Saç Uzatma Yöntemleri Yavaş Uzayan Saçlar

TheKnack

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
1.992
6.152
Merhabalar!
Ben de birçok kişi gibi uzun ve sağlıklı saçlara sahip olmak istiyorum. En son saçlarımı geçtiğimiz eylül ayında kestirdim. Daha doğrusu kırıklarımı aldırdım. Tam olarak boynumla omzumun birleştiği noktadaydı. Şu anda çok kırığım yok ama yavaş uzuyormuş gibi geliyor. Ve çok da parlak değil. Yani yumuşacık ama pek parlak durmuyor. ( Fotoğraf da koyacağım)İnce telli ve yağlı saçlara sahibim. Saçımda herhangi bir işlem yapılmadı. Koparak dökülme sorunum var. FARMASİ' nin sarımsaklı şampuanını ve Pantene'in Üç Dakikada Mucize Onarıcı ve Koruyucu kremini kullanıyorum. Dökülme sorunu, parlaklık ve hızlı uzama için önerilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinameki kürü, soğan suyu ve maya maskesi. Uzamaya yardımcı olur ve gurlestirir birini deneyebilirsin.
Farmasinin sampuanini ben de kullandım. Cok yumuşak ve sönük yaptı ama güzel bir şampuan.

Sinameki kürü, soğan suyu ve maya maskesi. Uzamaya yardımcı olur ve gurlestirir birini deneyebilirsin.
Farmasinin sampuanini ben de kullandım. Cok yumuşak ve sönük yaptı ama güzel bir şampuan.
Teşekkür ederim dökülme önleyici bir ürün biliyor musunuz bir de saç kremi konusunda bir tavsiyeniz var mı

Dökülmenin nedeni önemli tabiki. Vitamin eksikliği, hormon bozukluğu, anemi, romatizma, genetik dökülme durumlarında doktora gidip tedavi olunmazsa hicbir ürün dökülmeye kâr etmez.
Stresle ilgili bir dökülme varsa ozaman sığır iliği kürü, zeytinyağlı sarımsak ve karanfil suyu etkili.

Ben romatizma ve genetik kaynakli dökülme yaşıyorum ve minoksil kullaniyorum. Memnunum yeni minik saçlar da çıkarıyor ama birakmamam lazim. Birakinca yine bahsettigim sebepler dökülmeye neden oluyor yani bu sadece o gunluk bir kurtarıcı.

Saç kremi kullanmiyorum ama restorexin maskesi hicbir kremin yapamadığını yapiyor tavsiye ederim.

Dökülmenin nedeni önemli tabiki. Vitamin eksikliği, hormon bozukluğu, anemi, romatizma, genetik dökülme durumlarında doktora gidip tedavi olunmazsa hicbir ürün dökülmeye kâr etmez.
Stresle ilgili bir dökülme varsa ozaman sığır iliği kürü, zeytinyağlı sarımsak ve karanfil suyu etkili.

Ben romatizma ve genetik kaynakli dökülme yaşıyorum ve minoksil kullaniyorum. Memnunum yeni minik saçlar da çıkarıyor ama birakmamam lazim. Birakinca yine bahsettigim sebepler dökülmeye neden oluyor yani bu sadece o gunluk bir kurtarıcı.

Saç kremi kullanmiyorum ama restorexin maskesi hicbir kremin yapamadığını yapiyor tavsiye ederim.
Hmm, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler... Size de geçmiş olsun...

Merhabalar.
Sana onerecegim iki sey var.
Biri sarimsak. Dogal bir sampuan secerek icine 5 dis sarimsak rendeleyerek ilave et. Bir tatli kasigi bal ve cam terebentin yagi da ekleyip calkala.
Sacini bununla yika her banyoda.
Ben gurlesmeyi bununla sagladim.
Digeri ise sogan suyu.
Onca yag vs kullandiktan sonra tek ve tek etki gosteren sogan suyu oldu.
Sacinin uzunluguna gore 1 veya 2 bas sogani soyup ustune gececk kadar su doldur ve kaynadiktan 5 dk sonra altini kapat. Iliyinca saclarina uclar da dahil diplere masajla yedir. Daha sonra bir havlu sar ve kurumasini bekle.
1 saat bekleyip durulayanlar oluyor hatta sampuanla yikayanlar; ben hicbir sekilde yikamiyorum. Sacimda kaliyor ve koku zerre olmuyor. Etkisini de gormek istiyorsan konuma bakabilirsin :KK66:

Merhabalar.
Sana onerecegim iki sey var.
Biri sarimsak. Dogal bir sampuan secerek icine 5 dis sarimsak rendeleyerek ilave et. Bir tatli kasigi bal ve cam terebentin yagi da ekleyip calkala.
Sacini bununla yika her banyoda.
Ben gurlesmeyi bununla sagladim.
Digeri ise sogan suyu.
Onca yag vs kullandiktan sonra tek ve tek etki gosteren sogan suyu oldu.
Sacinin uzunluguna gore 1 veya 2 bas sogani soyup ustune gececk kadar su doldur ve kaynadiktan 5 dk sonra altini kapat. Iliyinca saclarina uclar da dahil diplere masajla yedir. Daha sonra bir havlu sar ve kurumasini bekle.
1 saat bekleyip durulayanlar oluyor hatta sampuanla yikayanlar; ben hicbir sekilde yikamiyorum. Sacimda kaliyor ve koku zerre olmuyor. Etkisini de gormek istiyorsan konuma bakabilirsin :KK66:
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda denemeye çalışacağım :)

sinameki kürü mükemmel sonuç kesinlikle ama dökülme ve cıkarmak için parlaklığıda verdi tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
X