Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorunun içinde cevabı da vermişsin. Müneneccimiz ona göre dedik.Şu altın düşmez, altın yükselecek diyen muneccimler neye göre diyor bunu çok merak ediyorum.
Yanlış zamanda yanlış yatırım, altın doların da yükselişiyle yatırımcısına 10 kat para kazandırdı son 5-6 senede.
Şu an ne ucuzsa ona bakın, bunlar ev araba arsa değil malumunuz
Zaten çok yüksek kazandıracağını kazandırdı demek istiyorum, tekrar o günleri görmek kolay değil.Sorunun içinde cevabı da vermişsin. Müneneccimiz ona göre dedik.
Yarın yükselmeyecek altın. Kazandırdığını da iki günde kazandırmadı. 5-10 YILDA kazandırdı evet. Gerçekten basit ve anlaması zor değil.Zaten çok yüksek kazandıracağını kazandırdı demek istiyorum, tekrar o günleri görmek kolay değil.
Basit ya anlamasi zor değil
YOUTUBE DA CİHAT ÇİÇEK VAR DİNLEYİN LÜTFEN. altınınızı bozmayın dolar veya euro yapmayın kağıt paraya yatırım yapılmaz çünkü enflasyonu var. ben dolar kazanıyorum mesela, bozup altın alıyorum. fiziki altından bahsediyorum. eğer uzun vadeciyseniz altında kalın. değilseniz yani sürekli al sat yapacaksanız maalesef bende öyle bir öneri yok. batabilirsiniz o konuda. yazdığım gibi ciha tçiçeği dinleyin. kenara tın ve unutunKizlar iyi geceler bir miktar altınım var ama herşeyin fiyatı bu denli artarken altında büyük bı ilerleme yok.Şuan bozdurup zarar etmek de istemiyorum değilse kur korumalı mevduata yatiracaktim.Param pul olmuş gibi hissediyorum önceden elimdeki altınla normal halli bı araba alabilirken şimdi alınabilecek en uygununa zor yeter ev,araba fiyatları katlayarak gitti ama altın kaldı yaya.Ne yapmamı önerirsiniz
dolar 20 yılda 18 kat artarken altın 62 kat artmış altın dolar gibi dalgalı değil sağlam adımlarla artıyor. ben ki dolar kazanan biriyim ama bozup altın alıyorum. kredi kartlarım krediler dibinde kadar borçtayım hep altın alırım. insanlara gerçekten altını anlatmak zor. herkes hemen zengin olmak istiyor oyle bir şey yok maalesefYarın yükselmeyecek altın. Kazandırdığını da iki günde kazandırmadı. 5-10 YILDA kazandırdı evet. Gerçekten basit ve anlaması zor değil.
en güzel yatırım evdir dediğiniz gibi. kredisi çok peşinatı az verilecek 1+1 evler en güzel yatırımlardır. cihat çiçekten öğrenmiştim bunları. altın yükselir 5e katlar bence ama tabiki 1 numaralı yatırım ev 2 numaralı yatırım altınYakin zamanda ev kredisi filan acilirsa altinlari pesinat yapin bi eve girmeye calisin. Malesef bu ulkede yuksek enflasyon degerleri en cok tl kredi cekip yatirim yaparak kazanc yapmanizi sagliyor. 2 yil once ev kredisine girenler en az 5 kat kazandi artan ev fiyatlarindan. Altin 2 yil da 5 e katlamaz bence.
Altın FED'in faiz kararları yüzünden bir süre daha böyle, dolarda baskilaniyor kurkorumadan çıkan çıkana külliyen zarar. geçeceğiniz esturuman olmadığı için yerinizde kalmak şuan bence mantıklı olan hepimizin durumu aynı ..Fed eninde sonunda faizi bırakacak resesyona girdi eli mahkumBen altını bozdururum zarar edip sonra altın çıkar kafamı taşlara vururum
elimizdeki para devletlere bağlı yani mark nasıl kaybolduysa dolar da silinebilir piyasadan. aslında tamamen siyasi. ama altın madendir, o yüzden kıymetlidir. devletler kasalarında altın depolarlar, merkez bankalarında ne kadar altın var ise o kadar güçlüdürler. ve altın ev yatırımı hariç en fazla kazandırandır 2 yıl ve üstü uzun vadedeAltin yatırım değildir ki elimizdeki paranın maden karşılığıdır. Aslinda ne kazandırır ne kaybettirir. Dünyanın her yerinde geçerli olduğu için tüm dünyada tek güvenilir liman. Al sat teknik analiz ile ilerlenmez ise birikim olarak bekler. Bizim ülkemizde enflasyon ve TL durumu nedeniyle kestirmek zor. Önümüzdeki süreçte riskli. Ama altin işte, aslında en değerli maden
elimizdeki para devletlere bağlı yani mark nasıl kaybolduysa dolar da silinebilir piyasadan. aslında tamamen siyasi. ama altın madendir, o yüzden kıymetlidir. devletler kasalarında altın depolarlar, merkez bankalarında ne kadar altın var ise o kadar güçlüdürler. ve altın ev yatırımı hariç en fazla kazandırandır 2 yıl ve üstü uzun vadede
altın uzun vadecidir, altınkaynak sitesinden tarih bazlı kontrol edebilirsiniz. ons fiyatı dolar bazında 1734 idi sanırım en son. bne 2200lere çok kısa sürede ve sağlam bir şekilde çıkacağını düşünüyorum. yani altının gramı seneye 2000 tl nin üstüne çıkar. kısa vadeli yatırımcıysanız aman düştü aman çıktı diye panik yapıyorsanız hiç bulaşmayın. ben uzun vadeciyim. pahalı da olsa ucuz da olsa alır atarım kenara. zira bugün pahalı dediğiniz altın 1 hafta sonra ucuz kalıyor. almadığınız yüksek dediğiniz fiyattan birdaha alamıyorsunuz.altın artışa geçti, böyle süreceğini de öngörenler var?
siz ne yaptınız konu sahibi?
Asla ama asla başkasının aklıyla yatırım yapmayın. En iyi anladığıniz yatırım aracı ne işe sizin için en iyi yatırım aracı odurKizlar iyi geceler bir miktar altınım var ama herşeyin fiyatı bu denli artarken altında büyük bı ilerleme yok.Şuan bozdurup zarar etmek de istemiyorum değilse kur korumalı mevduata yatiracaktim.Param pul olmuş gibi hissediyorum önceden elimdeki altınla normal halli bı araba alabilirken şimdi alınabilecek en uygununa zor yeter ev,araba fiyatları katlayarak gitti ama altın kaldı yaya.Ne yapmamı önerirsiniz
Altının asıl kazandırmaya başlayacağı yıl 2023 ve 2025 arası deniyo elime fırsat geçtikçe bende kenara atcamaltın artışa geçti, böyle süreceğini de öngörenler var?
siz ne yaptınız konu sahibi?