mi acaba?Altın yükselecek böyle kalmayacak, hiç elleme.
İnşallah ama dibi görecek diyenlerde varAltın yükselecek böyle kalmayacak, hiç elleme.
Bende öyle diyorum Amerikada da ekonomik kriz durumu var dolayısıyla altının ons yükselmez daha da düşecek diyenler varmi acaba?
yatay seyredecek diyorlar bir süre daha.bir ileri bir geri gidip geliyor.Bende öyle diyorum Amerikada da ekonomik kriz durumu var dolayısıyla altının ons yükselmez daha da düşecek diyenler var
Üstteki arkadaşın yorumuna katılıyorum dolar ya da euro da olabilir. Ama ülkenin gündemi malum şuanki düşüş fırtına öncesi sessizlik.İnşallah ama dibi görecek diyenlerde var
Ben altını bozdururum zarar edip sonra altın çıkar kafamı taşlara vururumÜstteki arkadaşın yorumuna katılıyorum dolar ya da euro da olabilir. Ama ülkenin gündemi malum şuanki düşüş fırtına öncesi sessizlik.
o da doğru.ne satsak o çıkıyor.Ben altını bozdururum zarar edip sonra altın çıkar kafamı taşlara vururum
Valla kelin ilacı olsa başına sürermişBen altını bozdururum zarar edip sonra altın çıkar kafamı taşlara vururum
öyle olursa dolar da yükselmez ki. dünya çapındaki değerinden bahsediyorum.Bende öyle diyorum Amerikada da ekonomik kriz durumu var dolayısıyla altının ons yükselmez daha da düşecek diyenler var
Aynen bende bu konularda pek bi şanssızımBen altını bozdururum zarar edip sonra altın çıkar kafamı taşlara vururum
alım fırsatı mı diyorsunuz yani altında?valla en ucuz borsa hisseleriydi ülkede.10 gündür batmalara doyamadık.Şu altın düşmez, altın yükselecek diyen muneccimler neye göre diyor bunu çok merak ediyorum.
Yanlış zamanda yanlış yatırım, altın doların da yükselişiyle yatırımcısına 10 kat para kazandırdı son 5-6 senede.
Şu an ne ucuzsa ona bakın, bunlar ev araba arsa değil malumunuz
Evet borsanın hâlâ çok ucuz kaldığını düşünüyorum geri kalan her şey pahalı ülkedealım fırsatı mı diyorsunuz yani altında?valla en ucuz borsa hisseleriydi ülkede.10 gündür batmalara doyamadık.
öyle evet.Evet borsanın hâlâ çok ucuz kaldığını düşünüyorum geri kalan her şey pahalı ülkede