- 10 Nisan 2017
- 79
- 18
- 3
- 32
- Konu Sahibi dertlianne33
-
Herkese mrblar... 2019 a kadar secim vs. Gundem hayli karisacak gibi ABD kuzey kore iliskileri vs...
Sorum yatirim olarak hangisini dusunmeliyim altin alip koymak mi bankalarin altin hesabi mi ? Yada dolar yada euro mu?
Konu ile bilgisi olanlar....
Altin hesabi kullananlar hangi bankayi onerirsiniz ve nedeni nedir?
Nelere dikkat etmeliyiz?
Oyle cok fazla bi miktar degil ama yine de en iyi sekilde degerlendirmek isteriz tabi ki..
Simdiden tesekkurler...
Dolar sizce ne kadar sürede uçacak kısa vadede mi yok uzun vadede mi dolar düşünmeliyiz ? Bilgilerinizi paylaşabilir misiniz ? TeşekkürlerTabiki de dolar alın. Dolar uçacak çünkü. Bu işlerle ilgileniyorum kendim de dolarla oynuyorum.
Tabi biraz bekleyeceksiniz çünkü dolar uzun vadede yatırım aracıdır ama yılbaşından sonra çıkar diyorum ben.Dolar sizce ne kadar sürede uçacak kısa vadede mi yok uzun vadede mi dolar düşünmeliyiz ? Bilgilerinizi paylaşabilir misiniz ? Teşekkürler
Konu sahibi kusura bakmayın sizin konunuzdan faydalanarak yardım almak istedim ben de . Teşekkür ederim
Tamam çok teşekkür ederim .Tabi biraz bekleyeceksiniz çünkü dolar uzun vadede yatırım aracıdır ama yılbaşından sonra çıkar diyorum ben.
yatirim bankacisiyimHerkese mrblar... 2019 a kadar secim vs. Gundem hayli karisacak gibi ABD kuzey kore iliskileri vs...
Sorum yatirim olarak hangisini dusunmeliyim altin alip koymak mi bankalarin altin hesabi mi ? Yada dolar yada euro mu?
Nelere dikkat etmeliyiz?
Oyle cok fazla bi miktar degil ama yine de en iyi sekilde degerlendirmek isteriz tabi ki..
Simdiden tesekkurler...
Merhaba,Herkese mrblar... 2019 a kadar secim vs. Gundem hayli karisacak gibi ABD kuzey kore iliskileri vs...
Nelere dikkat etmeliyiz?
Simdiden tesekkurler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?