- 10 Nisan 2014
- 42.421
- 113.697
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #18.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu topiğin başlığını mı değiştirsen acaba? Evrene verdiğimiz mesaj değişince yatırım kaderimizde değişir belkiOğlum o kadar yüksekten almışım ki yeşil diyonuz benim hala her yer kırmızı.
Abooo
Şu topiğin başlığını mı değiştirsen acaba? Evrene verdiğimiz mesaj değişince yatırım kaderimizde değişir belki![]()
Epey düştükleri için bu yükseliş uçuş sayılaz nomum, sxp 3 liranın altınaydı haftasonu, 3,60larda geziyor şimdi hala iyi fiyat, benim maliyetim 4 lira mı öyle bişeydiCoinler uçmuş ama sanki dimi?
Gecen alamadım bak bugün de almak mantikli mi onu düşünüyorum.
Ne dersin Miho?
Heyy allahım hikmetinden sual olunmaz ama bir bibinin manzarasına bak bir de benim.Gelin kızlar hava mis mis![]()
Ay havanın guzelliği yeter ya zaten ılık ılık esiyor niyetliler olmasa daha da yazardım keyif p.. bugun benHeyy allahım hikmetinden sual olunmaz ama bir bibinin manzarasına bak bir de benim.![]()
Sen çağırma beniİşte gerçek arkadaş şu virüs kurusun gel Ankaraya misafirim ol . Yuppi mihail de gelir combo yapar dağıtırız Ankarayıı![]()
Sen çağırma beni
Benim sülale polatlida bende onlara giderim artık![]()
1 kilo yokmuydu ondaBen de ankaradayım canım sen bana gel :)
Beraber gümüş alırız ahahaah
Aaa kuzum noldu. Başım üstüne gel tabiki polatlı yolundayım zaten kolayca bulursunSen çağırma beni
Benim sülale polatlida bende onlara giderim artık![]()
Aa sen Ankaradamıydın ?Ben de ankaradayım canım sen bana gel :)
Beraber gümüş alırız ahahaah
Galata eksimi kapatmış?Galata wind sabah iyiydi sonra baya düsmüs450 civarıda simpaştan eksideyim
teşekkürler
![]()
Yok eksi değilde artı yuzde 8 lerdeydi yüzde 1 lerdeGalata eksimi kapatmış?![]()
Evet ya sabah tavandı sonradan nazara geldi inş toparlarYok eksi değilde artı yuzde 8 lerdeydi yüzde 1 lerdesabah baya iyiydi
Galata wind sabah iyiydi sonra baya düsmüs450 civarıda simpaştan eksideyim
teşekkürler
![]()