- 11 Aralık 2019
- 3.734
- 12.764
- 208
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #6.401
Üzüldüm bile beeee abdbabdvgsBen yazimi benim hisseleri üzulursün ama
Kızlar herkes iyi mi
Coinler düşüyor altin düşüyor borsa düşüyor
16 ayliklar.Hayir dogumdan sonra verdigim 6 - 7 kiloyu da aldim.Off benim de 15 kilo. Ikizler nerdeyse 4 yasina girecek veremiyorum. Seninkiler daha kücük galiba.
borsadan batık çıktıkk.altınım iyice düştü daha da fakirleştimmmm.1martta okulları açıyorlar eğitim de alamayacağız artık evde kalanlar olarak.bu ne biçimm hayattttttt.virüsü hiçç saymadım bileeeeeKızlar herkes iyi mi
Coinler düşüyor altin düşüyor borsa düşüyor
borsadan batık çıktıkk.altınım iyice düştü daha da fakirleştimmmm.1martta okulları açıyorlar eğitim de alamayacağız artık evde kalanlar olarak.bu ne biçimm hayattttttt.virüsü hiçç saymadım bileeeee
Canım bu umut sarının sayfası hangisi?Esende miydiniz, esen üzdü bugün ama Umut Sarı söylemisti. Benim takintili oldugum kagidi biliyorsun, tahtacisi olur kendisi.
Altina üzülme bence. Yazin yukselecek. Bugun 1 gram daha aldim
Canım bu umut sarının sayfası hangisi?
hisseleri bilmiyorum ne aldı sattı.ama canı sıkkın onu biliyorummmEsende miydiniz, esen üzdü bugün ama Umut Sarı söylemisti. Benim takintili oldugum kagidi biliyorsun, tahtacisi olur kendisi.
Altina üzülme bence. Yazin yukselecek. Bugun 1 gram daha aldim
Bende dün iki kagit bozdum az bi karla bugün ikisi de yüzde 7 arttıIyiyim iyi. Kardan cok az zarar ettim hattaaa düne göre artidayim ama sabah daha guzel kar vardi borsada :))
Coinler de ayni.
Altini bilmem bakmiyorum ordan kesin zarardayimdir hahaha
Okullar yine ertelenecek gibi . Aynen batıp çıkıyoruz dün gece erkenden uyudum gözü kör olasıca coinler hep düşmüşborsadan batık çıktıkk.altınım iyice düştü daha da fakirleştimmmm.1martta okulları açıyorlar eğitim de alamayacağız artık evde kalanlar olarak.bu ne biçimm hayattttttt.virüsü hiçç saymadım bileeeee
okullar açılmasa para zararına takmayacağım valla.biz hiç eğitim alamıyoruz online o zaman.5 kişi devem ediyor kalan 20 kişi eğitim alamıyorrr.hepimiz gitmeyelim dedik o zaman da müdür tehdit etti öğretmeninizi filyasyona veririm diye.şu virüs bir bit sede düzgün eğitime kavuşsa çocuklarımızzBende dün iki kagit bozdum az bi karla bugün ikisi de yüzde 7 arttı
Coinler kötü
Allah sağlık versin diyelim fakir tesellisi
Okullar yine ertelenecek gibi . Aynen batıp çıkıyoruz dün gece erkenden uyudum gözü kör olasıca coinler hep düşmüş
aa gariban anadolu çocuğu mu.sankiii bu benimmmm.ben de garibann anadolu çocuğuyummmmmmmGariban anadolu cocugu yazan
Antepli kendisi, adresinde 27 de gecer bu sebeple. Bulamazsan yaz yine, linkini yollayayim
Buldum buldumGariban anadolu cocugu yazan
Antepli kendisi, adresinde 27 de gecer bu sebeple. Bulamazsan yaz yine, linkini yollayayim
tahtacıysa adam zengindir.yanii bizdenn değildirrrrrBuldum buldumtahtacısı olduğu şu endeks düşerken düşmeyen dediği hissemi?
Yalnız abi o kadar garibanki tahtacı olup kader belirliyoraa gariban anadolu çocuğu mu.sankiii bu benimmmm.ben de garibann anadolu çocuğuyummmmmmm
Buldum buldumtahtacısı olduğu şu endeks düşerken düşmeyen dediği hissemi?
Vay beee bende çok sevdim kendisini birdenDegil. O ekimdeydi.
300000 yatirip 775000 aldigim kagit o
Simdiki baska. Yazim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?