Yatırım icin hangisi? Bankalarin altin hesabimi döviz mi yoksa altin almak mi

dertlianne33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
79
18
3
32
Herkese mrblar... 2019 a kadar secim vs. Gundem hayli karisacak gibi ABD kuzey kore iliskileri vs...
Sorum yatirim olarak hangisini dusunmeliyim altin alip koymak mi bankalarin altin hesabi mi ? Yada dolar yada euro mu?
Konu ile bilgisi olanlar....
Altin hesabi kullananlar hangi bankayi onerirsiniz ve nedeni nedir?
Nelere dikkat etmeliyiz?
Oyle cok fazla bi miktar degil ama yine de en iyi sekilde degerlendirmek isteriz tabi ki..
Simdiden tesekkurler...

boyle bi konuda burda yardim alarak karar verecekseniz bence hic girmeyin bu islere...

Ben bu islerden fazla anlamam. Elime para gectikce altin aliyorum. Yalnız bir kaç ay önce her karsilastigim kisi dolara yatirim yapin diyordu çok artacakmis. Asti astari nedir bilemem

Altın alın bana kalırsa altın hesaplarının makas aralığı çok fark ediyor ve bozdurunca epey düşük oluyor haliyle

Altin mantiksiz ceyrek altinda bile 5 lira oynuyor alim satimda dolar daha iyi

Tabiki de dolar alın. Dolar uçacak çünkü. Bu işlerle ilgileniyorum kendim de dolarla oynuyorum.
Dolar sizce ne kadar sürede uçacak kısa vadede mi yok uzun vadede mi dolar düşünmeliyiz ? Bilgilerinizi paylaşabilir misiniz ? Teşekkürler

Konu sahibi kusura bakmayın sizin konunuzdan faydalanarak yardım almak istedim ben de . Teşekkür ederim

Tabi biraz bekleyeceksiniz çünkü dolar uzun vadede yatırım aracıdır ama yılbaşından sonra çıkar diyorum ben.

yatiri
yatirim bankacisiyim
Dolar alin uzun vade altin bir miktar b gevseyince alinabilir

Merhaba,
size şu bankaya hesap açmalısınız, şuna yatırım yapmalısınız, mutlaka bunu alın diyemeyiz çünkü spk (sermaye piyasası kurulu) yönetmeliğine göre bir kişiye yatırım tavsiyesi vermek yatırım danışmanının görevidir, yatırım danışmanı olmayanların kati dille yönlendirmesi spk 47/a maddesini ihlaldir.

Olası bir global krizde, savaşta para birimleri gevşeyebiliyor ve altın değer kazanabiliyor, kesin şu iyidir, bu risksizdir, döviz kazandırır altın kaybettirir diyemeyiz, size tek diyebileceğim sağlam köklü bir bankayı tercih ederek sermayenizi tek bir yatırım aracına değil birkaç yatırım aracına bölerek yönetin, örneğin altın, döviz vs gibi, çünkü dünya krizlerinde, savaşlarda hangisi kazandırır hangisi gevşer belli olmuyor, bankada size söylerler altın döviz sepetimiz var, hisse senedi, tahvil, bono var vs diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…