Çarşamba günü gebelik tanısı koyuldu ama hcg artmıyor. Progesteron iyi durumda. Dış gebelik olabilir dedi doktor bekliyorumAmin cnm senin neyin var
Evde nasıl tutuyor seni ya ben şimdi gideyim bi duş alayım dedi izin vermedi saatte bir kan alıyorlarÇarşamba günü gebelik tanısı koyuldu ama hcg artmıyor. Progesteron iyi durumda. Dış gebelik olabilir dedi doktor bekliyorumbugün de kan verdim artış olmazsa hafta içi iğne yapılacak önce
Progesteron yüksek 30, hcg 260tı en son. Vajinal muaynede bir sorun görmediler ondan bekliyorlar sanırım şimdiEvde nasıl tutuyor seni ya ben şimdi gideyim bi duş alayım dedi izin vermedi saatte bir kan alıyorlar
Sen kaçla hastaneye yattın kanama ağrı vs oldu mu? Bende henüz onlar da yokEvde nasıl tutuyor seni ya ben şimdi gideyim bi duş alayım dedi izin vermedi saatte bir kan alıyorlar
Benim 34 tu beta yukselmiyor adetim daha dündü erken öğrendim benSen kaçla hastaneye yattın kanama ağrı vs oldu mu? Bende henüz onlar da yok
Canım ben de yaşadım dış gebelik hatta ben 132 ile öğrendim kanda 2 gün sonra tekrar gittim kan vermeye değer aynıydı ne yükselmişti ne düşmüştü doktor muayne etti alttan kese yok dış gebelik dedi apar topar yatırdılar kürtaj dediler kabul etmedim ama o gün hastanede yattım ertesi gün değerim 155 olmuştu yükselmiyor diye el mecbur girdim kürtaja ama sonrasında çok ama çok araştırdım geç döllenme olabiliyormuş o yüzden kanda yavaş yükselebiliyormuş ve ben ilk testimi verdiğim de 3 gün gecikmem vardı 9 haftalık olana kadar bebek vaktin var illa hap ve ya kürtaj bile gerekli değil kendiliğinden sana regl olarak geri dönebiliyormuş ve ben kürtaj olduğumda sisteme beni 9 haftalık olarak girmişler 2-3 haftalık hamileliklerde geç döllenmeye karşı bekleme süreleri varmış doktorların benden sana tavsiye stres yapma 2 günde bir kan var yavaş yavaş da olsa çıkar aynı şeyler başıma geldi doktor nokta gördü bebek var kese yok dedi şimdi ki aklım olsa beklerdim pişmanlık duyuyorum şahsen sen de yaşama bu pişmanlığıKızlar merhaba, birkaç gün önce buraya gebelik testim ile ilgili başlık açmıştım ve hamile olduğumu öğrendim ancak sonrasında işler yolunda gitmedi
Öncesinde doktor karından ultrason çekti ve bebeği küçük bir nokta olarak gördüğünü söyledi aynı şekilde ben de gördüm. Sonrasında hcg testi istedi.
Bu çarşamba günü hcg 210 çıktı, bugün verdiğim kanda 254,6 çıktı.
Hcg bu kadar düşükken kese görmek imkansızmış bunu bugün kendim öğrendim. Doktor beni aradı, gördüğü şeyin kist olduğunu, hcg artış oranının düşük olduğunu ve dış gebelik olabileceğini söyledi. Doktor ilk hcgyi görünce gördüğü şeyin bebek olmadığını neden söylemedi bilmiyorum.
Dış gebelik ihtimalinden çok korkuyorum, yorumlarınızı bekliyorum :’(
Umuyorum kısa zamanda hallolurBenim 34 tu beta yukselmiyor adetim daha dündü erken öğrendim ben
Çok geçmiş olsun. Çok ilginç bu kadar hızlı hareket etmeleri ve kendilerine göre işlem yapmaları. Karın ağrınız lekelenmeniz var mıydı?Canım ben de yaşadım dış gebelik hatta ben 132 ile öğrendim kanda 2 gün sonra tekrar gittim kan vermeye değer aynıydı ne yükselmişti ne düşmüştü doktor muayne etti alttan kese yok dış gebelik dedi apar topar yatırdılar kürtaj dediler kabul etmedim ama o gün hastanede yattım ertesi gün değerim 155 olmuştu yükselmiyor diye el mecbur girdim kürtaja ama sonrasında çok ama çok araştırdım geç döllenme olabiliyormuş o yüzden kanda yavaş yükselebiliyormuş ve ben ilk testimi verdiğim de 3 gün gecikmem vardı 9 haftalık olana kadar bebek vaktin var illa hap ve ya kürtaj bile gerekli değil kendiliğinden sana regl olarak geri dönebiliyormuş ve ben kürtaj olduğumda sisteme beni 9 haftalık olarak girmişler 2-3 haftalık hamileliklerde geç döllenmeye karşı bekleme süreleri varmış doktorların benden sana tavsiye stres yapma 2 günde bir kan var yavaş yavaş da olsa çıkar aynı şeyler başıma geldi doktor nokta gördü bebek var kese yok dedi şimdi ki aklım olsa beklerdim pişmanlık duyuyorum şahsen sen de yaşama bu pişmanlığı
Cnm dis gebelik çok acil gerektiren bir şey sehir hastanesi dr bakıyor hepÇok geçmiş olsun. Çok ilginç bu kadar hızlı hareket etmeleri ve kendilerine göre işlem yapmaları. Karın ağrınız lekelenmeniz var mıydı?
Ben özele gittim şehir hastanesi uzak diye orada da işler karıştı başka bir özele gideceğim şimdiCnm dis gebelik çok acil gerektiren bir şey sehir hastanesi dr bakıyor hep
hayır yoktu canım hatya ben sık idrara çıktığım için süphelnip test yapmıştım ağrı lekenme vs hiç bişey yoktuÇok geçmiş olsun. Çok ilginç bu kadar hızlı hareket etmeleri ve kendilerine göre işlem yapmaları. Karın ağrınız lekelenmeniz var mıydı?
anladımhayır yoktu canım hatya ben sık idrara çıktığım için süphelnip test yapmıştım ağrı lekenme vs hiç bişey yoktu
Düşüşe geçtiyse ve baska bi sıkıntı yoksa 1-2 gün daha beklenebilir. Benim 590 dan düştü az az ama 3 haftada sıfırlandı doktor kontrolunde tabi kendisi düştü iğnesizanladımçok zor süreç gerçekten. benim de hcg 283 ten 253 e düşmüş dün. ama yine de iğne yapacaklar diye tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?