- 24 Ocak 2009
- 1.813
- 113
- Konu Sahibi rose_of_vova
bende aldım 1 kez kullandım kokusu baya agır parfümlü geldi bana 7liraya aldım uzama gibi bir belirti tabiki şuan yok:) genel anlamda aman aman bir şampuan degil gibi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar
ben gecen gün markette reyonda bioblas şampuan almak için bakarken bu ürünü gördüm .. Yavaş uzayan saçlara özel sarmaşık özlü bioblas ı gördüm ve denemek için aldım. Aranızda kullanan var mı bu ürünü saçlarımın uzamasını istiyorum ve yıpranmasının azalmasını istiyorum. ürün bu :
[ımg]http://www.upload.gen.tr/uploads14/kuvowfit/thumb_23534_buyuk_zoom.jpg[/ımg]
bende çok merak ediorum wala bu hafta alıcam ama :) konuyu açalı bikaç ay olmuş kullandınmı sen acaba canım nasıl :). Ben bunun dierini kullanmştm saç dökülmelerm felan hakikaten drmştu ve saçlarıma çok iyi gelmişti..
Bu şampuanı kullan derim ama bunun yanı sırada ossion saç maskesi war netten almştm bende onuda kullan saç kremi yerine hem saç dökülmlern olmuo hem saç kndine glio hemde uzamasına yardmcı olr inş :)
konuyu açtığım günden beri kullanıyorum canım ben beğendim ama saçlarımın yapısı karışık olduğu için krem ve maskede kullanıyorum...saçımın uzadığını söyleyenler var bende farkındayım
bende almak istiyorum ama nerede satılıyor bir türlü bulamadım
market ve parfümerilerde var canım..ama nadir gördüm..pek piyasada diğerleri gibi yaygın satılmıyor ben görmedim cok cünki...:26:
bende almak istiyorum ama nerede satılıyor bir türlü bulamadım
Bende şuan normal bioblas şampuanı kullanıyorum bide bana yeşil zeytinyağlı sabun saç dökülmesine iyi gelir demişlerdi aslında ilk önce sabunlayıp sonra şampuan kullnıyorum bu aralar ve kafamda kaşınma olmaya başladı bu saç uzamasının belirtisi mi ? :/
Bende bir anlık gaza gelip belime kadar olan saçlarımı kısa küt kestirmiştim şuan omuzlarımda en yakın zamanda sarmaşık özlü bioblas alıp kullanıcam etkisini görürüsem sizide bilgilendiririm :))
Benim saçlarımı keçe gibi yaptı :/
ben de 8.5 tlye aldım şampuan ve krem bir arada olanı..daha bir kez kullandım saçlarım yumusacık ve dolgun kokusu da güzel:)..uzama gözlemlediğim vakit yazacağım..:)
gerçekten uzamayı gözledim dahada uzasa keşke :S çok iyi bir şampuan kızlar bu 4.cü şişem olacak...uzama gözleyen varsa yazsın