıyor ılacı dırek olarak verdıgımde saatlerce aglıyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…