Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niyetiniz hayirli olsun. Banka hesabiniz varsa altin hesabi da acin, birikime ayiracaginiz parayla ne kadar olursa orada altin biriktirin.Çalışmıyorum,öğrenci sayılırım her ay kenara en az 100 Tl koymayı düşünüyorum. Acaba 3 ayda bir altın mı alsam yoksa her ay düzenli euro mu alsam
Öğrenci bütçesiyle ufak ufak biriktirilir miAltın altın altın demeye geldim
Aşırı yükselecek
Sonra euro dolar altın diye 3 alandan ilerlersiniz hepsini tek bi şeye yatırmak mantıksızdir ama su an degil
Şu an altın alma zamani
Öğrenci bütçesiyle ufak ufak biriktirilir mi
Tesekkür ederim insallah bu ay baslayacağım birikimeAy birikir gunde 1 tl atıp neler neler biriktiriyor insanlar
Hem de nasil birikir. Ogrenciyken, yemegimi evden goturur, harcligimi biriktirirdim. Bu sayede ulkemizin bir cok yerini gezdim... niyet, sabir, irade vee istikrar. Sonuca inanamayacaksiniz...Öğrenci bütçesiyle ufak ufak biriktirilir mi
Biriktirin de ne olursa olsun. Dovizciden paraniz oldukca geciktirmeden hemen alin veee unutun.Aylık 300 liralık 3 aylık bir kredi borcum var. Bir yandan da onu ödeyeceğim .Altın hesabı açtığıma değmeyecek. Bari döviz biriktireyim dedim. Küçük miktarlarda biriktirmek daha kolay
Euro yada dolarda kazanmak için büyük para koyman lazım şuan için finansçılarda gram altını öneriyor şuan euro 6.65 sen 300 liraya 15 euro alırsın ki çok bi karın olmaz gram sürekli yükselişte ve türk parası oldugu için kaybında olmazÇalışmıyorum,öğrenci sayılırım her ay kenara en az 100 Tl koymayı düşünüyorum. Acaba 3 ayda bir altın mı alsam yoksa her ay düzenli euro mu alsam
O zaman 3 ayda bir çeyrek almak mantıklıEuro yada dolarda kazanmak için büyük para koyman lazım şuan için finansçılarda gram altını öneriyor şuan euro 6.65 sen 300 liraya 15 euro alırsın ki çok bi karın olmaz gram sürekli yükselişte ve türk parası oldugu için kaybında olmaz
Artık malesef 300 liraya çeyrek bile alamıyoruz gram alın finansçılarda gıram alın diyorO zaman 3 ayda bir çeyrek almak mantıklı