- 13 Mart 2011
- 512
- 84
- Konu Sahibi rose_of_vova
bugün bende aldım ama daha denemedim bakalım bana ne faydası olacak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bunu iki hafta kullandım normalde dökmeyi durdurur diye almıştım ama ne yazıkki dökmeyi durdurmadı yine avuç avuç dökülüyo uzatıp uzatmadığını bekleyemedim bıraktım şimdi gliss siyahın içine 2 sarımsak attım dökülme baya durdu sizede tavsiyem dökülme problemi yaşıyorsanız sampuanın içine sarımsak katın koku falan da yapmıyo
bende merak ediyordum bu şampuanı ama sarımsak gerçekten işe yarıyor bi zamanlar ben zeytinyağıyla birlikte saçıma sürüyordum ...şampuanımada atıcam kaç tane attın kestin mi?:44:
gürleşmeyide sağlıyor ben çok memnundum açıkçası şuanda mecburen başka bi şampuan kullanıyorum seri halinde aldığım ve etkili olmasını beklediğim için ama dönüşüm yine bu şampuan olucak başkası gelmiyo artık saçıma..ben 4 kez falan kullandım ve dökülmemi baya azalttı ama tiftik tiftik kabardı saclarım zaten yoluktu iyice yoluk yoluk oldu :) ama olsun eger gercekten bi uzama saglayacaksa bu bitince yinede devam ederim
Valla benim de eskiden avuç avuç dökülüyordu ve evin içinde hem kedimin tüyü hem benim saçlarımı süpürmekten bi hal olmuştuk düşünün o kadar çoktu yani :)) Ama bu şampuanı kullanmaya başladığımda baya etkisini gördüm diyebilirim sizlere 2 tel dökülüyordur en fazla dökülmüyor bile ve biraz gürdü daha da gürleşti saçlarım .Pazartesi günü Real'e uğradım ve bioblas'ın sıvı kremini gördüm ama ben yeşilini aldım saçlarım da kabarma olmadı fiyatı 11,99 ytl. ben önceden {Schwarzkopf GLISS saç bakımı 19 bileşenli ONARICI KOMPLEKS kuru ve yıpranmış saçlar } kullanıyordum oda şuan duruyor ve oda saçlarımı çok güzel yapıyor.
Birde şöle birşey söyleyim size kimisi normal saç kremi kullandığı zaman şampuan gibi kullanıyor ve çok duruluyor bu yanlış sölim size.kremi kullanacağınız zaman saçlarınızın uçlarına sürüp yedirdikten snr tüm saça karıştırın ve durulayın ve fazla durulamayın ki saçlarınızı iyi tarayabilin sonra bakımlarınızı yapabilirsiniz varsa eğer yapan varsa ....
gürleşmeyide sağlıyor ben çok memnundum açıkçası şuanda mecburen başka bi şampuan kullanıyorum seri halinde aldığım ve etkili olmasını beklediğim için ama dönüşüm yine bu şampuan olucak başkası gelmiyo artık saçıma..
dönüş yaptığımda bu sefer çamterebendin eklicem şampuana kendide gürleştiriyo ama ç.terebendin daha iyi gelir diye düşünüyorumne güzel devam edin o zaman kesinlikle benimkide böyle giderse bende en azından 1 kutu daha kullanmayı düşünüyorum
dönüş yaptığımda bu sefer çamterebendin eklicem şampuana kendide gürleştiriyo ama ç.terebendin daha iyi gelir diye düşünüyorum
evet benime önceki sampuanlarımda vardı ama simdi evde yok bende bemiks koysam olur mu acaba? sinameki yaptıgım yok cünkü vaktim olmuyo oluncada üşeniyorum :)
kabuğunu soyup ortadan bölüp atıyom
Bunun kremlisi benim saçlarımı çok döktü
İçine eklediğim şeyler de durdurmadı dökülmemi
Kremsizini aldım bakalım bu da dökerse umudumu keseceğim bioblastan
olur canım ben kırmıştım içine sorun yok zaten bitkisel olduğundan kokusunu da pek alamıyosun bemixin
bu arada içine bişi eklersen mutlaka çalkala sonra kullan birikmesin dipte canım
İlk sıralar farketmedim bir iki haftadır saçım acayip dökülüyor kremsizi de döktü mü saçını arkadaşım?
Kremsizine daha yeni başladım ben. 2.yıkamam oldu. İlk yıkamada saçımda hindistan cevizi yağı vardı ve o benim dökülmemi azaltıyor. 2.yıkamamda da içine çeşitli yağlar ekledim. Kremlisinden daha az döktü saçımı. Belki içine eklediğim yağlardan belki hindistan cevizi yağının etkisinden bilemiyorum yani daha :44: